reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No na prawdę. W ciągu dnia też dobrze jest go nosić. Dobrze na kręgosłup taki pas działa. W sumie tam w gazetce macie opisane co on daje itp. :)

trinaa ja też tak raz miałam. Jakieś 2 mieciące temu. W domu zjadłam śniadanie. Jechaliśmy do mojej rodzinki. 30min drogi. Wcześniej na mieście u mnie byliśmy zakupy małe porobić bo to na święta jakoś było. Potem pojechaliśmy do nich do miasta... Nachodziliśmy się też a ja nagle głodna i słabo się mi zaczęło robić, blada jak ściana i mama szybką akcje zrobiła i w piekarni kupiła mi pączka i bułkę słodką żeby mi cukier podskoczył. U cioci mojej też coś dostałam a ręce mi się dalej trzęsły jakby nie wiadomo co się ze mną działo...

anetka jak ja ćwiczyłam i do tego miałam założony pas to po ćwiczeniach wszystkich cała mokra byłam. Ciekło ze mnie i pas musiałam wieszać na wieszaku żeby z niego obciekło.
Pas wibrujący jest ok ale na ujędrnianie. Też mam ;] ...

reklama
a ja mam problemy z kolanami musze isc do lekarza.. juz po nocach spac nie moge taki bol.. nasiala sie z kazdym dniem...

skąd ja to znam, ja się nabawiłam kontuzji zakończonych operacją przez gimnastykę... i do tej pory mam wieczne problemy z kolanami. mama mnie wysyła na artroskopię :eek:

kiniorek no niestety wiem coś o tym. Przed ciążą schudłam z 67 kg do 52, później troszke przytylam, ale nie duzo. W ciazy przytylam 25 kg a na dzien dzisiejszy waze wiecej niz w 9 miesiacu :eek:

eh, ja obecnie ważę tyle, ile ważyłam po wyjściu ze szpitala :confused2:

Ja też palę :zawstydzona/y: to na tle nerwowym.... ale nie przy Julce, jak idę do szwagierki to przy kawie, czy wieczorem z M na podwórku.

ja palę na strychu, nie zapaliłabym przy Danielku :no:

Cherie a czemu tak UR nie znosisz?:-p studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki

nie wiem, po prostu aż coś mi się dzieje jak mam tam jechać. licencjat obroniłam w Krakowie, tu robię magistra.

kiniorek to jutro ide do biedronki:)

a u mnie chyba nie ma tych pasów. widziałam tylko skakankę... ale zaciągnę Krzyśka rano do biedronki i sprawdzę raz jeszcze ;-)

Muszę zainwestować w nową skakankę, bo moją pies mi pogryzł, może kupię tą z biedronki :tak:

a ja zamówiłam sobie hula-hop z masażerem :-D dzieciństwo mi się przypomniało ;-)

kiniorek sprawa jest o tyle dziwna,że byłam dopiero co po obiedzie i nie robiłam nic wielkiego:sorry: szykowałam w kuchni filiżanki na herbatę i kroiłam ciasto,więc zero gwałtownych ruchów itd:szok: ale najważniejsze,ze jest ok z Jacusiem:-)

Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepsza :) Ja żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...

trinaa bo to tak jest w ciąży że albo skacze cukier albo ciśnienie. Widzisz jak przez całą ciąże miałam ciśnienie na poziomi 100/70 90/70 to tak mi poskoczyło w ostatnim miesiącu na 120/80... ale do dupy bo mam puls wysoki! Podchodzi do 110 czasem...

cherie też mam hula hop, ale takie zwykle :-) tyle, że nie mam za bardzo jak kręcić bo pies mi podkakuje i gryzie :confused2: ja za to twister muszę sobie zamówić. Kiedyś miałam ale przepadł :sorry:

Hejka widze ze be zemnie toczy sie wieksza rozmowa..:-D
Gabrysia juz wykąpana .. na kolacje dałam jej kaszke i 2 kanapeczki zjadła z wedlinka... mam nadzieje ze nie bedzie juz budzic tyle razy w nocy

Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepsza :) Ja żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...

trinaa bo to tak jest w ciąży że albo skacze cukier albo ciśnienie. Widzisz jak przez całą ciąże miałam ciśnienie na poziomi 100/70 90/70 to tak mi poskoczyło w ostatnim miesiącu na 120/80... ale do dupy bo mam puls wysoki! Podchodzi do 110 czasem...
to masz bardzo dobre cisnienie:) a puls tez moze byc wysoki i to normalne:)

reklama
Do góry