reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No na prawdę. W ciągu dnia też dobrze jest go nosić. Dobrze na kręgosłup taki pas działa. W sumie tam w gazetce macie opisane co on daje itp. :)

trinaa ja też tak raz miałam. Jakieś 2 mieciące temu. W domu zjadłam śniadanie. Jechaliśmy do mojej rodzinki. 30min drogi. Wcześniej na mieście u mnie byliśmy zakupy małe porobić bo to na święta jakoś było. Potem pojechaliśmy do nich do miasta... Nachodziliśmy się też a ja nagle głodna i słabo się mi zaczęło robić, blada jak ściana i mama szybką akcje zrobiła i w piekarni kupiła mi pączka i bułkę słodką żeby mi cukier podskoczył. U cioci mojej też coś dostałam a ręce mi się dalej trzęsły jakby nie wiadomo co się ze mną działo...

anetka jak ja ćwiczyłam i do tego miałam założony pas to po ćwiczeniach wszystkich cała mokra byłam. Ciekło ze mnie i pas musiałam wieszać na wieszaku żeby z niego obciekło.
Pas wibrujący jest ok ale na ujędrnianie. Też mam ;] ...

reklama
a ja mam problemy z kolanami musze isc do lekarza.. juz po nocach spac nie moge taki bol.. nasiala sie z kazdym dniem...

skąd ja to znam, ja się nabawiłam kontuzji zakończonych operacją przez gimnastykę... i do tej pory mam wieczne problemy z kolanami. mama mnie wysyła na artroskopię :eek:

kiniorek no niestety wiem coś o tym. Przed ciążą schudłam z 67 kg do 52, później troszke przytylam, ale nie duzo. W ciazy przytylam 25 kg a na dzien dzisiejszy waze wiecej niz w 9 miesiacu :eek:

eh, ja obecnie ważę tyle, ile ważyłam po wyjściu ze szpitala :confused2:

Ja też palę :zawstydzona/y: to na tle nerwowym.... ale nie przy Julce, jak idę do szwagierki to przy kawie, czy wieczorem z M na podwórku.

ja palę na strychu, nie zapaliłabym przy Danielku :no:

Cherie a czemu tak UR nie znosisz?:-p studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki

nie wiem, po prostu aż coś mi się dzieje jak mam tam jechać. licencjat obroniłam w Krakowie, tu robię magistra.

kiniorek to jutro ide do biedronki:)

a u mnie chyba nie ma tych pasów. widziałam tylko skakankę... ale zaciągnę Krzyśka rano do biedronki i sprawdzę raz jeszcze ;-)

Muszę zainwestować w nową skakankę, bo moją pies mi pogryzł, może kupię tą z biedronki :tak:

a ja zamówiłam sobie hula-hop z masażerem :-D dzieciństwo mi się przypomniało ;-)

kiniorek sprawa jest o tyle dziwna,że byłam dopiero co po obiedzie i nie robiłam nic wielkiego:sorry: szykowałam w kuchni filiżanki na herbatę i kroiłam ciasto,więc zero gwałtownych ruchów itd:szok: ale najważniejsze,ze jest ok z Jacusiem:-)

Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepsza :) Ja żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...

trinaa bo to tak jest w ciąży że albo skacze cukier albo ciśnienie. Widzisz jak przez całą ciąże miałam ciśnienie na poziomi 100/70 90/70 to tak mi poskoczyło w ostatnim miesiącu na 120/80... ale do dupy bo mam puls wysoki! Podchodzi do 110 czasem...

cherie też mam hula hop, ale takie zwykle :-) tyle, że nie mam za bardzo jak kręcić bo pies mi podkakuje i gryzie :confused2: ja za to twister muszę sobie zamówić. Kiedyś miałam ale przepadł :sorry:

Hejka widze ze be zemnie toczy sie wieksza rozmowa..:-D
Gabrysia juz wykąpana .. na kolacje dałam jej kaszke i 2 kanapeczki zjadła z wedlinka... mam nadzieje ze nie bedzie juz budzic tyle razy w nocy

Cherie jak chcesz sobie łydki wzmocnić i w ogóle to skakanka jest najlepsza :) Ja żałuję że nie miałam pieniędzy to bym kupiła też sobie. Akurat "wypłata" z avonu będzie jutro ;] Ale jeszcze na fryzjera muszę sobie odłożyć hehe ... fajnie by było w końcu coś z włosami zrobić bo od ślubu nie widziano mnie w żadnym salonie fryzjerskim ...

trinaa bo to tak jest w ciąży że albo skacze cukier albo ciśnienie. Widzisz jak przez całą ciąże miałam ciśnienie na poziomi 100/70 90/70 to tak mi poskoczyło w ostatnim miesiącu na 120/80... ale do dupy bo mam puls wysoki! Podchodzi do 110 czasem...
to masz bardzo dobre cisnienie:) a puls tez moze byc wysoki i to normalne:)

reklama
Do góry