reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi oj pierwsza miłość nie zawsze jest trafna :-D Może następnym razem trafi w młodszą taką która przypadnie do gustu mamie :-)

Anetka dzięki ja bym bardzo chciała,żeby mnie tak często zaskakiwała ;-)

reklama
kiniorek dzieki za rady:) mialam taki pas ale moja niedoszla szwagieka pozyczyla i nie oddala...
umi no kurcze wiem ze trzeba cwiczyc ,musze sie zmobilizowac i juz. Jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego:)

kiniorek jaki pas, jak to wyglada ja do biedronki na nogach pob iegne po to:-D

fikusek ja sobie mate do tanczenia kupiłam ale musze jakos pokombinowac z lapkiem bo zasilacz słabo łaczy i nie moge go przenosic do pokoju, a w tym co stoi to młody spi

hej dziewczyny:-)

ale produkujecie jak szalone:-p popołudniu byli u mnie teściowie i właściwie dzięki Bogu,że nie byłam sama,bo nagle w momencie taka słaba się zrobiłam, ręce mi się trzęsły jak głupiej :/ byłam u lekarza - okazało się,że to jakiś nagły spadek ciśnienia, ale na szczęście już mi lepiej:szok:

Ja też muszę zacząć ćwiczyć. Normalnie ćwiczę tylko teraz przez ten okres nie daję rady, ale myślę, że jutro już wrócę do ćwiczeń :tak:

kiniorek i to naprawde pomaga?
Ja mam taki pas wibrujący, ale chyba nic nie daje..
Muszę zainwestować w nową skakankę, bo moją pies mi pogryzł, może kupię tą z biedronki :tak:

reklama
anetka mój Michał też miał taki pas wibrujący to stwierdził,że o kant doopy rozbić:tak: ja nie korzystałam osobiście,to nie mogę się wypowiedzieć

Do góry