reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi to pewnie tak jak moja, jak miała szczepienie to darła się jak opętana, głościej niż tr malutkie dzieciaczki :sorry:
Nie ma co, świetną mam córkę, te jej teksty :sorry::-D

lolkak życzę Ci, żebyś się zdziwiła i żeby tak naprawdę było :-p

edit:
Kama ja też :-p codziennie nie mogę doczekać się tej 19:30 :-p:-D

reklama
Malwina to Zuzia waleczna jest Julka po jednej drzemce o 19 pada.

Anetka śpi, booooże jak ja lubię jak moje dziecko idzie spać już na noc :tak:

Fikusek ja też uwielbiam sos czosnkowy, kiedyś ze mnie się śmieli że całe życie czosnkiem jadę :-D

Umi to zabierz mi moje nerwy to wtedy rzucę, ale wcale tak dużo nie kopcę paczka na 3-4 dni, za starych czasów to paczka dziennie szła.

to malo palisz teraz:) ja przed ciaza potrafilam 2 paki dziennie minium to 1,5 bylo.
Ja zawsze lubialam czosnek:D:D i czesto nim wale:D

fikusek a to jesli masz sie nie przejmować to lepiej słuchać lekarza wie co mówi, ale lepiej tak jak radził przebadaj sie normalnie. A moze ciąża?
kaamaa ja tez sie denerwuje:-p ale jakos mnie nie ciągnie do palenia nie lubie tego smrodu
lolkak ta była za dojrzała ja rozumiem 20 lat starsz:-p ale ponad 40? nie nie:-p

fikusek a to jesli masz sie nie przejmować to lepiej słuchać lekarza wie co mówi, ale lepiej tak jak radził przebadaj sie normalnie. A moze ciąża?
kaamaa ja tez sie denerwuje:-p ale jakos mnie nie ciągnie do palenia nie lubie tego smrodu
lolkak ta była za dojrzała ja rozumiem 20 lat starsz:-p ale ponad 40? nie nie:-p

nie ciaza:) janiki i macice tez badal:pno i mnie boli od pepka w gore,tylko 2 dni bolal dol brzucha.

Ale produkcja... Czytam ale nie wiem jak wam odpisywać hehe...

Wymiękam na wieczór z tymi pachwinami i spojeniem ... normalnie jakby mnie chciało rozerwać... ledwo krok zrobię ;/

Ja nie cierpię zapachu papierosów... Dobrze że moja mama rzuciła... Tata chodzi palić na korytarz ;]

fikusek no domyślam sie że badał:-p odchudzasz sie? na jakiej diecie jestes?

dieta MŻ:) ogranicznie kalorycznego i niezdrowego jedzenia. Ale ostatnio znowu brak efektow bo cwiczenia odposcilam. Trzeba w koncu chyb a wziac sie za jakas konkretna diete(oczywiscie zdowa) i jej przestrzegac.

fikusku jak ja pamiętam jak się odchudzałam... Normalnie jak spadłam z wagi to czułam się cudnie ale niestety nie doceniałam samej siebie i ciągle czułam niedosyt.... Ćwiczyłam jak zwariowana codziennie. Nawet na A6W byłam 25 dni... Ale mam coś z kręgosłupem a dokładniej dysk mi wypada. I dopiero jak nie mogłam się podnieść odpuściłam.
A tak to wszystkie kilogramy zrzuciłam na początku za pomocą steppera, brzuszków i diety. Do ćwiczeń zakładałam pas neonylonowy i pociłam się w nim co dawało efekty. Na stepperze potrafiłam spędzić w ciągu dnia jakieś 2-2.5 godziny.
A z jedzenia? Jadałam jogurty, nabiał, ciemne pieczywo, mniej ziemniaków do obiadu. Duuuuużo owoców, jabłek. I przestrzegam przed suplementami. Mnie jeden specyfik przyniósł efekt z którego byłam zadowolona i to wszystko. Jak zaczęłam jeść LINEA to waga mi nie chciała spadać tylko w miejscu stałam.

reklama
fikusek ćwiczenia to podstawa. Ja nie jem nie wiadomo ile ogólnie sie ograniczam a w ciagu moze 2 miesiecy przystyłam strasznie, a wszystko przez to ze w pracy 8 godzin siedze w domu tez specjalnie sie nie ruszam tyle co zmałym a potem ciepłe kapcie i kanapa albo komp:/
kaamaa mnie jak coś wnerwi to hm... sama nie wiem co ja robie chyba próbuje to opanowac jakos albo zaczynam sprzatać, ale że mnie jest tak na prawde ciezko wkurzyć to mam syf w domu. Bo powera do sprzatania mam tylko wtedy

a mnie gdzies T. zginął 40 min temu wyszedł do sklepu po bułki ( sklep 100 m od nas) i go nie ma... a komórka w domu

Do góry