reklama
fikusek1988
Mama Alanka:)
to robie podobny tylko bez pieprzu i cytryny a za t daje drobniutko startego ogorka,tylko nie duzoAnetka "pipa" ale mnie rozwaliło, świetna Zuźka jest.
Fikusek na słoik majonezu daję mały kubeczek j. naturalnego, najlepiej grecki ( bo gęsty) do tego czosnek wyciskany, czosnek w proszku szczyptę pieprzu i troszeczkę soku z cytryny opcjonalnie.
ale nastenym razem zrobie tak jak ty uwielbiam sos czosnkowy
lolkak
Październikowa Mama Mai
Nie no wy oszalałyście chyba Ja tego do rana nie nadrobię
Kiniorek,Kaamaa ja tez nie założę więcej bikini ;-) Wasze brzuchy to przy moim pikuś;-) Nie chciałybyście tego zobaczyć
Anetka rozwaliła mnie ta rozmowa "pipa,pipa"
Umi Ty tomasz syna Uważaj,bo zaraz Ci synową jakąś przyprowadzi
Moja mi padła o 18 Ale będzie jazda w nocy
Kiniorek,Kaamaa ja tez nie założę więcej bikini ;-) Wasze brzuchy to przy moim pikuś;-) Nie chciałybyście tego zobaczyć
Anetka rozwaliła mnie ta rozmowa "pipa,pipa"
Umi Ty tomasz syna Uważaj,bo zaraz Ci synową jakąś przyprowadzi
Moja mi padła o 18 Ale będzie jazda w nocy
fikusek1988
eee Vegas z nami by czekala chyba ze robi sobie jedzenia bo wczoraj pisala ze NW lubi szamackama
A Julka już śpi? ;-)
Gdzie się Vegas podziewa? Pewnie na NW czeka?
lolkak moze przespi do rana Maja i zrobi mamie niespodzianke:-)
umi2
Fanka BB :)
20 stron... nic wam nie powiem
Co do muzyki to ja jestem rockowo gotycka i mam uczulenie na disco polo jednak jak ide na jakies wesele to jestem w stanie scierpiec. Techno.... niecierpie ale słucham z musu bo moja druga połówka jest tehno- hip hopowa.... sie dobralismy nie ma co... Ale prawda jest taka ze i ja i T potrafimy znaleźć w repertuarze drugiej osoby piosenke której mozemy słuchać bez bólu i zgrzytania zębami
martynka ja Kacpra nie odzwyczajałam od picia z butelki. W wieku 6 miesiecy dostał niekapek do napojów a butla była tylko do mleka. Odrzucił mleko i butla tym samym bezboleśnie poszła w kąt
paula3 przepis dokładny na ta babke poprosze w przepisach bo ja teraz nie mam na co spisać a potem to nie znajde
Cherie a czemu tak UR nie znosisz? studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki
pati gdzies ty była kiedy ja byłam dzieckiem. Mój ojciec kopcił zawsze paczke dziennie masakra nienawidze papierosów:/
fikusek kurcze no oby to nie była nerka:/ choc sama nie wiem co gorsze jelito czy nerka:/ a wyniki dopiero za tydzien bede dzwonic do lekarki a znajac ją dowiem sie po 2 tygodniach bo ona taka szajbuska
anetka tyle ze Kacper nie płacze tak wiesz chlip chlip on sie drze na cały szpital:/
A dialog... przeczytałam Tomkowi oboje padamy
kaamaa laska rzucaj palenie natychmiast!!
Malwina tak ale potem dał jej kosza... no ale co mi tam pielegniarka była w wieku mojej mamy
lolkak niech przyprowadza tylko wiesz taka w swoim wieku, a te niestety nie są zbyt rozmowne dzikie te dziewczynki, że szok. Jemu sie niestety podobają starsze niz ja
Co do muzyki to ja jestem rockowo gotycka i mam uczulenie na disco polo jednak jak ide na jakies wesele to jestem w stanie scierpiec. Techno.... niecierpie ale słucham z musu bo moja druga połówka jest tehno- hip hopowa.... sie dobralismy nie ma co... Ale prawda jest taka ze i ja i T potrafimy znaleźć w repertuarze drugiej osoby piosenke której mozemy słuchać bez bólu i zgrzytania zębami
martynka ja Kacpra nie odzwyczajałam od picia z butelki. W wieku 6 miesiecy dostał niekapek do napojów a butla była tylko do mleka. Odrzucił mleko i butla tym samym bezboleśnie poszła w kąt
paula3 przepis dokładny na ta babke poprosze w przepisach bo ja teraz nie mam na co spisać a potem to nie znajde
Cherie a czemu tak UR nie znosisz? studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki
pati gdzies ty była kiedy ja byłam dzieckiem. Mój ojciec kopcił zawsze paczke dziennie masakra nienawidze papierosów:/
fikusek kurcze no oby to nie była nerka:/ choc sama nie wiem co gorsze jelito czy nerka:/ a wyniki dopiero za tydzien bede dzwonic do lekarki a znajac ją dowiem sie po 2 tygodniach bo ona taka szajbuska
anetka tyle ze Kacper nie płacze tak wiesz chlip chlip on sie drze na cały szpital:/
A dialog... przeczytałam Tomkowi oboje padamy
kaamaa laska rzucaj palenie natychmiast!!
Malwina tak ale potem dał jej kosza... no ale co mi tam pielegniarka była w wieku mojej mamy
lolkak niech przyprowadza tylko wiesz taka w swoim wieku, a te niestety nie są zbyt rozmowne dzikie te dziewczynki, że szok. Jemu sie niestety podobają starsze niz ja
lolkak
Październikowa Mama Mai
lolkak ;-)
Współczuję, a może zrobi Ci niespodziankę i prześpi całą noc
O tak na pewno zrobi to dla mnie
E:
Umi no to źle,że woli dojrzałe a nie jakieś durne siksy Takie to przynajmniej mają coś w głowach
Ostatnia edycja:
fikusek1988
umi no on powiedzial ze ogolnie w jelitach na zoladku itp nic groznego nie ma i ze mam sie nie martwic tym.
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Malwina to Zuzia waleczna jest Julka po jednej drzemce o 19 pada.
Anetka śpi, booooże jak ja lubię jak moje dziecko idzie spać już na noc
Fikusek ja też uwielbiam sos czosnkowy, kiedyś ze mnie się śmieli że całe życie czosnkiem jadę
Umi to zabierz mi moje nerwy to wtedy rzucę, ale wcale tak dużo nie kopcę paczka na 3-4 dni, za starych czasów to paczka dziennie szła.
Anetka śpi, booooże jak ja lubię jak moje dziecko idzie spać już na noc
Fikusek ja też uwielbiam sos czosnkowy, kiedyś ze mnie się śmieli że całe życie czosnkiem jadę
Umi to zabierz mi moje nerwy to wtedy rzucę, ale wcale tak dużo nie kopcę paczka na 3-4 dni, za starych czasów to paczka dziennie szła.