reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek lezy w łózeczku i zasypia. Od 2 dni przestawiła się na jedną drzemkę i teraz o 20 juz pada

anetka i to własnie jest urok dzieci:)

reklama
Anetka "pipa" :-D:-D ale mnie rozwaliło, świetna Zuźka jest.

Fikusek na słoik majonezu daję mały kubeczek j. naturalnego, najlepiej grecki ( bo gęsty) do tego czosnek wyciskany, czosnek w proszku szczyptę pieprzu i troszeczkę soku z cytryny opcjonalnie.
to robie podobny tylko bez pieprzu i cytryny a za t daje drobniutko startego ogorka,tylko nie duzo:)
ale nastenym razem zrobie tak jak ty:) uwielbiam sos czosnkowy:)

Nie no wy oszalałyście chyba:-D Ja tego do rana nie nadrobię :-D:-D

Kiniorek,Kaamaa ja tez nie założę więcej bikini ;-) Wasze brzuchy to przy moim pikuś;-) Nie chciałybyście tego zobaczyć :p

Anetka rozwaliła mnie ta rozmowa :-D:-D "pipa,pipa"

Umi Ty tomasz syna:-D Uważaj,bo zaraz Ci synową jakąś przyprowadzi :-D

Moja mi padła o 18:dry: Ale będzie jazda w nocy:dry::crazy:

20 stron... nic wam nie powiem:-D

Co do muzyki to ja jestem rockowo gotycka i mam uczulenie na disco polo:-D jednak jak ide na jakies wesele to jestem w stanie scierpiec. Techno.... niecierpie ale słucham z musu bo moja druga połówka jest tehno- hip hopowa.... sie dobralismy nie ma co... Ale prawda jest taka ze i ja i T potrafimy znaleźć w repertuarze drugiej osoby piosenke której mozemy słuchać bez bólu i zgrzytania zębami:-D

martynka
ja Kacpra nie odzwyczajałam od picia z butelki. W wieku 6 miesiecy dostał niekapek do napojów a butla była tylko do mleka. Odrzucił mleko i butla tym samym bezboleśnie poszła w kąt
paula3 przepis dokładny na ta babke poprosze w przepisach:-D bo ja teraz nie mam na co spisać a potem to nie znajde:-p
Cherie a czemu tak UR nie znosisz?:-p studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki
pati gdzies ty była kiedy ja byłam dzieckiem. Mój ojciec kopcił zawsze paczke dziennie:-D masakra nienawidze papierosów:/
fikusek kurcze no oby to nie była nerka:/ choc sama nie wiem co gorsze jelito czy nerka:/ a wyniki dopiero za tydzien bede dzwonic do lekarki a znajac ją dowiem sie po 2 tygodniach bo ona taka szajbuska:-D
anetka tyle ze Kacper nie płacze tak wiesz chlip chlip on sie drze na cały szpital:/
A dialog... przeczytałam Tomkowi:-D oboje padamy:-p
kaamaa laska rzucaj palenie natychmiast!!:-p
Malwina tak ale potem dał jej kosza... no ale co mi tam pielegniarka była w wieku mojej mamy:-D
lolkak niech przyprowadza tylko wiesz taka w swoim wieku, a te niestety nie są zbyt rozmowne dzikie te dziewczynki:-D, że szok:-p. Jemu sie niestety podobają starsze niz ja

reklama
Malwina to Zuzia waleczna jest Julka po jednej drzemce o 19 pada.

Anetka śpi, booooże jak ja lubię jak moje dziecko idzie spać już na noc :tak:

Fikusek ja też uwielbiam sos czosnkowy, kiedyś ze mnie się śmieli że całe życie czosnkiem jadę :-D

Umi to zabierz mi moje nerwy to wtedy rzucę, ale wcale tak dużo nie kopcę paczka na 3-4 dni, za starych czasów to paczka dziennie szła.

Do góry