reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek lezy w łózeczku i zasypia. Od 2 dni przestawiła się na jedną drzemkę i teraz o 20 juz pada

anetka i to własnie jest urok dzieci:)

reklama
Anetka "pipa" :-D:-D ale mnie rozwaliło, świetna Zuźka jest.

Fikusek na słoik majonezu daję mały kubeczek j. naturalnego, najlepiej grecki ( bo gęsty) do tego czosnek wyciskany, czosnek w proszku szczyptę pieprzu i troszeczkę soku z cytryny opcjonalnie.
to robie podobny tylko bez pieprzu i cytryny a za t daje drobniutko startego ogorka,tylko nie duzo:)
ale nastenym razem zrobie tak jak ty:) uwielbiam sos czosnkowy:)

Nie no wy oszalałyście chyba:-D Ja tego do rana nie nadrobię :-D:-D

Kiniorek,Kaamaa ja tez nie założę więcej bikini ;-) Wasze brzuchy to przy moim pikuś;-) Nie chciałybyście tego zobaczyć :p

Anetka rozwaliła mnie ta rozmowa :-D:-D "pipa,pipa"

Umi Ty tomasz syna:-D Uważaj,bo zaraz Ci synową jakąś przyprowadzi :-D

Moja mi padła o 18:dry: Ale będzie jazda w nocy:dry::crazy:

20 stron... nic wam nie powiem:-D

Co do muzyki to ja jestem rockowo gotycka i mam uczulenie na disco polo:-D jednak jak ide na jakies wesele to jestem w stanie scierpiec. Techno.... niecierpie ale słucham z musu bo moja druga połówka jest tehno- hip hopowa.... sie dobralismy nie ma co... Ale prawda jest taka ze i ja i T potrafimy znaleźć w repertuarze drugiej osoby piosenke której mozemy słuchać bez bólu i zgrzytania zębami:-D

martynka
ja Kacpra nie odzwyczajałam od picia z butelki. W wieku 6 miesiecy dostał niekapek do napojów a butla była tylko do mleka. Odrzucił mleko i butla tym samym bezboleśnie poszła w kąt
paula3 przepis dokładny na ta babke poprosze w przepisach:-D bo ja teraz nie mam na co spisać a potem to nie znajde:-p
Cherie a czemu tak UR nie znosisz?:-p studiowałas tam? ja ogólnie b ardziej jestem przekonana jesli chodzi o Rzeszów do politechniki
pati gdzies ty była kiedy ja byłam dzieckiem. Mój ojciec kopcił zawsze paczke dziennie:-D masakra nienawidze papierosów:/
fikusek kurcze no oby to nie była nerka:/ choc sama nie wiem co gorsze jelito czy nerka:/ a wyniki dopiero za tydzien bede dzwonic do lekarki a znajac ją dowiem sie po 2 tygodniach bo ona taka szajbuska:-D
anetka tyle ze Kacper nie płacze tak wiesz chlip chlip on sie drze na cały szpital:/
A dialog... przeczytałam Tomkowi:-D oboje padamy:-p
kaamaa laska rzucaj palenie natychmiast!!:-p
Malwina tak ale potem dał jej kosza... no ale co mi tam pielegniarka była w wieku mojej mamy:-D
lolkak niech przyprowadza tylko wiesz taka w swoim wieku, a te niestety nie są zbyt rozmowne dzikie te dziewczynki:-D, że szok:-p. Jemu sie niestety podobają starsze niz ja

reklama
Malwina to Zuzia waleczna jest Julka po jednej drzemce o 19 pada.

Anetka śpi, booooże jak ja lubię jak moje dziecko idzie spać już na noc :tak:

Fikusek ja też uwielbiam sos czosnkowy, kiedyś ze mnie się śmieli że całe życie czosnkiem jadę :-D

Umi to zabierz mi moje nerwy to wtedy rzucę, ale wcale tak dużo nie kopcę paczka na 3-4 dni, za starych czasów to paczka dziennie szła.

Do góry