reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi a wynik kiedy bedziesz miec? czy mialas od razu?

kiniorek wiem ze bez powodu nie pokroja ale reflux ma t do siebie ze lubi sobie wrocic:(

reklama
kiniorek teraz to już spokojnie ciepłą kąpiel możesz wziąć ;-)

fikusek kurcze, mam nadzieję, że wszystko będzie ok :tak:

umi a to podrywacz mały:-p to widać, że chyba aż tak źle nie zniósl tego badania, wiadomo, że sobie popłakał. Moja to by się darła wniebogłosy zapewne :sorry:

Zuza już śpi to mam w końcu czas dla siebie ;-)
Właśnie zajadam kolacje (troche pozno ale wczesniej nie mialam czasu:sorry:) i pije cole :-p

Moja dzisiejsza rozmowa z Zuzką (J-ja, Z-Zuzia)
J: Zuzia powiedz "Siema"
Z: Pipa!
J: Powiedz "Sie"
Z: Sie
J: Powiedz "Ma"
Z: Ma
J: Powiedz "siema"
Z: Pipa?

I tyle wyszło z naszej rozmowy :-D:-D dziecko wie lepiej :-p

aneta padlam z tego dialogu:-D
ahh kiedy ja tak bede mogla z synem pogadac...on sie cofnal w rozwoju z ta mowa.ładnie powtarzal a teraz gada po swojemu jak pol roczny maluch.

fikusek Zuza tez gada jeszcze po swojemu i sie denerwuje, że nikt nie rozumie:-p wiadomo, że poszczególne słowa potrafi powiedzieć, ale "zdaniami" nie chce jeszcze gadać.
Jak Ci Alan wystrzeli z mową to będziesz miała jeszcze dość :-D

fikusek Zuza tez gada jeszcze po swojemu i sie denerwuje, że nikt nie rozumie:-p wiadomo, że poszczególne słowa potrafi powiedzieć, ale "zdaniami" nie chce jeszcze gadać.
Jak Ci Alan wystrzeli z mową to będziesz miała jeszcze dość :-D

hehe pewnie tak:-D a raczej napewno jak zaczna soe pytania"po co,dlaczego":-D

Nadrobiłam 16 stron :szok:

Eliza ja do babki daję jeszcze podsmażany boczek i cebulkę, ten boczek to dla M ja wybieram i mu oddaję :-D do tego własnej roboty sosik czosnkowy i ogórki kiszone pyyyycha.

Maliwina śliczna Zuzia.

Kiniorek ja mam brzuch identycznie poorany.... i fałdy skóry też mam po bokach :dry: Bikini to już nigdy nie założę....

Fikusek
biedaczko Ty to się masz, mam nadzieję że bez operacji się obejdzie.

Umi
Kacper mnie rozwala swoimi tekstami " pani ładna" podrywacz jak się patrzy :-)

Ja też palę :zawstydzona/y: to na tle nerwowym.... ale nie przy Julce, jak idę do szwagierki to przy kawie, czy wieczorem z M na podwórku.

fikusek dokładnie:-p moja co chwilę tylko "co to? co to?" i tak w kółko :-p

Malwina no cóż.. stwierdziła, że mama się nie zna:-p nie wiem skąd w ogóle jej się to wzięło, przecież te słowa w ogóle nie są do siebie podobne :-p

reklama
Anetka "pipa" :-D:-D ale mnie rozwaliło, świetna Zuźka jest.

Fikusek na słoik majonezu daję mały kubeczek j. naturalnego, najlepiej grecki ( bo gęsty) do tego czosnek wyciskany, czosnek w proszku szczyptę pieprzu i troszeczkę soku z cytryny opcjonalnie.

Do góry