reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Malwina słodka Zuzia. Chyba podobna do Ciebie, co?
Martyna super slajdy. Moją córę mi Gabi przypomina:D zwłaszcza na zdjęciu na dywanie co leży i na zdjęciu co ma łapki za głową.

my dziś na obiad mieliśmy rosół z ryżem i żeberka, ziemniaki i kapuchę kiszoną:)
Ja placków nie cierpię:p

kiniorek dla Ciebie bedzie najśliczniejszym na świecie:)

Dziękuje. Vegas jak się urodziła była czarnulka , pozniej była w 100% podobna do M , a teraz mówią roznie,

Vegas ja mało co ostatnio jedzeniem gardzę ;] Mogłabym mieć co chwila coś pod nos podstawiane... Ale znowu jak na początku ciąży wolę coś konkretnego a słodkie mi powoli przechodzi...

martyna no slajdy super :)

Malwinka na pewno tak będzie - ale chciałabym go już przytulić !

a mnie dziś czeka wieczorkiem prasowanie ubranek Martynki - bo tyleee tegoo. A tak to szaleństwa z Panną M. i wieczorem jak zaśnie to neciak i NW:) i sandłicze:D

Laski 5 marca będzie w Magdzie Gessler o Pszczynie jak chcecie polukac, moim mieście:) Nieskromnie mówiąc prawie z J byliśmy w tv:D siedzieliśmy obok niej na rynku:D:D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry