ja dizś na obiad dzieciom nalesniki robiłam. S pojechał sobie to nie było sensu robić czegoś czego by nie zjadły. a ja jeśc nie muszę
Lolkak Ja osobiście nie słucham latino. teraz wole Gregorian albo WIthin temptation.
YouTube - Gregorian - the moment of peace
to mój ulubiony kawałek
i ten
YouTube - Within Temptation The SwanSong
Eliza Ja wczxoraj dostałam rodzinne.
Ixi Takie rytmy sa super. Mi sie bardzo podoba.
Fikusek Oby szybko CI przeszło.
Themartynka Nie nabijamy postów, nie nabijamy.... jest taka funkcja jak edytuj. a c do chodzenia i rozwoju. to nie przejmuj sie gadaniem innych. każde dziecko rozwija się inaczej. Justynka w wiemku 9 miesięcy nawet nie raczkowała,a jak ruszyła to od razu chodzić zaczęła.
Nie martw się na zapas. Jak będziesz sie stresowac to @ będzie jeszcze bardziej sie spóźniać.
Kiniorek wiem co to jest jak dizecko drgawki dostaje. Mareczek przy 38 dostał i az siny się robił. teraz każdy skok temperatury przeżywam i w nocy spac nie mogę bo się boję że nie dopatrzę. dobrze ze rodzice do lekarza pojechali, zawsze lepiej zapobiegać takim rzeczom,.
Kamaa Jej jak ja dawno babki nie jadłam. ale nie będe robić bo na diecie jestem i kusić będzie.
Malwina He he, ale cielaczek.
czy to dalmatyńczyk? Śliczna jest ta Twoja Zuzia.
co do palenia to ja nie palę. S też nie, ale kiedy zdażały siuę nerwowe sytuacje to się paliło bo S chował paczkę gdzieś.