reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale się na marcówka2011 zaczęły sypać hehe ... co chwila którąś coś łapie. A ja jak w dwupaku tak w dwupaku...
Jak znajdę foto jak wyglądałam przed ciążą to wsadzę ... Tak mnie natchnęło żeby pokazać się ;)

reklama
Martyna skoro bierzesz tabletki to masz ten cały tydzień na dostanie @ odkąd je odstawiłaś. Będzie dobrze:) Wiem co mówię, też tak świrowałam miech temu a na tabsach jestem.

ja dizś na obiad dzieciom nalesniki robiłam. S pojechał sobie to nie było sensu robić czegoś czego by nie zjadły. a ja jeśc nie muszę :-D
Lolkak Ja osobiście nie słucham latino. teraz wole Gregorian albo WIthin temptation.
YouTube - Gregorian - the moment of peace
to mój ulubiony kawałek
i ten
YouTube - Within Temptation The SwanSong
Eliza Ja wczxoraj dostałam rodzinne.
Ixi Takie rytmy sa super. Mi sie bardzo podoba.
Fikusek Oby szybko CI przeszło.
Themartynka Nie nabijamy postów, nie nabijamy.... jest taka funkcja jak edytuj. a c do chodzenia i rozwoju. to nie przejmuj sie gadaniem innych. każde dziecko rozwija się inaczej. Justynka w wiemku 9 miesięcy nawet nie raczkowała,a jak ruszyła to od razu chodzić zaczęła.
Nie martw się na zapas. Jak będziesz sie stresowac to @ będzie jeszcze bardziej sie spóźniać.
Kiniorek wiem co to jest jak dizecko drgawki dostaje. Mareczek przy 38 dostał i az siny się robił. teraz każdy skok temperatury przeżywam i w nocy spac nie mogę bo się boję że nie dopatrzę. dobrze ze rodzice do lekarza pojechali, zawsze lepiej zapobiegać takim rzeczom,.
Kamaa Jej jak ja dawno babki nie jadłam. ale nie będe robić bo na diecie jestem i kusić będzie.
Malwina He he, ale cielaczek. :-D czy to dalmatyńczyk? Śliczna jest ta Twoja Zuzia.

co do palenia to ja nie palę. S też nie, ale kiedy zdażały siuę nerwowe sytuacje to się paliło bo S chował paczkę gdzieś.

Martynka mała jest śliczna :):):)
Kinia czekamy na fote :):)

U mnie obiad w 99 procentach zrobiony... zostało tylko makaron ugotować :D:D

Adaś wstał pół godzinki temu. wysikał się na nocnik i poleciał po krem i pampersa:p I tak jestem z niego dumna,ze tak od samego rana i nic nie posiusial. Nawet podczas drzemki miał same majteczki. Nie mogę się doczekać wiosny to się ostro wezmiemy na siusianie-a tak poza tym pomyślałam,ze majteczek musze mu dokupić więcej,bo napewno nie raz zaliczy wpadkę.
Ciekawe czy wcześniej dziś zaśnie jak już po drzemce jest.

My juz po obiadku, zjadłam 2 miseczki zupy i nie mogę się ruszać.

a moja Perła już śpi 1.5h:)
lenka już postępy robi, więc myślę, że do końca lata oduczy się siusiac do pampków:)

reklama
No dobra :) To jest foto z 1 lipca 2010 - 7 dni przed tym jak dowiedziałam się że jestem w ciąży ^^ hehe

P1230534.jpg

A to zdjęcie jak miałam 18 lat ... Mmmm mam nadzieję że się w tę sukienkę zmieszczę w to lato...

Ja.jpg

Do góry