reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kiniorek śliczna jesteś :tak: w sukienkę na pewno się zmieścisz:-p a dużo przytyłaś?

edit:
Vegas ładny avatar :tak:

anetko no przyszło mi jakieś 24 do przodu. Obiecałam sobie że nie będę nigdy już narzekać na moją wagę jak wrócę przynajmniej do 65 :-( A miałam 59 :-(

Kiniorek pocwiczysz trochę i będzie dobrze:) poza tym najważniejsze samozaparcie. A i jak będziesz karmiła piersią to też Ci zleci trochę kg bo dietka np:)

Kiniorek pocwiczysz trochę i będzie dobrze:) poza tym najważniejsze samozaparcie. A i jak będziesz karmiła piersią to też Ci zleci trochę kg bo dietka np:)

Ja zanim zaszłam w ciążę to przez 2 lata walczyłam żeby spaść z 70kg. Spadłam do 59 i zadowolona byłam ale no cóż... ;D hehe Ciąża spowodowała u mnie praktycznie efekt jojo ;p
A no mam zamiar karmić piersią co nie ulega wątpliwości i mam nadzieję że mi nic w tym nie przeszkodzi.

kiniorek no niestety wiem coś o tym. Przed ciążą schudłam z 67 kg do 52, później troszke przytylam, ale nie duzo. W ciazy przytylam 25 kg a na dzien dzisiejszy waze wiecej niz w 9 miesiacu :eek:

reklama
Do góry