reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja fajki rzucilam jak sie o ciazy dowiedzialam.Łatwo poszlo bo sama mialam odruch wymiotny jak wzialam faje do ust:) no i nie zaczelam po porodzie palic:) i juz nie tkne tego swinstwa.A przed ciaza palilam jak smok.

Ja juz obiadek zrobilam:)Alana polozylam i jka zasnie to pojde jesc:)

reklama
Obiadek zjedzony, posprzatane

Zuzię dopiero na drzemkę połozylam , jak ona długo wytrzymała:szok:Przestawia się chyba na jedną drzemkę , ale to dobrze...

gosia zdrowka duzo

Ja tez bardziej dla towarzystwa niż z nałogu popalalam ")

Malwina18 dziękuje. Tak patrze na Twoj suwaczek i Zuzka jest z 15 stycznia a ja z 16 :-p
ja tez sobie popalalam ae nie kreci mnie cus i dobrze:)

Ja z fajkami tak jak MALWINA palę dla towarzystwa sama nie wychodzę bo nie mam takiej potrzeby :-p a palę już 7 lat :-p z przerwą na ciąże :-p jak piję lubię zapalić a tak to właśnie w odróżnieniu od nałogowców nienawidzę palić z rana i po jedzeniu :-p :-)

ANETKA - w sumie już dużo lepiej głowa mnie jedynie boli ...

My dzisiaj na obiad spaghetti robimy :-) ktoś zna jakiś taki przepis żeby pikantne było ?

moje dziecko chyba nie zamierza dziś spać w dzień... już to sobie wyobrażam, godzina 17 - będzie zasypiał na stojąco... i pójdzie ostatecznie spać o niewiadomo której godzinie. a ja będę siedzieć do rana z moją magisterką :confused2:

Gosia zdrówka dla Was....
Co do palenia to nie wyobrażam sobie gdyby ktos miał palic mi przy dzieciach, i po części nie rozumiem tych którzy to robią przy własnych dzieciach... chcesz palić pal anie nie narażaj dziecko by musiało to świństwo wdychać...... takie moje zdanie.....
U nas nikt nie pali R nigdy nia palił ja popalała bedac w szkole.... ale jak poznałam R to przestałam.....
Cherie mój Kuba właśnie po drzemce jest..... a może spróbuj młodemu na chwilke okno otworzyć by miał świeże powetrze w pokoju może zaśnie...

reklama
Do góry