reklama
Serduszko1
Fanka BB :)
Malwina pomyliłas sie to Lenka walczy z pampersami nie ja
Trina ja za to lubie serki śmietankowe takie do chleba... i wiejskie uwielbiam a z wędlin to polędwice drobiową....
Trina ja za to lubie serki śmietankowe takie do chleba... i wiejskie uwielbiam a z wędlin to polędwice drobiową....
themartynka2010
Ja juz zaczynam smazyc placuszki
Serduszko1
ja to mleko uwielbiam.... mogłabym je pic litrami w każdy możliwy sposób
w serkach i jugortach to moje dzieci siedzą..Sebusiowi jak bys położyła całą palete serków i nie odszedłby od nich dopóki by nie były puste
w serkach i jugortach to moje dzieci siedzą..Sebusiowi jak bys położyła całą palete serków i nie odszedłby od nich dopóki by nie były puste
patrycja- ja jako dziecko prawie nie piłam mleka. W dorosłym życiu też. Zaszłam w ciąże i hektolitry wypijałam. Tak mi już zostało,ze lubie-ale tylko na zimno.
themartynka- ja uwielbiam placki. Mogłabym jeść je na okrągło. Narobiłaś mi smaka.
A z Adasiem to nie wiem co będzie.Chciałam na wiosnę. Nie chce też przegapić fajnego momentu. A on nawet wydaje mi się jest gotowy na zmiany. Narazie biega już trochę-próbowałam go wysadzić-to nie chce,ale zesikać też się nie zesikał.
themartynka- ja uwielbiam placki. Mogłabym jeść je na okrągło. Narobiłaś mi smaka.
A z Adasiem to nie wiem co będzie.Chciałam na wiosnę. Nie chce też przegapić fajnego momentu. A on nawet wydaje mi się jest gotowy na zmiany. Narazie biega już trochę-próbowałam go wysadzić-to nie chce,ale zesikać też się nie zesikał.
Chérie
Mama Danielka
A babka ziemniaczana,hmmm.. ja robię taką najbardziej klasyczną. Do startej masy ziemniaczanej dodaję z 3 łyżki oliwy, surowe jajko,jak jest za rzadka,to podsypuję mąką doprawiam vegetą,solą,pieprzem. później przelewam to do blachy i zapiekam w piekarniku ok. 1,5-2h (zalezy jak dużo ziemniaków jest). Mmm,pycha!
Inni robią jeszcze np z mięsem mielonym,albo z kiełbasą w środku
mniam, zrobię jutro na obiad ;-)
a z tą piękną z wyglądu wędliną to mam tak samo
Lenka, widzę, że rzuciłaś palenie, brawo! ja nie mogę się przemóc, by to zrobić
Cheri-Ja długo nawet nie próbowałam.Głupotą było zacząć palić prawie po roku przerwy na ciąże i karmienie. Potem bałam się rzucić,ze przytyje. Nie przytyłam nawet kilo schudłam. Teraz już jakoś leci. Dobrze mi z tym.
Chérie
Mama Danielka
Cheri-Ja długo nawet nie próbowałam.Głupotą było zacząć palić prawie po roku przerwy na ciąże i karmienie. Potem bałam się rzucić,ze przytyje. Nie przytyłam nawet kilo schudłam. Teraz już jakoś leci. Dobrze mi z tym.
zapewne tak jest :-) a rzuciłaś ot tak, czy wspomagałaś się czymś?
reklama
Liza