reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Miałam iść na hipnozę.Ale ciągle to odkładałam i czekałam,aż S też zdecyduje się rzucić i tak minęły 3 miesiące. Wkurzyłam się i nie zapaliłam rano. Mamy w domu tabletki tabex-ale ja mam arytmie i bałam się zaryzykować. Seba kiedyś rzucił na pare miesięcy właśnie dzięki nim-ale jak Adas był na Oiomie złamał się i zapalił. Musze go namówić,by znów rzucił. To na jakieś wakacje może nawet odłożymy.

reklama
lenka, Cherie ja też zaczęłam swego czasu palić,ale powiem Wam,że w moim przypadku to wygladało tak,że w tygodniu nie paliłam wcale,tylko w weekend,kiedy spotykałam się ze znajomymi itd. kupowałam paczkę "slimów" to mi starczało miesiąc. No,ale nie ciągnie mnie do palenia, widocznie nie zdążyłam się uzależnić tak porządnie;-)

Eliza Ty to mi zawsze smaka na coś narobisz:-p

trina ja mialam tak samo jak ty z fajkami:-) paczka na miesiac slimów mi starczala:-) i przestalam bo zaszlam w ciaze z Mikim, zadnych problemów nie mialam z tym:-)
hehe do tego chyba smazona kiełbaska bedzie :-D ciezkostrawne zarcie :-D :-p zobacze ale ziemniaczki beda napewno, wygladaja pysznie;-)

nadrabiam i nadrabiam i z tego wszystkiego nie pamietam co mialam powiedziec. U mnie w domu wszyscy chorzy tylko ja i Niunia sie trzymamy tzn mi juz przeszlo taka marudna jest ze brr... no Elizka ciekawie te ziemniaki wygladaja pewnie sie skusze ale dzis to frytki robie. Witam Nowa Mamcie:)
A ja do chleba uwielbiam serek homo mmm....

ja jak rzuciłam przed ciążą, to się wspomagałam niquitinem, ale wtedy to chyba ze względu na dziecko i jego zdrowie przestałam palić. a jakiś czas po porodzie znów zaczęłam, głupota...
i niestety palę dużo za dużo.

Daniel od godziny siedzi w łóżeczku i nie może zasnąć, już 13:30, później będą problemy :confused2:

a na obiadek mam gulasz z kaszą.

gosia zdrówka dla wszystkich;-)

Eliza ja już praktycznie nie paliłam zanim się dowiedziałam o ciąży, no i dobrze, przynajmniej nie było problemu z rzucaniem:-)

reklama
Oszalałyście :szok: mam 12 stron do nadrobienia.. no to nadrabiam :-p

patisia powodzenia dla męża w nowej pracy :tak:

e-miliana wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nigdy nie mialam robionej cytologii :zawstydzona/y: w końcu się muszę wybrać.

Co do muzyki to ja bardziej jestem za rockiem :tak:
A Zuzia uwielbia Lady Gage i Shakire :confused2:

themartynka Zuzia zaczęła chodzić kilka dni przed roczkiem :tak: tzn chodzić tak pewnie, sama, wcześniej chodziła ode mnie do Przemka kawałeczek.
Zuzia jak miała roczek to piła z takiego bidonu ze słomką. Moja Zuzia też do niedawna piła ze 2 razy mleko w nocy, ale w końcu się wkurzyłam i odstawiłam, bo ile można. Trochę popłakała ale teraz już się przyzwyczaiła.

femme a co Ci jest, że chora? zdrówka :tak:
Dla mnie light jest najlepsza, normalnej za bardzo nie pije :-p

lenka powodzenia w nocnikowaniu :tak:;-)

W końcu przebrnęłam przez te wszystkie posty :-p
Zuza dzisiaj obudziła mi się o 7, masakra jak wcześnie! więc jesteśmy niewyspane, mam nadzieję, że nie zaśnie mi w dzień :sorry:

Do góry