Miałam iść na hipnozę.Ale ciągle to odkładałam i czekałam,aż S też zdecyduje się rzucić i tak minęły 3 miesiące. Wkurzyłam się i nie zapaliłam rano. Mamy w domu tabletki tabex-ale ja mam arytmie i bałam się zaryzykować. Seba kiedyś rzucił na pare miesięcy właśnie dzięki nim-ale jak Adas był na Oiomie złamał się i zapalił. Musze go namówić,by znów rzucił. To na jakieś wakacje może nawet odłożymy.
reklama
trinaa
Fanka BB :)
lenka, Cherie ja też zaczęłam swego czasu palić,ale powiem Wam,że w moim przypadku to wygladało tak,że w tygodniu nie paliłam wcale,tylko w weekend,kiedy spotykałam się ze znajomymi itd. kupowałam paczkę "slimów" to mi starczało miesiąc. No,ale nie ciągnie mnie do palenia, widocznie nie zdążyłam się uzależnić tak porządnie;-)
Eliza Ty to mi zawsze smaka na coś narobisz
Eliza Ty to mi zawsze smaka na coś narobisz
Liza
trina ja mialam tak samo jak ty z fajkami:-) paczka na miesiac slimów mi starczala:-) i przestalam bo zaszlam w ciaze z Mikim, zadnych problemów nie mialam z tym:-)
hehe do tego chyba smazona kiełbaska bedzie ciezkostrawne zarcie zobacze ale ziemniaczki beda napewno, wygladaja pysznie;-)
hehe do tego chyba smazona kiełbaska bedzie ciezkostrawne zarcie zobacze ale ziemniaczki beda napewno, wygladaja pysznie;-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
Cherie ja jestem z 85 rocznika ;-)
Lenka gratuluję rzucania palenia :-) Trzymam kciuki :-)
A ja się delektuję herbatą
Lenka gratuluję rzucania palenia :-) Trzymam kciuki :-)
A ja się delektuję herbatą
nadrabiam i nadrabiam i z tego wszystkiego nie pamietam co mialam powiedziec. U mnie w domu wszyscy chorzy tylko ja i Niunia sie trzymamy tzn mi juz przeszlo taka marudna jest ze brr... no Elizka ciekawie te ziemniaki wygladaja pewnie sie skusze ale dzis to frytki robie. Witam Nowa Mamcie
A ja do chleba uwielbiam serek homo mmm....
A ja do chleba uwielbiam serek homo mmm....
lolkak
Październikowa Mama Mai
Gosia to zdrowiejcie wszyscy.
Ja tam mogę się żywić samym nabiałem ;-)
Ja tam mogę się żywić samym nabiałem ;-)
Chérie
Mama Danielka
ja jak rzuciłam przed ciążą, to się wspomagałam niquitinem, ale wtedy to chyba ze względu na dziecko i jego zdrowie przestałam palić. a jakiś czas po porodzie znów zaczęłam, głupota...
i niestety palę dużo za dużo.
Daniel od godziny siedzi w łóżeczku i nie może zasnąć, już 13:30, później będą problemy
a na obiadek mam gulasz z kaszą.
i niestety palę dużo za dużo.
Daniel od godziny siedzi w łóżeczku i nie może zasnąć, już 13:30, później będą problemy
a na obiadek mam gulasz z kaszą.
reklama
.Aneta.
Oszalałyście mam 12 stron do nadrobienia.. no to nadrabiam
patisia powodzenia dla męża w nowej pracy
e-miliana wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nigdy nie mialam robionej cytologii w końcu się muszę wybrać.
Co do muzyki to ja bardziej jestem za rockiem
A Zuzia uwielbia Lady Gage i Shakire
themartynka Zuzia zaczęła chodzić kilka dni przed roczkiem tzn chodzić tak pewnie, sama, wcześniej chodziła ode mnie do Przemka kawałeczek.
Zuzia jak miała roczek to piła z takiego bidonu ze słomką. Moja Zuzia też do niedawna piła ze 2 razy mleko w nocy, ale w końcu się wkurzyłam i odstawiłam, bo ile można. Trochę popłakała ale teraz już się przyzwyczaiła.
femme a co Ci jest, że chora? zdrówka
Dla mnie light jest najlepsza, normalnej za bardzo nie pije
lenka powodzenia w nocnikowaniu ;-)
W końcu przebrnęłam przez te wszystkie posty
Zuza dzisiaj obudziła mi się o 7, masakra jak wcześnie! więc jesteśmy niewyspane, mam nadzieję, że nie zaśnie mi w dzień
patisia powodzenia dla męża w nowej pracy
e-miliana wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nigdy nie mialam robionej cytologii w końcu się muszę wybrać.
Co do muzyki to ja bardziej jestem za rockiem
A Zuzia uwielbia Lady Gage i Shakire
themartynka Zuzia zaczęła chodzić kilka dni przed roczkiem tzn chodzić tak pewnie, sama, wcześniej chodziła ode mnie do Przemka kawałeczek.
Zuzia jak miała roczek to piła z takiego bidonu ze słomką. Moja Zuzia też do niedawna piła ze 2 razy mleko w nocy, ale w końcu się wkurzyłam i odstawiłam, bo ile można. Trochę popłakała ale teraz już się przyzwyczaiła.
femme a co Ci jest, że chora? zdrówka
Dla mnie light jest najlepsza, normalnej za bardzo nie pije
lenka powodzenia w nocnikowaniu ;-)
W końcu przebrnęłam przez te wszystkie posty
Zuza dzisiaj obudziła mi się o 7, masakra jak wcześnie! więc jesteśmy niewyspane, mam nadzieję, że nie zaśnie mi w dzień