reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja też nie jadam tej babki,ale ostatnio właśnie gdzieś o tym czytałam czy coś i mnie naszła ochota żeby spróbować:-)
u mnie dzisiaj znowu łazanki od wczoraj,bo Michał tyle narobił że nie zjedliśmy wszystkiego:-D

paula i nic sie nie dodaje wiecej do tego?pierwsze słsysze.... :-D

kiniorek
ja pilam zimne mleko na zgage... tylko ono mi pomagalo, bopo rennie mi sie strasznie odbijało... :dry:

Umi, wiem, że UR to Uniwersytet Rzeszowski :-D tamta minka to była, hmmm... ironia, kpina? nie podoba mi się w ogóle UR, dobrze, że już zajęcia skończone, zostało tylko seminarium...
Martyna, Daniel zaczął chodzić w wieku 11 miesięcy, ale nie martw się, że Gabrysia jeszcze nie chodzi sama, może się boi? próbuj ją jakoś zachęcać, niedługo pobiegnie ;-) no i z tym jedzeniem to mnie też trochę przeraziłaś, oszukuj ją wodą w nocy ;-)

narazie tyle... bo Daniel się znudził zabawą i się wścieka...

Na razie stosuję mleko. Jak będzie bardzo tragicznie to w tedy zacznę działać innymi.
Rodzice wrócili. Nie wiadomo od czego mały miał gorączkę :| no nic... z dziećmi to zawsze dziwne rzeczy się dzieją...

U mnie ogórkowa się już robi. A dla S. pierogi z truskawkami. Adaś lata bez pampersa już z godzinę w majtasach i jeszcze nie sikał.
Wczoraj przybiegł do mnie ściągnął spodnie i pampersa i pokazał,ze tam jest fuu. Spryciarz-wcześniej to nie zawołał-ale chodzić w takim nie chciał. Muszę sie za niego i nocnik wziąść-bo od tych happy jakoś mi się szybko odparza. Jutro dopiero polece po te rossmanowskie. Do roku było ok a potem zaczął nietolerować prawie wszystkich pampersów. Wcześniej miał idealną pupkę. A teraz niektóre kremy i pampersy go drażnią.Niby specjalnie tam się tragedia nie dzieje. Ale ma zaczerwienione i czasem się drapie.. Chyba niedługo pozbędziemy się ich na dobre.

Ostatnia edycja:
Lenka powodzenia z nocnikowaniem :D:D:D
Paula ja też bym wolała bez kiełbasy.... ogólnie nie przepadam za kiełbasa...

reklama
A ja dzisiaj na obiad żeberka mam :)

Byłam juz u protetyka i juz jutro bede miała już ząb. W koncu , bo jak długo można się nie uśmiechać:)

Patrycja powodzenia z nocnikowaniem, my na wiosnę bedziemy próbować

Do góry