reklama
kiniorek91
Fanka BB :)
Ech... Drzemałam 2 godziny i dalej czuję się jakbym dostała czymś ciężkim w głowę. Wszystko mnie drażni :-(
Zjadłam na obiad zupkę ziemniaczaną. Na jakieś 20 min przeszło ale znowu czuję się tak samo a nawet gorzej.
Jeszcze z K rozmawiałam. No i dał aluzję "na jaja" żebym przyjechała. A ja oczywiście na poważnie to wzięłam pierwsze. I mi przykro się zrobiło bo chciałabym a nie mogę. 55km pociągiem i busem jechać. Do tego pogoda beznadziejna. I bałabym się jechać już teraz. Poprosił żebym nie brała tego do siebie bo żartował ale ja dzisiaj nie wyrabiam i normalnie mi się ryczeć chce...
Ooo już mi łzy same płyną...
Zjadłam na obiad zupkę ziemniaczaną. Na jakieś 20 min przeszło ale znowu czuję się tak samo a nawet gorzej.
Jeszcze z K rozmawiałam. No i dał aluzję "na jaja" żebym przyjechała. A ja oczywiście na poważnie to wzięłam pierwsze. I mi przykro się zrobiło bo chciałabym a nie mogę. 55km pociągiem i busem jechać. Do tego pogoda beznadziejna. I bałabym się jechać już teraz. Poprosił żebym nie brała tego do siebie bo żartował ale ja dzisiaj nie wyrabiam i normalnie mi się ryczeć chce...
Ooo już mi łzy same płyną...
Liza
Olaboga..... ile mialam nadrabiania 
Yyyyyy juz nie pamietam co mialam odpisywac ze starszych stron
Daffi gratulacje dla bratowej
ixi czekamy a wiesci od gina :-)
a przypomnialo mi sie Femme slicznie wygladasz choc dla mnie to w ciemnych wloskach ci najlepiej
A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac!
jak mu sie to spodobalo!
dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)

a przypomnialo mi sie Femme slicznie wygladasz choc dla mnie to w ciemnych wloskach ci najlepiej

A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac!

fikusek1988
Mama Alanka:)
eliza gratulacjie dla Mikiego
moj alan jak mial ok 6 -7 mies to sam stawal przy meblach i lazil przy nich:-) najpierw zaczal w lozeczku
moj alan jak mial ok 6 -7 mies to sam stawal przy meblach i lazil przy nich:-) najpierw zaczal w lozeczku
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
trzymała się kręgosłupaKamcia to ja nie wiem jak ona Ci się w tym brzuchu zmieściła![]()

Eliza_eM sliczny ten Twój MIki.. no i super że już staje

kaamaa ja Ci powiem co do basenu , że z moją chodziłam na basen od 5 miesiąca życia , no i mieliśmy normalnie w przebieralni przebierak , tam ją przebierałam , a teraz siedzi sonbie na szafce i ją przebieram normalnie a pampka na stojąco

trinaa zdrówka życzę
femme super masz teraz włoski
a zaproszenie to tak , ode mne

zapomniałam napisaC na nk
chciałaś zobaczyć jak wyglądam a sie akurat natknęłam jak komuś komenta pisałaś i zaprosiłam

Chérie slicznie małemu Danielkowi po obcięciu

Daffi garauluję bratowej

Vegas ale masz małego głodomorka.. hihi a taka niepozorna

umi no nie mów że nie lubisz gotować...
ja lubię a wręcz uwielbiam gotować , piec,... i wymyślać jakies nowe potrawy

ixi powodzenia u gina

a jeśli chodzi o nas i lekarza to wybierzemy się do pl lekarza , tylko trzeba się telefonicznie umówić...
wiedziałam ze tyle czekania bedzie na marne bo powiedza mi ze nic jej nie jest i że to samo przejdzie

ynhhh masakra
no nic ja narazie zmykam bo po spacerku od razu wskoczyłam na BB hehe
bęe wiecxzorkiem teraz trochę idę pobawić się z małą

Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
superOlaboga..... ile mialam nadrabiania
A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac!jak mu sie to spodobalo!
dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)
fikusek1988
Paolajn mnie tak piersi bolaly jak bylam w ciazy
i dol brzucha
to byly moje pierwsze objawy
życze by to byla fasoleczka
.Aneta.
Daffi gratulacje dla bratowej :-)
kiniorek a dlaczego Wy nie mieszkacie razem? jak to możliwe, że małżeństwo mieszka osobno?
Eliza gratuluję postępów u Mikiego. Niedługo sam Ci zacznie pewnie chodzić ;-)
Kamcia oby polski lekarz okazał się bardziej kompetentny
Dzisiaj z Zuzą bawiłyśmy się w chowanego i ciągle kazała mi się chować do szafy albo za fotele
i mówiła "szukaj" tzn coś w tym stylu, nie aż tak wyraźnie, ale można było zrozumieć o co chodzi
Teraz już śpi, była chyba bardzo zmęczona, bo jak ją położyłam to zaczęła się drzeć, rzucała misiem a po chwili zasnęła. Ze zmęczenia chyba ciężko było jej aż zasnąć

kiniorek a dlaczego Wy nie mieszkacie razem? jak to możliwe, że małżeństwo mieszka osobno?
Eliza gratuluję postępów u Mikiego. Niedługo sam Ci zacznie pewnie chodzić ;-)
Kamcia oby polski lekarz okazał się bardziej kompetentny

Dzisiaj z Zuzą bawiłyśmy się w chowanego i ciągle kazała mi się chować do szafy albo za fotele

Teraz już śpi, była chyba bardzo zmęczona, bo jak ją położyłam to zaczęła się drzeć, rzucała misiem a po chwili zasnęła. Ze zmęczenia chyba ciężko było jej aż zasnąć

reklama
fikusek1988
aneta twoja mala teraz zasypia szybciej od Alana
ten lezy i sie wierci...
Ja wzialam antybiotyk mam nadzieje ze pomoze.
W ogole gin chcial dac mnie do szpitala no ale powiedzialm ze nie ma takiej opcji
chyba maja pustki na oddziale ginekologicznym

Ja wzialam antybiotyk mam nadzieje ze pomoze.
W ogole gin chcial dac mnie do szpitala no ale powiedzialm ze nie ma takiej opcji