reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wy tak piszecie co Wasze dzieci jedzą a czergo nie. Moje to tylko serki różnego rodzaju, jogurty, mięsko to tylko w schabowym lub w mielonym. Justynka marchewki nienawidzi. zupyz marchewką nie je. Mareczek nie lubi mięska takiego gotowanego. oboje nie klubia kaszy ani innych mlecznych zup. naqjlepiej im idzie jedzenie rosołki, pomidorówki i barszczyku czerwonego z ziemniaczkami. spaghetti i pizzą tez nie pogardzą.
Patrycja9009 Zdrówka dla Kubusia. I jak, apap pomógł? ja też czesto isę męcze z bólem łowy. a moż emasz migrenę czy cuś?
Eliza :-) ale Mikus ma duże oczy:-D
Trinaa zdrówka.
Ixi nie masz co patrzec co w internwecioe pisza. każde dizecko ma własny tor rozwoju. nie masz czym się martwić.
cherie Przystojniak z Danielka.
Daffi Przezywasz jak ja ciążę mojej siostryy ciotecznej.
czekam,y na wieści.
a mnie własnie popieściło w brzuchu jakby dziecko się oprzekręcało.

reklama
Bratowa jest w ciazy:D 4 tydzien :D

dokladniej wiem ze wg wyliczen jest 6 tydzien a wg wielkosci pecherzyka 4tydzien. na nastepnej wizycie bedzie juz w stanie wyliczyc dokladniej no i teraz jeszcze daty porodu nie zna dopiero na nastepnej wizycie.

Ostatnia edycja:
Ja wyszłam niby tylko po Ninę do przedszkola a skończyło się na tym że jeszcze Nina na kulki poszła a my z mamą po samochód pojechałyśmy pojeździłam trochę żeby go rozgrzać i wieczorem taki ziomek ma nam filtr paliwa wymienić jeszcze i powinno być już cacy ...no oby :dry: a teraz obiadek robię :-p pulpeciki zapiekane w sosie śmietankowo pomidorowym :-D :-p

A K to chyba zabiję dzisiaj dosłownie co 10 minut dzwoni :no: dzisiaj już chyba z 30 razy z nim gadałam szlak mnie trafi jak zadzwoni jeszcze raz :no: opierdzieliłam go to może się zamknie w końcu :-p

KONICZYNKA - jak ona chora powinnaś z nią na takie 10 minutowe spacerki pochodzić szczególnie jak jest tak pięknie jak dzisiaj nie ma nic lepszego jak mróz bez wiatru :-)

MALWINA - dzieci najlepiej się bawią najprostszymi rzeczami :-D :-)

CHERIE - siwe ? to ile ty masz lat ? ... ja w tym miesiącu już 4 raz kolor zmieniłam bo nie mogłam dobrać odpowiedniego ale chyba w końcu się udało :-) a synuś super w nowej fryzurce wygląda :-)

IXI - śliczny brzuszek miałaś bardzo zgrabny :-p

VEGAS - ;-) mojej mamie też się nie podoba właśnie to że są te pasemka :-p mi pewnie niedługo też się znudzi :-p

VIKAMCIA - co za lekarz :sorry:

DAFFI - no to gratki dla bratowej :-p

EWI - moja też jogurty wcina jak szalona :-p

aaa przylazłam do domu i nie mogłam przekupiłam młodego lizakiem żeby mi w klawiature nie walił i na chwile weszłam

daffi gratuluje:-)
ixi:-D a to wesoło byś miała

Vegas 4 porcje? :szok: gdzie ona tyle zmieściła? :-p taka chudzina :-p:-p
hehe no wczoraj miała mega apetyt, ale dziś dla odmiany słabawo je. Za to na widok paluszków czy wafelek się trzęsie:p ale nie dostanie bo zupy to tylko zjadła z 4 łyżeczki a na śniadanie trochę bułki z serkiem topionym i pół jajecznicy z 1 jaja.

reklama
hehe no wczoraj miała mega apetyt, ale dziś dla odmiany słabawo je. Za to na widok paluszków czy wafelek się trzęsie:p ale nie dostanie bo zupy to tylko zjadła z 4 łyżeczki a na śniadanie trochę bułki z serkiem topionym i pół jajecznicy z 1 jaja.

moj o dziwo nie ma dzis tez apetytu...obiadu nie chcial w ogole tknac.

Do góry