reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no umi masz racje.

cherie tak jak mwoie lekarz bedzie od 15:30 a ona bedzie druga bo przepuscila jedna babeczke.

reklama
heh to i ja czekam na wieści. Też bym chciała miec malutką córeczkę-ale świadomie się nie zdecydujemy -musiałaby to byc wpadka. Narazie w rodzinie pełno maluszków, pod koniec kwietnia rodzi kuzynka a mi sie instynkt znów włącza. Szkoda,ze to ze strony S bo ja chętnie bym choć chrzestną została. Ale u mnie kuzynki starsze a nie dzieciate i narazie się też nie zanosi. A mój brat do 30-stki sie zbliża i też narazie dziecka nie planuje:(

fikusek tak ale pomału sie ubieram:-D czekam tylko aż szefostwo mi zgasnie na gg:-D i non stop odświeżam tutaj a jak na złosć daffi nic nie pisze:wściekła/y::-p

reklama
Do góry