reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek i dobrze, że tak szybko zasypia:-p ale to dlatego, że nie ma już drzemki w dzień :tak:
Dlaczego do szpitala chciał Cię dać?

reklama
fikusek i dobrze, że tak szybko zasypia:-p ale to dlatego, że nie ma już drzemki w dzień :tak:
Dlaczego do szpitala chciał Cię dać?

no z tym zapaleniem jajnikow...
Alanowi tez musze spanie w dzien ograniczyc...czasami spi raz dziennie czasmi 2 . Teraz przy zebach dwie drzemki ma bo jest taki marudny i sam dopomina sie drzemki...

Daff no to gratuluję Ciotuniu :tak: dla siostry również.

Ixi 9 tc :szok: łaaał to już 3 miesiąc. Super że wszystko z fasolinką w porządku.

Eliza już chodzi za rączki :szok: super! zdolniacha :tak: Julka w jego wieku zaczynała raczkować :-D

No Julka śpi na reszcie, a ja jestem taka padnięta że chyba zaraz do łóżka spać :sorry:
Ostatnio śpię po 6h, ciężko mi zasnąć chyba muszę zacząć jakieś "wspomagacze" łykać :dry:

fikusek no tak.. mam nadzieję, że szybko Ci to przejdzie mimo, że w szpitalu nie jesteś;-)
Dwie drzemki, wow, kiedy to było:-p:-p

Daff
Eliza już chodzi za rączki :szok: super! zdolniacha :tak: Julka w jego wieku zaczynała raczkować :-D

No Julka śpi na reszcie, a ja jestem taka padnięta że chyba zaraz do łóżka spać :sorry:
Ostatnio śpię po 6h, ciężko mi zasnąć chyba muszę zacząć jakieś "wspomagacze" łykać :dry:

Alan w tym wieku to juz sam chodzil:-) jakos wlasnie na poczatku 9 mies:-)
ja moge oddac troche snu:) ja znowu bym spala caly dzien i aby leb na poduszce poloze i spie:d

edit

Aneta no on ma tylkie 2 przy tych zebach tak to jedna:)

Młody mi sie połozył, wykąpałam go bo sie dzis z Tomkiem zamienilismy:-D ale ciapa mała nie była zadowolona ze mamusia kąpie Spryciaz mały sie przyzywczaił ze zawsze Tomek go kąpie i tak mnie wodą zciapał ze szok:-D uwielbiam go eh. Jutro mnie nie ma ale to juz mówiłam, ale musze sie pozalic bo mi sie jechac nie chce, ale przynajmniej podjedziemy do heliosa zapytac jak to z tymi biletami jest:biggrin2: A w niedziele podrzuce małego mamie o 13 to sobie pochodzimy z Tomkiem po galeriach w rzeszowie jak za starych dobrych czasów:biggrin2:.

Młody mi protestuje:/ własnie sie zaczął tak złoscic ze o mało nie wywalił siebie razem z łózeczkiem:/ chyba będe musiała o tym nowym pomyslec wczesniej niz planowałam:/

anetka a mnie dzis mały cały czas wołał tań( tańcz) padamz nóg:-p a w chowanego tez bym sie pobawiła
Kamcia ja nie znosze gotować nawet zwykły rosół gotuje z przepisem:-Dmimo ze od 2lat gotuje go w praktycznie każdy weekend.Piec tez nie lubię, ale jak musze to upieke i mi wychodzi:-p takim kompletnym beztalenciem nie jestem, po prostu len zemnie okropny.
Elizka ja sie zatrzymałam na tym ze twój Miki miał 2 miesiące a ty juz o chodzeniu mówisz:-D.Nie wiem jakim cudem aledzieci innych szybciej rosną

Co do apetytu po przyjsciu od tesciowej moje dziecko stwierdziło ze chce buche ( bułke) a że mi sie nie chciało wierzyc ze chce to dałam mu takąo zwykłą i zaczęłam robic kopytka jak zaczęłam je gotowac mały przyszedł patrze a on juz całąbułke zjadł prawie:-D
potem zjadł eszcze 5 kopytek:-) ach odrobił za cały tydzien nie jedzenia

fikusek dzieki:-) tezmam takanadzieje a jeszcze wiekszą mam że młody wytrzyma bez ruchu 15 min:confused2:. Średnio w to wierze:laugh2: ale cuda czasem sie zdarzają:-)

a ja wzięłam 3 tabletkę bo mnie już szlag trafia z tym bólem;/ Maleńka śpi od kwadransu. Za chwilkę NW:) Głodna coś jestem, ale zaczekam na Małża:D Lepiej się je w towarzystwie:) Więc jeszcze z 2.5h zaczekam:D

reklama
vegas:szok: ty jesz tak późno... i takie chuchro jestes... ale to nie sprawiedliwe:-p gdzie ci to jedzenie idzie w ogole?

Do góry