reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek dzieki:-) tezmam takanadzieje a jeszcze wiekszą mam że młody wytrzyma bez ruchu 15 min:confused2:. Średnio w to wierze:laugh2: ale cuda czasem sie zdarzają:-)

wcale sie nie dziwie ze ciezko bedzie mu wytrzymac:) ja bylam starsza i mialam z tym problem:-D

edit

Vegas na bol polecam Naxii ja to ostatnio odkrylam jak mnie zab bolal i tylko to dzialalo:) i teraz lekarz wieksza dawke mi przepislam na te jajniki.

reklama
vegas:szok: ty jesz tak późno... i takie chuchro jestes... ale to nie sprawiedliwe:-p gdzie ci to jedzenie idzie w ogole?
hehe ja nie raz jadłam pizzę po 22:) ja to tak od dawna niestety mało, że niezdrowo się odżywiam to jeszcze o przeróżnych porach. Najbardziej lubie jeśc na serialu NW, ale już za późno by coś sobie zrobic, więc poczekam na Małża:D A ja swój tłuszczyk mam:D

Fikusek No zobaczymy jak to wyjdzie. biore sobie T to jak cos będziemy go trzymac ale wolałabym zeby sie to bezboleśnie odbyło. do którego roku zycia miałas robione te badania? nie tylko scyntygrafie ale i urodynamike i cystografie?

Vegas ta tylko gdzie? chyba ci w biust idzie... tak to ja tez bym chciała:-D

Wiecie co jest reklama włąsnie Must be a music czy jakos tak i juz mnie trafia:/ nie moge zniesct tego ze tam takie małolaty sa wpuszczane a potem te dzieciaki rycza bo z przegrana nie potrafią sobie poradzic

Ostatnia edycja:
No zobaczymy jak to wyjdzie. biore sobie T to jak cos będziemy go trzymac ale wolałabym zeby sie to bezboleśnie odbyło. do którego roku zycia miałas robione te badania? nie tylko scyntygrafie ale i urodynamike i cystografie?

no ja mailam operacje w wieku 10 lat i ze 2-3 lata mialam te badania kontrolne.Pozniej tylko u pediatry analiza mocz i usg nerek co pol roku.

:szok:ile wy piszecie!! Uspokoić się proszę :-D

Na razie przeczytałam tylko kilka postów,więc

Umi powodzenia jutro

Vegas ja też mam mega apetyt wieczorem ;-) :-D

Fikusek dobrze,że nie musiałaś zostać w szpitalu :-)

Ta moja mała cholerka zasypia mi teraz tylko przy cycolu:wściekła/y:Co za dziecko-ja nie wiem chyba do końca zycia bedzie na cycu :-D

reklama
Do góry