reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi a ja nie lubię i nie umiem:D noo umiem pomidorową i ogórkową i rosół też:D nawet barszczyk z paczki:D
Boże moja głowa;/ czytam ile to Lasek ma ból głowy i mnie też zabolała:p choc rano też bolała, ale po Apapie nawet przeszło wcześniej, teraz na nowo;/

reklama
anetka on do nie dawna łanie jadł ryż a teraz cos mu sie ubzdurało:/ ale ziemniaczki to z checia by jadł:-D a co do mieska Kacper za rybe czy pierś z kurczaka jest gotowy oddac polowe autek a auta a u niego święte
daffi a wy sie teraz staracie o drugie bobo?

vegas mnie tez własnie rozbolała epidemia chyba ide sobie kawe zrobic nie pamietam kiedy ostatnio kawe pilam

kama pytalam ale powiedzial ze do tyego tematu wrocimy jak wszytko bedzie wyleczone i bedzie po nadzerce ale mowil ze jak zle znosze hormony to bede miec bez hormonow.

umi bo będziesz miała za dobrze z moim małżem i mamą Vegas;-):-D

ViKamcia co za baran z tego lekarza ech....:no:

Umi a ja nie lubię i nie umiem:D noo umiem pomidorową i ogórkową i rosół też:D nawet barszczyk z paczki:D
Boże moja głowa;/ czytam ile to Lasek ma ból głowy i mnie też zabolała:p choc rano też bolała, ale po Apapie nawet przeszło wcześniej, teraz na nowo;/

hhaah no widzisz jak sie z nami jednoczysz...ale mnie to juz naprawde mocno boli i nie mam co na nia lyknac nawet. ostatnio cos czesto.

umi nie.. tak jak suwaczek mowi najwczesniej za pol roku.... no ale czy tak sie stanie to nie wiem.. bo maz pozostawia wiele do zyczenia.. niestety;/
ale ucieszylabym sie jakby pojawila sie ciaza znikad.. taka nieplanowana z zaskoczenia:D

vikamcia zapomnialam ci napisac ze brak slow mi na tego lekarza..tyle zmartwie stresu ...
co z tego ze malej teraz juz sie to troche odkleilo jak i tak nie jest do konca ok...
masz racje z tym pl lekarzem. moze on bedzie mial bardziej powazne podejscie do tej sytuacji.

Ostatnia edycja:
Perła wstała. 1.5h spała, więc fajnie. Czas dac jej obiadek i wezmę sobie tabletkę. Moja córa uwielbia mięsko, ryż nie bardzo, ale w ogórkowej nie gardziła wczoraj a 4 porcje zupki zjadła:D

Vegas ja ostatnio dzień w dzień mam mega migreny, takie że wiszę nad kibelkiem... więc nie narzekaj ;-) a Danielek dość dobrze znosi ząbkowanie, w ostateczności dawałam mu na noc Nurofen jeśli był rozdrażniony i niespokojny.
Vikamcia, szukaj polskiego lekarza, i trzymam kciuki za Vi!
Daffi i jak, jest szwagierka w ciąży? ;-) a pół roku szybko zleci.
Fikusku, współczuję zapalenia...

reklama
trinaa a co ty jeszcze do sprzatania bym kogos wziela:-D
daffi wiem co na suwaczku dla tego pytam bo napiałas ze chciałabys a jednak inni zachodzą:-) myslałam ze zmiana planów nastąpiła. Jak dla mnie to najlepiej sobie wszystko poukładac a potem starac sie o dzidzie bo radośc z malenstwa to jedno a szczescie własne i potem tych bajtli to drugie:-)
vegas 4 porcje tzn ileój ostatnio jak je to moze pół miseczki no jak zjada 250 ml zupki to jest świeto:/

Do góry