reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Trina no no to Ty sie masz dobrze z takim mężusiem.... łazanki mmmm sama bym zjadła :D:D:D
Cherie słodki twój synuś... i bardzo ładnie go ciocia zcieła :):):)
daff trzymam kciuki....

a mi już nieco lepiej... :):):) oby tak dalej :D

reklama
Vegas artystka z Martynki;-) dobrze,że Twoje oko w całości:-)

umi wiesz,pewnie on ma tam mnie po cichu dosyć,z tym gadaniem,ale się nie odzywa:-D

ixi Laura bardzo ładne imię:-) a Tobie Matylda się nie podoba?

Malwina ja mam "niestety" tylko jednego jakby co:-p

anetka zazdroszcze Ci takich snów:-)

patrycja ciekawe jaki będzie efekt końcowy tego obiadu,bo narazie mnie nie wpuszcza do kuchni,a słysze tylko jego mruczenie pod nosem:-D

Ostatnia edycja:
hej laski nie nadrabiam.....
bylam dzis u gina i stwierdzil zapalenie jajnikow...dostalam antybiotyk i czopki przeciwbolowe. Miala ktoras zapalenie jajnikow bo mnei nie tylko dol brzucha boli ale caly i gora i dol i srodek....no roznie.. a cytologia wyszla mi II grupa wiec jest dobrze:) nastepna za 1,5 roku:)

Adaś od niedawna też je już wszystko nawet smażone. Od 10 miesiąca porzuciliśmy całkowicie słoiki,bo nie chciał już ich jesć.Wcześniej musiałam uważać na kotleta ze schabu,bo bolał go brzuszek i długo go nie dostawał-dopiero niedawno. A jako,ze ostatnio marudzi przy zupach to zjada często spore 2 danie z nami jakies mięsko i warzywa.

Anetka-Adaś też pokochał ogórki -szczególnie konserwowe. Nie chciałam mu za bardzo dawać-ale tak molestował wczoraj dziadka ,ze wyprosił. Jadł go jak głupi. Dawno mu nic tak bardzo nie smakowało.

Cherie zapomniałam napisac, że śliczny jest Danielek, wieki go nie widziałam. I już ma 16 zębów, Boże:D A jak przechodzi ząbkowanie?

My dziś na obiad mamy kurczaka gotowanego. Nie wiem co do tego bo to mamcia robi i nie widziałam za wiele a od godziny na lapie siedzę i nie byłam w kuchni:p Mnie dziś też coś łepetynka boli, najbardziej mi Pyralgina pomaga, mocna jest, po kwadransie mi przechodzi, ale znalazłam tylko Apap.

Nadrobiłam 6 stron :szok:

Nie mam siły odpisywać, zamarzła mi pralka i kibel a M do domu nie spieszno, próbuję coś sama kombinować ale słabo mi wychodzi.

Co do mleka to się nie wypowiem, Julka już trzecie mleko w przeciągu dwóch tyg. pije i dalej jest nie halo :no:

Fikusek ja nie miałam nigdy zapalenia jajników więc nie pomogę...
A podpytałaś o wkładkę?

hej właśnie wyszłam od lekarza....:wściekła/y:
czekałam w poczekalni od 10 rano już...

i wiecie co....
spojrzał na cipuszkę i powiedział ze wszystko ok :wściekła/y:
powiedział ze jest bardzo zdrowa i nie dał zadnego kremu
a mówiłam mun ze wczęsniej miała normalnie wszytsko a teraz ma tak jak ma.. ale wg niego jest wszystko ok:no:

musimy się umówić do pl lekarza...mam nadzieję że ten zobaczy wszytsko dokładnie i da mi tą maść co potrzebuję

a pokazałam też zdjęcie języczka małej.. i co powiedział...
że wg niego jest wszytsko ok skoro to samo znika:eek: ale że pojawia sę co jakiś czass spowrotem to już nic na to nie powiedział:baffled:
tylko ze jakby miała języczek pocięty i nie chciałaby jeść to wtedy się tym zajmują:wściekła/y:

normalnie jestem załaman,.. tyle siedzenia że szok po to żeby się dowioedzieć że dziecku nic nie dolega:angry:

Mój tez juz wszystko je oprócz grzybów i papryki po której go brzuch boli. A wczoraj stwierdził że ryżu nie lubi:-D zjadł mieso i wybierał marchewke i groszek a ryz wywalał na stoliczek

anetka mój tez kocha ogórki korniszony i kiszone ale zwykłego nie chce no i pomidory kocha:-D
vegas ale ci dobrze:-p:-D to ja wezme sobie tez twoja mame:-D ja nie lubie gotować:-p

umi moja za to mięso zostawia a ryżu to jej zawsze mało, tak lubi :-p dzisiaj na kolacje chyba zrobię jej ryż z mlekiem to na pewno chętnie zje :tak:

reklama
Daffi przeżywasz bardziej niz swoją ciaże chyba:-D:-p:-)
trinaa o kurcze ja jestem z tych co moga i kilka godzin sie nie odzywać:-p myslisz ze przezyje?;-p jak cos to mój Kacper jest rozbełkotany to bedzie miał kogo posłuchać
lenka moj tez głównie za reke ale czasem stwierdza ze chce sam ale idzie ładnie kolo nogi:-D

umi zebys wiedziala. glowa mnie az boli.. chyba od tego myslenia o tym. mi kacperek i julka spia juz sporo czasu:D julka juz jakies 2 godz:D
i czekam tylko na tel. ona juz powinna byc w srodku:D
ja chce zajsc w ciaze a wszyscy dookola mnie zachodza....

ps

wiem od bratowej ze lekarz bedzie dopiero kolo 15:30 a jeszcze jakas dziewczyna poprosila age czy ja wpusci przed nia bo zalezy jej na czasie i aga sie zgodzila. a ja ze stresu wykorkuje;p

Ostatnia edycja:
Do góry