reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Trina no no to Ty sie masz dobrze z takim mężusiem.... łazanki mmmm sama bym zjadła :D:D:D
Cherie słodki twój synuś... i bardzo ładnie go ciocia zcieła :):):)
daff trzymam kciuki....

a mi już nieco lepiej... :):):) oby tak dalej :D

reklama
Vegas artystka z Martynki;-) dobrze,że Twoje oko w całości:-)

umi wiesz,pewnie on ma tam mnie po cichu dosyć,z tym gadaniem,ale się nie odzywa:-D

ixi Laura bardzo ładne imię:-) a Tobie Matylda się nie podoba?

Malwina ja mam "niestety" tylko jednego jakby co:-p

anetka zazdroszcze Ci takich snów:-)

patrycja ciekawe jaki będzie efekt końcowy tego obiadu,bo narazie mnie nie wpuszcza do kuchni,a słysze tylko jego mruczenie pod nosem:-D

Ostatnia edycja:
hej laski nie nadrabiam.....
bylam dzis u gina i stwierdzil zapalenie jajnikow...dostalam antybiotyk i czopki przeciwbolowe. Miala ktoras zapalenie jajnikow bo mnei nie tylko dol brzucha boli ale caly i gora i dol i srodek....no roznie.. a cytologia wyszla mi II grupa wiec jest dobrze:) nastepna za 1,5 roku:)

Adaś od niedawna też je już wszystko nawet smażone. Od 10 miesiąca porzuciliśmy całkowicie słoiki,bo nie chciał już ich jesć.Wcześniej musiałam uważać na kotleta ze schabu,bo bolał go brzuszek i długo go nie dostawał-dopiero niedawno. A jako,ze ostatnio marudzi przy zupach to zjada często spore 2 danie z nami jakies mięsko i warzywa.

Anetka-Adaś też pokochał ogórki -szczególnie konserwowe. Nie chciałam mu za bardzo dawać-ale tak molestował wczoraj dziadka ,ze wyprosił. Jadł go jak głupi. Dawno mu nic tak bardzo nie smakowało.

Cherie zapomniałam napisac, że śliczny jest Danielek, wieki go nie widziałam. I już ma 16 zębów, Boże:D A jak przechodzi ząbkowanie?

My dziś na obiad mamy kurczaka gotowanego. Nie wiem co do tego bo to mamcia robi i nie widziałam za wiele a od godziny na lapie siedzę i nie byłam w kuchni:p Mnie dziś też coś łepetynka boli, najbardziej mi Pyralgina pomaga, mocna jest, po kwadransie mi przechodzi, ale znalazłam tylko Apap.

Nadrobiłam 6 stron :szok:

Nie mam siły odpisywać, zamarzła mi pralka i kibel a M do domu nie spieszno, próbuję coś sama kombinować ale słabo mi wychodzi.

Co do mleka to się nie wypowiem, Julka już trzecie mleko w przeciągu dwóch tyg. pije i dalej jest nie halo :no:

Fikusek ja nie miałam nigdy zapalenia jajników więc nie pomogę...
A podpytałaś o wkładkę?

hej właśnie wyszłam od lekarza....:wściekła/y:
czekałam w poczekalni od 10 rano już...

i wiecie co....
spojrzał na cipuszkę i powiedział ze wszystko ok :wściekła/y:
powiedział ze jest bardzo zdrowa i nie dał zadnego kremu
a mówiłam mun ze wczęsniej miała normalnie wszytsko a teraz ma tak jak ma.. ale wg niego jest wszystko ok:no:

musimy się umówić do pl lekarza...mam nadzieję że ten zobaczy wszytsko dokładnie i da mi tą maść co potrzebuję

a pokazałam też zdjęcie języczka małej.. i co powiedział...
że wg niego jest wszytsko ok skoro to samo znika:eek: ale że pojawia sę co jakiś czass spowrotem to już nic na to nie powiedział:baffled:
tylko ze jakby miała języczek pocięty i nie chciałaby jeść to wtedy się tym zajmują:wściekła/y:

normalnie jestem załaman,.. tyle siedzenia że szok po to żeby się dowioedzieć że dziecku nic nie dolega:angry:

Mój tez juz wszystko je oprócz grzybów i papryki po której go brzuch boli. A wczoraj stwierdził że ryżu nie lubi:-D zjadł mieso i wybierał marchewke i groszek a ryz wywalał na stoliczek

anetka mój tez kocha ogórki korniszony i kiszone ale zwykłego nie chce no i pomidory kocha:-D
vegas ale ci dobrze:-p:-D to ja wezme sobie tez twoja mame:-D ja nie lubie gotować:-p

umi moja za to mięso zostawia a ryżu to jej zawsze mało, tak lubi :-p dzisiaj na kolacje chyba zrobię jej ryż z mlekiem to na pewno chętnie zje :tak:

reklama
Daffi przeżywasz bardziej niz swoją ciaże chyba:-D:-p:-)
trinaa o kurcze ja jestem z tych co moga i kilka godzin sie nie odzywać:-p myslisz ze przezyje?;-p jak cos to mój Kacper jest rozbełkotany to bedzie miał kogo posłuchać
lenka moj tez głównie za reke ale czasem stwierdza ze chce sam ale idzie ładnie kolo nogi:-D

umi zebys wiedziala. glowa mnie az boli.. chyba od tego myslenia o tym. mi kacperek i julka spia juz sporo czasu:D julka juz jakies 2 godz:D
i czekam tylko na tel. ona juz powinna byc w srodku:D
ja chce zajsc w ciaze a wszyscy dookola mnie zachodza....

ps

wiem od bratowej ze lekarz bedzie dopiero kolo 15:30 a jeszcze jakas dziewczyna poprosila age czy ja wpusci przed nia bo zalezy jej na czasie i aga sie zgodzila. a ja ze stresu wykorkuje;p

Ostatnia edycja:
Do góry