Hej Laski
Moja ma już godzinę drzemkę, ale zdążyłam nadrobic, ogarnąc.
Umi moja mama też ma znajome w jednym ze sklepów mięsnych i też mówią czy coś brac czy nie. Fajna sprawa
Ixi ślicznego masz synka
Moja córa jak miała 5.5 miesiąca to się przewracała w obie strony. Co do chwiania główki to teraz mam na bieżąco rozwój Chrześniaczki, ma 5 miesięcy i głową kiwa jak bileterka
chwieje się jej główka jeszcze. A Twój synuś ma dopiero 4 miesiące.
Wybraliście imiona dla przyszłej Pociechy??
Anetka moja Perła jadła słoiczki jakoś do 11 miesiąca życia. Uwielbiała je i gardziła moimi
ale jak już miała te 12 miesięcy to nie było mowy o daniach słoiczkowych - prócz deserków bo je lubi nadal. Martynka obiady je na ogół te co my, chyba, że mamy ciężkostrawne to się jej inne robi. I Jadek z niej
Femme mi się podobał albo czarny albo rudy u Ciebie. Nawet i blond, ten co programem robiłaś
. Poza tym fajnie jak jest jednolity kolor a nie kilka na głowie - tzn dla mnie fajnie bo mi się bardziej tak podoba. Ale to nie zmienia faktu, że świetną Laską jesteś.
Moja córa dziś 2 razy budziła w nocy. Jak usnęła o 20 to przed 1 piła wodę, sporo wypiła, przed 5 larmo, że hej, niby głodna, ale oczywiście kaszki jej nie daję, chciałam wodę jej dac to nie chciała, ale uspokoic jej nie mogłam to ją wzięłam do nas. Tam to pokazała jaka jest ''głodna'' - zaczęła się śmiac, gadac do siebie i pokazywac gdzie mam oko;> Ale jak już usnęła to do 8.32 spałyśmy