reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trina jeszcze niedawno nie było mowy o tym, żeby wejść do wózka:-p chciała chodzić i już! i do tego sama, nie za rączkę. Efekt był taki, że musiałam za nią biegać. Dzisiaj zeszłam z nią na dół a ona mówi "brum brum" to wiedziałam, że chciała w wózku ;-)

umi moja do niedawna też tak miała :-p

reklama
umi tylko bedziesz musiała do niego cały czas nawijać, tak jak ja mam w zwyczaju,bo innaczej będzie się nieswojo czuł:-D

anetka no to Zuzia chce już jak dorosła spacerować a co:-p;-)

ixi fajnie Ci z brzuszkiem:-)

Anetka -Adaś ostatnio tez pokochał chodzenie. Wózek go już nie kreci. On jest taki szcześliwy jak idzie na nóżkach na spacer. Na szczęście ładnie za rączkę chodzi.

Co do mleka-pare przeszliśmy i gerber małemu naprawde smakuje. Bebiko też. Najmniej smakował mu nan choć pił go do roku z mojego wyboru-a jak podałam bebiko lub gerbera to bardziej ze smakiem pił. Teraz kupuje raz gerber raz bebiko bananowe. Modyfikowane to i tak raczej do kaszek,bo do picia to woli krowie razem z kakao. Inaczej nie pił by wogole mleka a krowie uwielbia.

Ja siedze jak na szpilkach. Bratowa siedzi juz i czeka na lekarza jest PIERWSZA. lekarz przyjmuje od 15... juz niebawem sie dowiem wsyztskiego:D czy to na pewno ciaza i co i jak:D
:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

cherie a danielek nic sie nie zmienil:D fakt ze roznica po scieciu jest bardzo duza ale ta buzka:D no taki maly kochany Danielek:)

Ostatnia edycja:
Hej Laski:) Moja ma już godzinę drzemkę, ale zdążyłam nadrobic, ogarnąc.

Umi moja mama też ma znajome w jednym ze sklepów mięsnych i też mówią czy coś brac czy nie. Fajna sprawa
Ixi ślicznego masz synka:) Moja córa jak miała 5.5 miesiąca to się przewracała w obie strony. Co do chwiania główki to teraz mam na bieżąco rozwój Chrześniaczki, ma 5 miesięcy i głową kiwa jak bileterka:) chwieje się jej główka jeszcze. A Twój synuś ma dopiero 4 miesiące.
Wybraliście imiona dla przyszłej Pociechy??
Anetka moja Perła jadła słoiczki jakoś do 11 miesiąca życia. Uwielbiała je i gardziła moimi:p ale jak już miała te 12 miesięcy to nie było mowy o daniach słoiczkowych - prócz deserków bo je lubi nadal. Martynka obiady je na ogół te co my, chyba, że mamy ciężkostrawne to się jej inne robi. I Jadek z niej:)
Femme mi się podobał albo czarny albo rudy u Ciebie. Nawet i blond, ten co programem robiłaś:D. Poza tym fajnie jak jest jednolity kolor a nie kilka na głowie - tzn dla mnie fajnie bo mi się bardziej tak podoba. Ale to nie zmienia faktu, że świetną Laską jesteś.

Moja córa dziś 2 razy budziła w nocy. Jak usnęła o 20 to przed 1 piła wodę, sporo wypiła, przed 5 larmo, że hej, niby głodna, ale oczywiście kaszki jej nie daję, chciałam wodę jej dac to nie chciała, ale uspokoic jej nie mogłam to ją wzięłam do nas. Tam to pokazała jaka jest ''głodna'' - zaczęła się śmiac, gadac do siebie i pokazywac gdzie mam oko;> Ale jak już usnęła to do 8.32 spałyśmy:)

Daffi przeżywasz bardziej niz swoją ciaże chyba:-D:-p:-)
trinaa o kurcze ja jestem z tych co moga i kilka godzin sie nie odzywać:-p myslisz ze przezyje?;-p jak cos to mój Kacper jest rozbełkotany to bedzie miał kogo posłuchać
lenka moj tez głównie za reke ale czasem stwierdza ze chce sam ale idzie ładnie kolo nogi:-D

Vegas moja też je wszystko z nami już :tak: nawet smażone.. :zawstydzona/y: nie je tylko grzybów, kapusty, za bardzo przyprawionego, ostrego, nie wiem czy czegoś jeszcze. A najbardziej lubi ogórki. Jak mamy do obiadu ogórki konserwowe to siedzi i ciągle woła "gula" (ogóra) :-p

Vegas nie mamy imion.. tzn mi się bardzo podoba Liwia lub Laura.. ale odwieść mojego od Matyldy będzie ciężko..
Laura całkiem ładne:) Matylda mi się nie podoba.. Miałam kiedyś czytankę o krówce Matyldzie:D

Anetka moja woli kiszone:) trochę zje i mi daje:)

reklama
Ixi Laura śliczne. Ostatnio myślałam o tym imieniu, zresztą śniło mi się, że urodziłam drugą córkę i dałam jej na imię Laura :-p

Do góry