reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza Moja tylko na jedną stronę potrafi przechylać główkę:-D a jak robi to na siedząco, czasem traci równowagę:-D

Emilka je i ze słoiczków i moje obiadki, ale ostatnio wszystko jest blee i wielki ryk przy karmieniu, dziś chyba jakiś sąsiad nawet do nas pukał :dry:

femme Super włosy, ja też w końcu muszę iść do fryzjera, bo grzywkę to już mam chyba do brody:-D
Patrycja mnie wczoraj głowa bolała :dry:
ixi moim zdaniem nie masz się, czym martwić, ale przy wizycie zawsze możesz pediatrę zapytać:tak:Śliczny synek:tak:
A ja muszę wyjść z moim chorowitkiem, żeby do dziadków ją odstawić:-( a potem ją czeka podróż powrotna autobusem wśród kaszlących i kichających ludzi brrr:-(

reklama
Ixi- Oli robi to co powinien. Adaś szybko trzymał głowę-ale i tak trzeba mu było podtrzymywać-bo jak był śpiący,albo zmęczony to lubiła mu polecieć. A w dwie strony obrazał się jak miał 4,5-5 miesięcy. I w rodzinie mówili,ze szybko. Oliś pewnie do miesiąca też będzie się obracał w obydwie strony. A,ze troszkę ci waży to nie stresuj się-bo dla niego to nie lada wyczyn.
Ps. śliczniutki jest.

Adaś dziś wstał o 8.30,teraz leży i szykuje się do drzemki.Jako,ze pora jeszcze nie taka pózna to może zaśnie dziś o ludzkiej porze.
Zimno u nas strasznie i nie wychodziłam z nim-tym bardziej,ze wychodza mu zęby a on wtedy lubi coś złapać. Kupiłam dziś te mazaki do ubrań i będziemy się bawić w weekend w malowanie ubranek. Tylko musze mu kupić jakieś t-shirty jednolite.

A ja wyrzyciłam Zuzi duzy karton na środek pokoju i ma zabawę:)

IXI ja tez bym się nie martwiła, a w tych artykułach to piszą co chcą.

LENKA to sobie tez dzisiaj pospalaś:)

TRINA mój M tez amolem się kuruję , ostatnio się nawet skączył

nie było mnie dosłownie kilka dni, a tu tyle zapisane, ale produkujecie dziewczyny! ;-)
femme - ślicznie ci w nowej fryzurce i w nowym kolorku. ja póki co szukam inspiracji na nowe cięcie... no i wypadałoby włosy zafarbować, bo już siwe wyłażą... :sad:
ixi - nic się nie martw tym, że Olinek ma chwiejną łepetynkę - Daniel jakoś 4-5 miesięcy miał, jak zaczął ją porządnie trzymać, lada dzień się nauczy ;-)
eliza - dzieciaki stęsknione za mamą?

i jaki pokaz brzuszków... ja przed porodem miałam taki:
zzzz.JPG

tylko mi zaczął brzuch szybko rosnąć, a później jakby się zatrzymał. w 6 miesiącu miałam 95 cm na wysokości pępka, a zakończyłam na 105 cm.

a Daniel nadział się ciotce pod nożyczki i w efekcie wygląda teraz tak:
ZDJ%C4%98CIA5.jpg
;-)

Paula, dziękujemy z Danielkiem, rzeczywiście jest bardzo pogodny i cały czas roześmiany ;-)

uciekam kończyć obiad, później czeka na mnie biblioteka... a jeszcze później praca magisterska, już mi się nie chce. postaram się zaglądnąć wieczorem.

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku, byłyśmy niecałą godzinkę, bo strasznie zimno :sorry: Zuza oczywiście protestowała jak wracałyśmy, no ale trudno. Poza tym o dziwo chciała jechać w wózku a nie iść na nóżkach :-p

paula no ciesze się, oczywiście że się cieszę:-) jakby był obibokiem to innaczej byśmy sobie wtedy pogadali:-D zwłaszcza teraz kiedy jestem 2w1 :-p to bardzo się stara, kochany jest;-)

Cherie przystojniak z tego Twojego syna :-)

anetka a to co Twoja Zuzia jest mała uciekinierką, czy tak po prostu lubi chodzić?:-)

Cherie ale miałas super brzuszek a synuś teraz bardzo fajnie wyglada pozytywana zmiana nadziania na nożyczki:-D
paula3 wiesz po mamusi to ma:-D żartuje oczywiscie...
anetka mój to chwile pojedzie w wózku a potem ryk bo on na nogi chce:-D ale czasem tez mu sie cos odwidzi i jedzie bez protestów jednak niezwykle rzadko

edit trinaa pożycz mi twojego faceta:-)

reklama
ixi ale każde dziecko jest inne i rozwija się zupełnie inaczej nie masz sie o co martwić. To ze twój brat robi cos wczesnie to wiesz jak sama nazwa wskazuje on robi to wczesniej niz wiekszośc wiec to on sie wyłamuje nie twój synek:-p

Do góry