reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Eliza Moja tylko na jedną stronę potrafi przechylać główkę:-D a jak robi to na siedząco, czasem traci równowagę:-D

Emilka je i ze słoiczków i moje obiadki, ale ostatnio wszystko jest blee i wielki ryk przy karmieniu, dziś chyba jakiś sąsiad nawet do nas pukał :dry:

femme Super włosy, ja też w końcu muszę iść do fryzjera, bo grzywkę to już mam chyba do brody:-D
Patrycja mnie wczoraj głowa bolała :dry:
ixi moim zdaniem nie masz się, czym martwić, ale przy wizycie zawsze możesz pediatrę zapytać:tak:Śliczny synek:tak:
A ja muszę wyjść z moim chorowitkiem, żeby do dziadków ją odstawić:-( a potem ją czeka podróż powrotna autobusem wśród kaszlących i kichających ludzi brrr:-(

reklama
Ixi- Oli robi to co powinien. Adaś szybko trzymał głowę-ale i tak trzeba mu było podtrzymywać-bo jak był śpiący,albo zmęczony to lubiła mu polecieć. A w dwie strony obrazał się jak miał 4,5-5 miesięcy. I w rodzinie mówili,ze szybko. Oliś pewnie do miesiąca też będzie się obracał w obydwie strony. A,ze troszkę ci waży to nie stresuj się-bo dla niego to nie lada wyczyn.
Ps. śliczniutki jest.

Adaś dziś wstał o 8.30,teraz leży i szykuje się do drzemki.Jako,ze pora jeszcze nie taka pózna to może zaśnie dziś o ludzkiej porze.
Zimno u nas strasznie i nie wychodziłam z nim-tym bardziej,ze wychodza mu zęby a on wtedy lubi coś złapać. Kupiłam dziś te mazaki do ubrań i będziemy się bawić w weekend w malowanie ubranek. Tylko musze mu kupić jakieś t-shirty jednolite.

A ja wyrzyciłam Zuzi duzy karton na środek pokoju i ma zabawę:)

IXI ja tez bym się nie martwiła, a w tych artykułach to piszą co chcą.

LENKA to sobie tez dzisiaj pospalaś:)

TRINA mój M tez amolem się kuruję , ostatnio się nawet skączył

nie było mnie dosłownie kilka dni, a tu tyle zapisane, ale produkujecie dziewczyny! ;-)
femme - ślicznie ci w nowej fryzurce i w nowym kolorku. ja póki co szukam inspiracji na nowe cięcie... no i wypadałoby włosy zafarbować, bo już siwe wyłażą... :sad:
ixi - nic się nie martw tym, że Olinek ma chwiejną łepetynkę - Daniel jakoś 4-5 miesięcy miał, jak zaczął ją porządnie trzymać, lada dzień się nauczy ;-)
eliza - dzieciaki stęsknione za mamą?

i jaki pokaz brzuszków... ja przed porodem miałam taki:
zzzz.JPG

tylko mi zaczął brzuch szybko rosnąć, a później jakby się zatrzymał. w 6 miesiącu miałam 95 cm na wysokości pępka, a zakończyłam na 105 cm.

a Daniel nadział się ciotce pod nożyczki i w efekcie wygląda teraz tak:
ZDJ%C4%98CIA5.jpg
;-)

Paula, dziękujemy z Danielkiem, rzeczywiście jest bardzo pogodny i cały czas roześmiany ;-)

uciekam kończyć obiad, później czeka na mnie biblioteka... a jeszcze później praca magisterska, już mi się nie chce. postaram się zaglądnąć wieczorem.

My właśnie wróciłyśmy ze spacerku, byłyśmy niecałą godzinkę, bo strasznie zimno :sorry: Zuza oczywiście protestowała jak wracałyśmy, no ale trudno. Poza tym o dziwo chciała jechać w wózku a nie iść na nóżkach :-p

paula no ciesze się, oczywiście że się cieszę:-) jakby był obibokiem to innaczej byśmy sobie wtedy pogadali:-D zwłaszcza teraz kiedy jestem 2w1 :-p to bardzo się stara, kochany jest;-)

Cherie przystojniak z tego Twojego syna :-)

anetka a to co Twoja Zuzia jest mała uciekinierką, czy tak po prostu lubi chodzić?:-)

Cherie ale miałas super brzuszek a synuś teraz bardzo fajnie wyglada pozytywana zmiana nadziania na nożyczki:-D
paula3 wiesz po mamusi to ma:-D żartuje oczywiscie...
anetka mój to chwile pojedzie w wózku a potem ryk bo on na nogi chce:-D ale czasem tez mu sie cos odwidzi i jedzie bez protestów jednak niezwykle rzadko

edit trinaa pożycz mi twojego faceta:-)

reklama
ixi ale każde dziecko jest inne i rozwija się zupełnie inaczej nie masz sie o co martwić. To ze twój brat robi cos wczesnie to wiesz jak sama nazwa wskazuje on robi to wczesniej niz wiekszośc wiec to on sie wyłamuje nie twój synek:-p

Do góry