reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi wziełam cały zestaw... ale problem tkwi w tym że to już od kilku dni mnie boli... wczoraj bolalo ale słobo raczej tak ćmiło.. a dziś to jest masakra... każdy głośniejszy dźwięk to dla mnie jakby młotem w głowe dostała....

reklama
Patrycja a masz może Amol, czy coś w podobie, bo przed ciążą jak sobie nasmarowałam czoło i skronie to mi przechodziło po tym;-)

ixi ja się jeszcze nie znam,ale skoro dziewczyny mówią,że nie ma się czym martwić,to na pewno mają rację:-)

Ixi czym Ty się martwisz??? Przecież Twój synuś robi wszystko co powinien :-) Moja od czasu do czasu przekręci się na boczek,ale to raczej jak ją głowa przeciąży :-D A o tym,żeby się przekręciła z pleców na brzuch to mogę pomarzyć na razie :-D też się zastanawiałam nad Gerberem. Słyszałam,że słodkie i dzieci je lubią :-) Może Maja od czasu do czasu da się nim przepoić :-D
E:

Piękny synuś
Pati współczuję bólu głowy. Na mnie działa tylko coś z ibuprofenem. Paracetamol :no:

Femme fajne włoski:tak:

Umi tutaj to ciężko trafić na jakąś w miarę normalną sprzedawczynię a już na taką co powie czy da się to mięso zjeść to pewnie nie:dry:

E:

Trinaa mój ojciec leczy się Amolem. Jak ja nie znoszę tego zapachu ;-):-D

pati to moze przewietrz troche u was albo jak masz mozliwość wyjdź na spacer. Mnie świeże powietrze czasem pomaga
lolkak to sprzedawczyni muiałaby cie znać najlepiej gdybys poszła tam z małą i widzialyby ze dla maluszka na takie dziecko załapiez najlepsze kaski:-D
ixi super maluszek:-)

lolkak no zapach na dłuższą metę drażniący,ale ja to tylko jak głowa boli, albo łamie w plecach to wtedy stosuje, co za dużo to nie zdrowo:-p

oho...mój welkolud się wziął za gotowanie obiadu...mam nadzieje,że wyjdziemy z tego cało z Jacusiem:-D:-D

reklama
Do góry