reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi wziełam cały zestaw... ale problem tkwi w tym że to już od kilku dni mnie boli... wczoraj bolalo ale słobo raczej tak ćmiło.. a dziś to jest masakra... każdy głośniejszy dźwięk to dla mnie jakby młotem w głowe dostała....

reklama
Patrycja a masz może Amol, czy coś w podobie, bo przed ciążą jak sobie nasmarowałam czoło i skronie to mi przechodziło po tym;-)

ixi ja się jeszcze nie znam,ale skoro dziewczyny mówią,że nie ma się czym martwić,to na pewno mają rację:-)

Ixi czym Ty się martwisz??? Przecież Twój synuś robi wszystko co powinien :-) Moja od czasu do czasu przekręci się na boczek,ale to raczej jak ją głowa przeciąży :-D A o tym,żeby się przekręciła z pleców na brzuch to mogę pomarzyć na razie :-D też się zastanawiałam nad Gerberem. Słyszałam,że słodkie i dzieci je lubią :-) Może Maja od czasu do czasu da się nim przepoić :-D
E:

Piękny synuś
Pati współczuję bólu głowy. Na mnie działa tylko coś z ibuprofenem. Paracetamol :no:

Femme fajne włoski:tak:

Umi tutaj to ciężko trafić na jakąś w miarę normalną sprzedawczynię a już na taką co powie czy da się to mięso zjeść to pewnie nie:dry:

E:

Trinaa mój ojciec leczy się Amolem. Jak ja nie znoszę tego zapachu ;-):-D

pati to moze przewietrz troche u was albo jak masz mozliwość wyjdź na spacer. Mnie świeże powietrze czasem pomaga
lolkak to sprzedawczyni muiałaby cie znać najlepiej gdybys poszła tam z małą i widzialyby ze dla maluszka na takie dziecko załapiez najlepsze kaski:-D
ixi super maluszek:-)

lolkak no zapach na dłuższą metę drażniący,ale ja to tylko jak głowa boli, albo łamie w plecach to wtedy stosuje, co za dużo to nie zdrowo:-p

oho...mój welkolud się wziął za gotowanie obiadu...mam nadzieje,że wyjdziemy z tego cało z Jacusiem:-D:-D

reklama
Do góry