reklama
FEMME ślicznie wyglądasz
Zuzia spi , M jechał do trójmiasta a ja muszę skoczyć na pocztę i bede zmuszona wziąć Zuzie ze sobą. No ale trudno.
Dupa moje autko na podnosniku i w domu siedze achh mam dosc zimyy
Zuzia spi , M jechał do trójmiasta a ja muszę skoczyć na pocztę i bede zmuszona wziąć Zuzie ze sobą. No ale trudno.
Dupa moje autko na podnosniku i w domu siedze achh mam dosc zimyy
Ostatnia edycja:
umi2
Fanka BB :)
Nie no powariowałyście
jak ja mam to nadrobic przeleciałam 4 strony i nie mam siły na wiecej
femme super wygladasz
lolkak tak jak ktos juz ci pisal najlepiej znaleźć mały sklepik w którym bedziesz znac sprzedawce ja jak ide do swojego osiedlowego to mi kreci głową zeby czegos nie brac albo jak jest wiecej osób to szybko proponuje cos innego co wg niej jest dobre. Tak samo w sklepei miesnym mam:-)
I wiecej nie pamietam:/

femme super wygladasz
lolkak tak jak ktos juz ci pisal najlepiej znaleźć mały sklepik w którym bedziesz znac sprzedawce ja jak ide do swojego osiedlowego to mi kreci głową zeby czegos nie brac albo jak jest wiecej osób to szybko proponuje cos innego co wg niej jest dobre. Tak samo w sklepei miesnym mam:-)
I wiecej nie pamietam:/
femme fatal
Mama Ninki :)
Aha dzięki nie miałam pojęcia która to 
Dzięki dziewczyny mi też się podoba mam nadzieje że za szybko mi się nie znudzi
MALWINA - a moje autko dzisiaj już chyba w końcu do odbioru będzie

Dzięki dziewczyny mi też się podoba mam nadzieje że za szybko mi się nie znudzi

MALWINA - a moje autko dzisiaj już chyba w końcu do odbioru będzie

Serduszko1
Kobietko kuruj sie...lolkak w porównaniu z wczorajszym dniem, jak wstałam, jest lepiej,ale rewelacji to nie ma;-)
Kamma ja też nie raz wole zjeść wędline bez chleba... ostatnio to zapomniałam już jak chleb smakuje... dziś dopiero śniadanko jem...Paula pewnie że będziemy śmigać, jeszcze dość będziesz miała Nas![]()
Sama bym chętnie na basen bym się przeszła, kiedyś raz w tyg. sobie śmigaliśmy.
W ogóle kiedyś non stop coś trenowałam jak nie basen to taniec jak nie to to lodowisko itp. a teraz siedzę i tyłek pasę![]()
Zrobiłam Julce kanapkę, a ja samą wędlinę jemlepiej smakuje niż z chlebem
![]()
E:
Femme to chyba VikamciaG
Oj... Wy takie żywe dzisiaj a ja normalnie jakby za chwilę miała zejść :-( coś nie czuję się za dobrze :-(
Kinia trzymaj sie... już niedługo... wytrzymasz.

ixidixi
Dzieeeń dobry;-)
Rozpisane od samego rana
psycholki
(żart)
Lolkak nie, ja karmię wyłącznie MM Gerberem. Świetne mleko, zero kolek, kupki super, żadnych problemów brzuszkowych, najada się i jest smaczne
A pytałam o to czy można karmić, bo miałam ostatnio nawał pokarmu, a nie karmię i nie miałam już w ogóle mleka
dziwne..
Powiedzcie mi kochane.. czy mam powód do niepokoju jeśli Olinek jeszcze troszke chwiejnie trzyma główke? Tzn. nie tak stabilnie jak powinien i nie wyciąga rączek do nikogo ani nie przewraca się z pleców na boczki, tylko z brzuszka na plecy..
Zaczęłam sie martwić
Rozpisane od samego rana

Lolkak nie, ja karmię wyłącznie MM Gerberem. Świetne mleko, zero kolek, kupki super, żadnych problemów brzuszkowych, najada się i jest smaczne

A pytałam o to czy można karmić, bo miałam ostatnio nawał pokarmu, a nie karmię i nie miałam już w ogóle mleka

Powiedzcie mi kochane.. czy mam powód do niepokoju jeśli Olinek jeszcze troszke chwiejnie trzyma główke? Tzn. nie tak stabilnie jak powinien i nie wyciąga rączek do nikogo ani nie przewraca się z pleców na boczki, tylko z brzuszka na plecy..
Zaczęłam sie martwić

umi2
ixi twój synek ma 4 miesiace wiec spokojnie mój kacper z pleców na brzuszek zaczał sie przerwacać jak miał 5 miesiecy i w druga stroe tak samo co do gówki to dziecko w tym wieku zazwyczaj trzyma jeszcze chwiejnie główke:-) nie wiele jest takich które są w tym wieku sztywne
Serduszko1
Ixi zgadzam sie z Umi ... spokojnie to jeszcze nie powód do niepokoju.....każde dzieci inaczej sie rozwija moje dzieci akurat wszystko później robiły od rówieśników....
Ale nie ból głowy rozłożył.... masakra z tym bólem...
Ale nie ból głowy rozłożył.... masakra z tym bólem...
reklama