reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
FEMME ślicznie wyglądasz:)

Zuzia spi , M jechał do trójmiasta a ja muszę skoczyć na pocztę i bede zmuszona wziąć Zuzie ze sobą. No ale trudno.

Dupa moje autko na podnosniku i w domu siedze achh mam dosc zimyy

Ostatnia edycja:
Nie no powariowałyście:-D jak ja mam to nadrobic przeleciałam 4 strony i nie mam siły na wiecej

femme
super wygladasz
lolkak tak jak ktos juz ci pisal najlepiej znaleźć mały sklepik w którym bedziesz znac sprzedawce ja jak ide do swojego osiedlowego to mi kreci głową zeby czegos nie brac albo jak jest wiecej osób to szybko proponuje cos innego co wg niej jest dobre. Tak samo w sklepei miesnym mam:-)

I wiecej nie pamietam:/

Aha dzięki nie miałam pojęcia która to :-p

Dzięki dziewczyny mi też się podoba mam nadzieje że za szybko mi się nie znudzi :-D :-p

MALWINA - a moje autko dzisiaj już chyba w końcu do odbioru będzie :-p

lolkak w porównaniu z wczorajszym dniem, jak wstałam, jest lepiej,ale rewelacji to nie ma;-)
Kobietko kuruj sie...
Paula pewnie że będziemy śmigać, jeszcze dość będziesz miała Nas :-D

Sama bym chętnie na basen bym się przeszła, kiedyś raz w tyg. sobie śmigaliśmy.

W ogóle kiedyś non stop coś trenowałam jak nie basen to taniec jak nie to to lodowisko itp. a teraz siedzę i tyłek pasę :dry:

Zrobiłam Julce kanapkę, a ja samą wędlinę jem :-D lepiej smakuje niż z chlebem :-D

E:

Femme to chyba VikamciaG
Kamma ja też nie raz wole zjeść wędline bez chleba... ostatnio to zapomniałam już jak chleb smakuje... dziś dopiero śniadanko jem...
Oj... Wy takie żywe dzisiaj a ja normalnie jakby za chwilę miała zejść :-( coś nie czuję się za dobrze :-(

Kinia trzymaj sie... już niedługo... wytrzymasz.:tak:

Dzieeeń dobry;-)

Rozpisane od samego rana :rofl2: psycholki:eek: (żart)

Lolkak nie, ja karmię wyłącznie MM Gerberem. Świetne mleko, zero kolek, kupki super, żadnych problemów brzuszkowych, najada się i jest smaczne:happy:
A pytałam o to czy można karmić, bo miałam ostatnio nawał pokarmu, a nie karmię i nie miałam już w ogóle mleka:confused2: dziwne..

Powiedzcie mi kochane.. czy mam powód do niepokoju jeśli Olinek jeszcze troszke chwiejnie trzyma główke? Tzn. nie tak stabilnie jak powinien i nie wyciąga rączek do nikogo ani nie przewraca się z pleców na boczki, tylko z brzuszka na plecy..
Zaczęłam sie martwić :nerd:

ixi twój synek ma 4 miesiace wiec spokojnie mój kacper z pleców na brzuszek zaczał sie przerwacać jak miał 5 miesiecy i w druga stroe tak samo co do gówki to dziecko w tym wieku zazwyczaj trzyma jeszcze chwiejnie główke:-) nie wiele jest takich które są w tym wieku sztywne

Ixi zgadzam sie z Umi ... spokojnie to jeszcze nie powód do niepokoju.....każde dzieci inaczej sie rozwija moje dzieci akurat wszystko później robiły od rówieśników....

Ale nie ból głowy rozłożył.... masakra z tym bólem...

reklama
pati mój młody tez odwrotny ogólnie dzieci zaczynają śmiać sie w głos około 2-3 miesiaca a ten zaczął sie smiac w głos około 9... za to jak mial 4 miesiące to ciągle gadał oooooo. Moze jakis proszek sobie weź?

Do góry