reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paula jakiego Suraża!! :-D:-D Ty z.... to się nie wtrącaj :-D

A tak na poważnie to jak zrobi się cieplej to wybieramy się się do Suraża, to może byśmy o Was zahaczyli na chwilę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zobacz załącznik 330577 no to miej więcej tak oczywiście aparat trochę zmienił kolor włosów są bardziej brązowe tutaj takie trochę czerwonawe wyszły :-)

KAAMAA - eee masz już dużą dziewczynkę :-) ja nie miałam miejsca do wycierania itp dałyśmy sobie radę normalnie ;-) a temperatura była normalna ale moja np jest zahartowana i się nie bałam z nią iść i oczywiście na 30min max tak na pierwszy raz ;-) ale ja na Twoim miejscy poczekała bym jednak aż się cieplej na dworze zrobi bo jednak wyjść na taki mróz z basenu to nie jest chyba dobry pomysł ;-)

ELIZA - Tobie to dopiero dobrze z tymi zwierzakami :-p nie dość że na pewno taniej to jeszcze o wiele smaczniej i zdrowiej :-)

TRINAA - ja Ci powiem że wzięłam kąpiel ogarnęłam się i dużo lepiej się czuje :-)

Femme dobrze jest co Ty chcesz od aparatu :-p ELEGANCKO!

Pewnie że do wiosny chcę z wypadem poczekać, po raz że zimno strasznie a po dwa chce żeby Julka troszeczkę starsza była.

Na pewno będzie wiszczeć że woda zimna :dry:

KAAMAA - my z Niną ostatnio w aqua parku byliśmy to woda zimna :no: :dry: Nina po 30 minutach sine usta się trzęsła ale tak się bawiła że jak się pytałam czy jej zimno to mówiła że nie nie ciepło :-D :-p dobrze że do jacuzzi można było iść się ogrzać i później szaleć dalej :-)

PAULA, TRINAA - dzięki ;-)

Dziewczyny dostałam zaproszenie ale nie wiem od kogo ... ღKamila & Vicky & Daniel która to ? :-p

Paula pewnie że będziemy śmigać, jeszcze dość będziesz miała Nas :-D

Sama bym chętnie na basen bym się przeszła, kiedyś raz w tyg. sobie śmigaliśmy.

W ogóle kiedyś non stop coś trenowałam jak nie basen to taniec jak nie to to lodowisko itp. a teraz siedzę i tyłek pasę :dry:

Zrobiłam Julce kanapkę, a ja samą wędlinę jem :-D lepiej smakuje niż z chlebem :-D

E:

Femme to chyba VikamciaG

reklama
Do góry