reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nina jadła i ze słoiczków i jak sam robiłam ta jak była mała to wsuwała wszystko :-D:-p teraz zaczęła wybrzydzać :-p

ELIZA - :-p no zaraz idę się ogarniać :-p

KAAMAA - z Julką to już spokojnie możesz iść na taki zwykły basen ;-) Nina już się w jeziorze pluskała jak rok miała na basenie była pierwszy raz jak miała półtorej roku ;-)

LOLKAK - ja to samo :-D tak samo zawsze w maku czatuje na ciastko o smaku owocy leśnych :-p bo tam sezonowe są i ostatnio były w końcu :-p

reklama
Anetka ależ Ci zazdroszczę tego mięska, ja miałam warzywa z własnego ogródka ale zbiory były dopiero we wrześniu, więc wcześniej byłam skazana na słoiki.

Kama co do mięska to miałam dostęp do kurczaków i do indyka. Królika czy cielęcinkę musiałam już kupować i niestety ale nie miałam pojęcia czy było to dobre mięsko, no ale jeść coś dziecko musi:-p a warzywa to do tej pory Zuzia je normalne z ogródka.

ja słoiczki tez dawalm Z , ale ogolnie jej nie smakowały. Od dłuzszego czasu je to samo co my i bardzo ładnie je...

FEMME dawaj fotki, moze zainspirujesz mnie :)

Ja tez mam swoje wiejskie miesko:-) kurczaki to ma moja mama, króliki ma tesciowa i my na wiosne bierzemy od nich tez króliki i sobie chodujemy wiosne, lato jesien:-) a miesko ze swiniaka -schab, szynki itd (i swoje swinki) ma wójek małża :-D hehe ;-)

femme czekamy:-p

Hej:-)

patrycja zdrówka dla Kubusia:* a co do sąsiada to niezły agent:szok:

Ewi podziwiam Cię za te ćwiczenia;-)

Patisia dobre określenie z tą pomyłką....do łóżka to są pierwsze,a jak przychodzi do odpowiedzialności to już nie są takie mądre:wściekła/y:

paula też bym się wybrała na basen,ale jestem takim "zasmarkańcem" że ho ho ...lepiej nie ryzykować, jeszcze takie zimno:-p

Eliza ach ten Twój Miki to ma oczyyyy, normalnie mały przystojniak:-)

lolkak, anetka ja kiedyś miałam okazję spróbować tych słoiczków u mojej sis od małego i deserki jeszcze do przeżycia,ale obiadki niektóre to jakieś nie bardzo:dry: nie mam na myśli składu itd. bo wtedy się w to nie wczuwałam,ale chodzi mi o smak...i tak raczej siostra kupowała to, jak małego u kogoś zostawiała np. u mnie;-)

femme nie jesteś sama, ja też chora, także "łączę się z Tobą w bólu";-)

a mój chłop wrócił koło 1 dopiero wczoraj:szok: zagadal się z mamusią:-D w ogóle spać nie mogłam w nocy, na zmianę mi było zimno i gorąco:wściekła/y: wierciłam się chyba do 5,a jak wreszcie zasnęłam,to wstałam dopiero z 20 minut temu:-D temperatury narazie nie mam,tylko katar mnie męczy i kaszel...ale miejmy nadziej,że szybko minie;-)
a w ogóle mojej sis udało się "odzyskać" trochę ciuszków małych,także będzie co nieco dla Jacka:-)

Paula no właśnie u nas to totalna lipa.... a W.M byłam tylko przelotem nawet nie wiedziałam że tam basen mają :-D
Chce Wam się taki kawał drogi jechać? Ja to za leniwa jestem :-D

Do Surażewa cięzko mi zajechać a Łapy to już w ogóle kosmos :-D

reklama
Do góry