reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hmm weekendy w zasadzie niemal takie same. No ale nie ma co narzekac;DFajnie macie:-)
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ee, niebawem się to zmieni i sama to rzadko kiedy będzieszWażne,że razem;-) ja nawet mogłabym siedzieć przed tv,albo nie wiem robić cokolwiek np. słuchać o pogodzie,niż siedzieć samej:-)
Witam dziewczynki.
Daję tylko znac ze żyję.
Nawet nie chce mi się zytac co pisałyście, przyznam szczerze.
mialam z ły dzien wczoraj i dzisiaj tez sie taki zapowiada więc pewnie siedzieć na kompie nie będę.
Miłej niedzieli życze.
Daję tylko znac ze żyję.
Nawet nie chce mi się zytac co pisałyście, przyznam szczerze.
mialam z ły dzien wczoraj i dzisiaj tez sie taki zapowiada więc pewnie siedzieć na kompie nie będę.
Miłej niedzieli życze.
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Noc ciężka :-( Katar się nasilił u małej i ciągle się budziła, a ja ją musiałam fridą ratować.Od rana też jej z nosa leci ciurkiem, więc to chyba jednak przeziębienie. Oczy i nos mała ma zaczerwienione jak królik :-(
Za oknem biało, cały czas sypie. Lubię świeży śnieg, ale ze spaceru nic nie będzie z tym moim małym smarkatkiem.
Cofnęłam się do pierwszej strony z moich zaległości, a tam post ixi, że jest w ciąży Gratuluję, na pewno poradzicie sobie A Olinek śliczny
Ewi Co się dzieje?
Za oknem biało, cały czas sypie. Lubię świeży śnieg, ale ze spaceru nic nie będzie z tym moim małym smarkatkiem.
Cofnęłam się do pierwszej strony z moich zaległości, a tam post ixi, że jest w ciąży Gratuluję, na pewno poradzicie sobie A Olinek śliczny
Ewi Co się dzieje?
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
hej
Ewi co sie dzieje? trzymaj sie:***
no i dzis juz niedziela... lezalam w łózku do 8:40 ;-) maz malym sie zajol, sniadanie do lozka zrobil.... hehehe
Ewi co sie dzieje? trzymaj sie:***
no i dzis juz niedziela... lezalam w łózku do 8:40 ;-) maz malym sie zajol, sniadanie do lozka zrobil.... hehehe
.Aneta.
Co tu taki ruch? Przecież w weekend zazwyczaj cicho jest
kiniorek 9 miesięczne hehe dobre
Eliza wytrzymała, zresztą zasnęła później niż planowałam ;-)
EWI trzymaj się ;*
Zuza wczoraj zasnęła na szczęście ok. 20 spała nawet ładnie, były ze 2 pobudki, ale nie było tak źle jak ostatnio ;-)
Dzisiaj teściowie zabierają Zuzkę na cały dzień super, w końcu trochę odpoczniemy
kiniorek 9 miesięczne hehe dobre
Eliza wytrzymała, zresztą zasnęła później niż planowałam ;-)
EWI trzymaj się ;*
Zuza wczoraj zasnęła na szczęście ok. 20 spała nawet ładnie, były ze 2 pobudki, ale nie było tak źle jak ostatnio ;-)
Dzisiaj teściowie zabierają Zuzkę na cały dzień super, w końcu trochę odpoczniemy
reklama
Kamiśka :)
Konniczynka a masz jakieś kropelki do nosa dla małej? żeby trochę śluzówki obkurczyć, jak duży katar to może na oskrzela spaść.
Eliza do 8:40 grzeszysz babo!
Ja też nie mam co narzekać Julka spała do 8.
Ewi trzymaj się kochana....
Spadam pomału się szykować, o 12 jedziemy, mam jakieś złe przeczucia
Eliza do 8:40 grzeszysz babo!
Ja też nie mam co narzekać Julka spała do 8.
Ewi trzymaj się kochana....
Spadam pomału się szykować, o 12 jedziemy, mam jakieś złe przeczucia