reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

eliza do 8.40? :szok: myślałam, że o tej porze to już obiad gotujesz :-D
kaamaa Nie mam kropelek, na razie tylko nawilżam wodą morską i odciągam fridą. Chociaż za dużo nie działam, bo katar jest tak wodnisty, że sam cały czas wypływa.
Gdzie się wybierasz? nie doczytałam jeszcze ;-) Ale mała śpi, to się zaraz za to wezmę.
Mała padła wcześniej na drzemkę, chyba też się w nocy nie wyspała ;-) Śpi na brzuchu, więc katarek powinien sam spływać.

Ostatnia edycja:
reklama
ufff nawet od 22 potraficie naprodukować ;p

Anetka no mała pomyłka ;D źle przeczytałam i dlatego dałam jej mniej ;p a właśnie coś za duża na to 9 miesięcy mi się wydawała na zdjęciu ;D

Vegas no już 37 tygodni! Aż mi trudno uwierzyć!

Konniczynka w gazecie znalazłam na ząbkowanie lek CAMILIA... Czytałam kilka opinii i polecają to więc może się sprawdzi.

trinaa i Vegas ja podejrzewam że mój Kasperek też malutki nie będzie ;D chociaż okaże się na usg (o ile mi zrobią) w szpitalu jak pojadę na KTG. Ja byłam mała bo miałam 2950g jak się urodziłam, K miał 3650g ;p Tyle że ja jestem niska bo 158cm a on 184cm ;D No zróżnicowanie jest ;p

Za chwilę dodam foto jak obecnie wyglądam ;D Kruuuuuszyna ;D

konniczynka hahaha:-D obiad na dzis mam tylko ziemniaki obrac, ale nikomu sie nie chce :-D

Do tego jest juz prawie 11, ja nie zauwazylam a mlody nie spi, siedzi na dywanie, bawi sie :dry: hmmmm ide dam mu cyca i poloze go , powinien zasnac :-p

Konniczynka jak wodnisty to dobrze, będzie spływał.

A jedziemy do mojego brata zobaczyć jego synka.

Kiniorek Camilia to maść homeopatycza na bolesne ząbkowanie, ja jakoś nie wieżę w działanie homeopatii :no:
Bardziej polecałabym dentinox.

A właśnie pytałam Cię o tą opowieść w wkładką i mi nie odpisałaś.

Kama z tą wkładką to słyszałam że po prostu w ciągu tych 5 lat no... narobiła spustoszenie w środku jednej Pani. Nie dość że wrosła w nią to jeszcze miała same zapalenia... Może ktoś przesadził mówiąc mi to ale dużo razy słyszałam właśnie o kłopotach Pań z wkładką...

a oto ja ;] P1240405.jpg

EWI trzymaj się :*

konniczynka współczuje nocki, u nas też bielutko i sypie ciągle;-)

Eliza no no, super poranek miałaś:-)

anetka super,że sobie odpoczniecie:-)

kiniorek brzuszek masz sporawy,także może być duża dzidzia;-) i w ogóle super wyglądasz:-)

kaamaa bądź dobrej myśli,może nie będzie źle;-)

my dzisiaj zrobiliśmy sobie wolne,od wszystkiego:-p uprzedziliśmy teściów,żeby nam nie zrobili niespodzianki i się obijamy:-D

reklama
Elizo ;D Od początku przytyłam coś nieco ponad 20 ;D A piersi mam yyy może rozmiar większe jak przed ciążą więc tylko brzuszek mi poszedł do przodu i na boki :)

Właśnie z Krzyśkiem robimy experymenty w kuchni ;D Ja gotuję rosół a on robić będzie drugie danie ;D Mam nadzieję że jakoś nam to wyjdzie ;D

Do góry