reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Znowu pewnie mam kilkadziesiąt stron zaległości, wolę na razie nie sprawdzać ile dokładnie ;-) Jutro pewnie będę siedziała sama z małą w domu, to może coś podczytam. Może ;-p Teraz już padnięta jestem. Mała wciąż jest marudna z powodu wychodzących zębów, a od wczoraj jeszcze ma katarek. Idę sobie zrobić gorącą czekoladę przed dzisiejszym a6w :-D

Vegas może dzisiaj będzie innaczej;-) trzymam kciuki:-) a ja robię Jackowi muzykoterpię aktualnie ;-):-D

koniczynka biedna Emilka

Ostatnia edycja:
hehe Trinaa powstrzymuję się by czegoś nie palnąc. Bo to z tego na ogół się bierze. Ja często coś palnę bez zastanowienia a potem niesie to za sobą przykre skutki.
Konniczynka mam nadzieję, że Emilce szybko dadzą zęby spokój. A katarek możliwe, że ma z zębów.

Właśnie też myślę, że ten katar może być od zębów. Z tymi zębami to jest jakaś masakra, bo już chyba miesiąc mała się męczy:wściekła/y: Z karmieniem jest problem, bo łyżeczka najwyraźniej podrażnia obrzęknięte dziąsła. Raz jest lepiej, raz gorzej. Rano jeszcze jest dobrze, ale gdzieś po 15 ból się chyba nasila i już do wieczora mała jest marudna, nerwowa i płaczliwa.:wściekła/y: Dziś znowu mała dostała czopek przeciwbólowy. W nocy się budzi z przeraźliwym płaczem...i jęczy przez sen.:-(
Jednak zajrzałam- mam 35stron do nadrobienia:szok: :-D
Może jutro się uda, chociaż z 10stron wstecz przeczytać ;-) Teraz czas na a6w- już 2 tygodnie za mną :-D

Ostatnia edycja:
u Małej jak idą zęby to dają znac w nocy, wtedy nocka wycięta z życiorysu. A za dnia jest wesoła, choc z apetytem różnie. Dziś jadła za 3ch;D

reklama
Do góry