reklama
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
kiniorek Ładny brzuszek, spory
kaamaa Nie będzie źle, idziesz z krzesełkiem? A dziąsła małej smaruję, ale to krótko działa :-( A teraz to mała już sama nie wiem, czy płacze przez dziąsła, czy katar :-(
Idę po jajka na naleśniki z farszem mięsnym
kaamaa Nie będzie źle, idziesz z krzesełkiem? A dziąsła małej smaruję, ale to krótko działa :-( A teraz to mała już sama nie wiem, czy płacze przez dziąsła, czy katar :-(
Idę po jajka na naleśniki z farszem mięsnym
Liza
Fanka BB :)
Kurcze Mikołaj szaleje zasnol sam w łóżeczku kolo 11, jest prawie 13:30 a on jeszcze spi! Gdzie zazwyczaj miedzy 14 a 15 szedl drugi raz spac dzisiaj chyba ta jedna drzemka mu wystarczy no w szoku jestem
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
hej Laski Małż wczoraj po 2 dopiero jechał po szwagra i jego Lachona, przed 4 wrócił i zaczął ciupac na psp Po nockach ciężko mu się przestawic i zasnął nad ranem. Ja zła bo Mała zaś mnie obudziła o 7 a dla mnie to noc;D a w nocy 1 pobudka po 2 była. Od rana czas z córą, śniadanie, ogarnianie, prasowanie rzeczy na wyjście do teściowej, obiad. Mąż dalej śpi nic dziwnego ciekawe o której do teściowej pojedziemy. Poza tym Mała za dnia spała niecałą godzinę, o 11.35 już wstała, więc zobaczymy jak się będzie trzymac pod wieczór
Serduszko1
Hej... przeczytałam tylko ta strone wybaczcie ale czasu nie mam dziś totalnie... tak to jest jak sie ma faceta w domu
Kinia piekny brzuszek
Kuba śpi w nocy miał znów sporą gorączke ale szybko sie z nią uporaliśmy choc nie bardzo chciał spać.....
zaraz siostry przyjada wiec pewnie bede jutro z rana..... miłej niedzieli kochane :*:*
Kinia piekny brzuszek
Kuba śpi w nocy miał znów sporą gorączke ale szybko sie z nią uporaliśmy choc nie bardzo chciał spać.....
zaraz siostry przyjada wiec pewnie bede jutro z rana..... miłej niedzieli kochane :*:*
lolkak
Październikowa Mama Mai
no,no trochę do czytania mam ;-)
Patrycja dobrze,że chociaż ta gorączka szybko spada :-)
Vegas to powodzenia w przesunięciu wstawania :-) Maja obojętnie o której pójdzie spać to i tak cyrk zaczyna się o 5 rano;-)
Elizka do 8:30 to sobie kochana poleniuchowałaś :-) I jeszcze śniadanie do łóżka-no,no jak prawdziwa królowa ;-) :-)
Koniczynka współczuje kataru u małej. No i jeszcze te ząbki :-(
U nas słońce świeci,ale na dwór nie da się wyjść,bo straszny wiatr :dry; M mnie nowu wnerwia
Patrycja dobrze,że chociaż ta gorączka szybko spada :-)
Vegas to powodzenia w przesunięciu wstawania :-) Maja obojętnie o której pójdzie spać to i tak cyrk zaczyna się o 5 rano;-)
Elizka do 8:30 to sobie kochana poleniuchowałaś :-) I jeszcze śniadanie do łóżka-no,no jak prawdziwa królowa ;-) :-)
Koniczynka współczuje kataru u małej. No i jeszcze te ząbki :-(
U nas słońce świeci,ale na dwór nie da się wyjść,bo straszny wiatr :dry; M mnie nowu wnerwia
Kamiśka :)
No my już po wizycie, było odziwo super
Miesięczny Dominik waży tyle co Julka przy urodzeniu
Ogólnie taka kruszynka, że strach było Go na ręce brać.
Julka miała dzisiaj tylko jedną 50 minutową drzemkę, w drodze powrotnej w samochodzie na 5 minut zasnęła. Coś czuję że o 19 już będzie spała. JUPI! :-)
Zrobiłam dzisiaj na obiad, pomysł na "chrupiące kąski" zarąbiste są polecam.
Konniczynka tak z krzesełkiem.
Miesięczny Dominik waży tyle co Julka przy urodzeniu
Ogólnie taka kruszynka, że strach było Go na ręce brać.
Julka miała dzisiaj tylko jedną 50 minutową drzemkę, w drodze powrotnej w samochodzie na 5 minut zasnęła. Coś czuję że o 19 już będzie spała. JUPI! :-)
Zrobiłam dzisiaj na obiad, pomysł na "chrupiące kąski" zarąbiste są polecam.
Konniczynka tak z krzesełkiem.
lolkak
Październikowa Mama Mai
kaamaaa z czego są te 'Chrupiące kąski" Jakie mięso się dodaje? fajnie,że wypad się udał :-) Krzesełko się podobało?
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Kaamaa to super, że się podobało
Jak Mała usnęła to ja wskoczyłam do męża do wyrka i spaliśmy wszyscy do 17 Do teściowej dziś nie jechaliśmy bo sobie w operetce siedzi skubana hehe do Tesco w 3kę skoczyliśmy, musieliśmy się w napoje zaopatrzyc i Małej też kupic.
Teraz jak zwykle Miśka ogląda ukochane książeczki po 50x jedną i palcem pokazuje co niektóre rzeczy i ja jej je nazywam
Jak Mała usnęła to ja wskoczyłam do męża do wyrka i spaliśmy wszyscy do 17 Do teściowej dziś nie jechaliśmy bo sobie w operetce siedzi skubana hehe do Tesco w 3kę skoczyliśmy, musieliśmy się w napoje zaopatrzyc i Małej też kupic.
Teraz jak zwykle Miśka ogląda ukochane książeczki po 50x jedną i palcem pokazuje co niektóre rzeczy i ja jej je nazywam