reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
kiniorek Ładny brzuszek, spory :-D
kaamaa Nie będzie źle, idziesz z krzesełkiem? A dziąsła małej smaruję, ale to krótko działa :-( A teraz to mała już sama nie wiem, czy płacze przez dziąsła, czy katar :-(
Idę po jajka na naleśniki z farszem mięsnym :-D

Kurcze Mikołaj szaleje :-D zasnol sam w łóżeczku kolo 11, jest prawie 13:30 a on jeszcze spi! Gdzie zazwyczaj miedzy 14 a 15 szedl drugi raz spac :-D dzisiaj chyba ta jedna drzemka mu wystarczy :-p no w szoku jestem :tak:

hej Laski:) Małż wczoraj po 2 dopiero jechał po szwagra i jego Lachona, przed 4 wrócił i zaczął ciupac na psp:p Po nockach ciężko mu się przestawic i zasnął nad ranem. Ja zła bo Mała zaś mnie obudziła o 7 a dla mnie to noc;D a w nocy 1 pobudka po 2 była. Od rana czas z córą, śniadanie, ogarnianie, prasowanie rzeczy na wyjście do teściowej, obiad. Mąż dalej śpi:p nic dziwnego;) ciekawe o której do teściowej pojedziemy. Poza tym Mała za dnia spała niecałą godzinę, o 11.35 już wstała, więc zobaczymy jak się będzie trzymac pod wieczór;)

Hej... przeczytałam tylko ta strone wybaczcie ale czasu nie mam dziś totalnie... tak to jest jak sie ma faceta w domu :p
Kinia piekny brzuszek :D:D:D

Kuba śpi w nocy miał znów sporą gorączke ale szybko sie z nią uporaliśmy choc nie bardzo chciał spać.....
zaraz siostry przyjada wiec pewnie bede jutro z rana..... miłej niedzieli kochane :*:*

Patrycja zdróweczka dla Kubunia;**

Myszka właśnie usnęła. Lepiej by miała teraz drzemkę a nie marudziła do wieczora. Może położę ją dziś trochę później niż zawsze to może wstanie ok 8 jutro a nie o 7:p

no,no trochę do czytania mam ;-)

Patrycja dobrze,że chociaż ta gorączka szybko spada :-)

Vegas to powodzenia w przesunięciu wstawania :-) Maja obojętnie o której pójdzie spać to i tak cyrk zaczyna się o 5 rano;-) :dry:

Elizka do 8:30 to sobie kochana poleniuchowałaś :-) I jeszcze śniadanie do łóżka-no,no jak prawdziwa królowa ;-) :-)

Koniczynka współczuje kataru u małej. No i jeszcze te ząbki :-(

U nas słońce świeci,ale na dwór nie da się wyjść,bo straszny wiatr :dry; M mnie nowu wnerwia

No my już po wizycie, było odziwo super :tak:
Miesięczny Dominik waży tyle co Julka przy urodzeniu :-D
Ogólnie taka kruszynka, że strach było Go na ręce brać.

Julka miała dzisiaj tylko jedną 50 minutową drzemkę, w drodze powrotnej w samochodzie na 5 minut zasnęła. Coś czuję że o 19 już będzie spała. JUPI! :-)

Zrobiłam dzisiaj na obiad, pomysł na "chrupiące kąski" zarąbiste są :tak: polecam.

Konniczynka tak z krzesełkiem.

reklama
Kaamaa to super, że się podobało:)

Jak Mała usnęła to ja wskoczyłam do męża do wyrka i spaliśmy wszyscy do 17:) Do teściowej dziś nie jechaliśmy bo sobie w operetce siedzi skubana hehe:) do Tesco w 3kę skoczyliśmy, musieliśmy się w napoje zaopatrzyc i Małej też kupic.

Teraz jak zwykle Miśka ogląda ukochane książeczki po 50x jedną:) i palcem pokazuje co niektóre rzeczy i ja jej je nazywam:p

Do góry