reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
nasza z wyglądu cały tatuś - prócz wielkości właśnie bo po mnie chyba niska będzie i leciutka - ja mam 160cm i ważę 49/50kg a Martynka ma 76cm i 8400g waży. Poza tym ja się urodziłam z wagą 2560g a Młoda 2860g Mój J przy urodzeniu miał 4kgtaki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem
Vegas
do dziś jest, ma 182cm ja przy nim jak ślimak;Dto kawał chłopa z tego Twojego męża był;-)
Vegas
hehehe no też się właśnie uśmiałam;D wcześniej wpisałam co mi ślina na język przyniosłaCóż za porównanie "jak ślimak"
Ale tu pustki. Pewnie jutro też tak będzie bo weekend.
Vegas
oo w piżamkach:-) może kiedyś doczekam takiej chwili:-) jak na swoje pójdziemy:-)Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domach My też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)
muszę Małża obudzic bo mu się zasnęło a ma po szwagra jechac
reklama
Vegas
my jutro jak co tydzień, popołudniu, pojedziemy w 3kę do teściowej. Pewnie też będzie tam nasza Chrześniaczka 2w1 - odwiedzimy teściową, rozpieścimy MajęCzasem nam się tak udaje, tylko trzeba teściów uprzedzić,żeby nam nie zrobili nalotu