reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

taki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem:-p

reklama
taki skarbuś, to mimo wszystko musi trochę ważyć:-) ciekawe jak będzie z naszym paniczem;-) jak się wrodzi do tatusia,to Michał będzie go sam dźwigał potem:-p
nasza z wyglądu cały tatuś - prócz wielkości właśnie:) bo po mnie chyba niska będzie i leciutka - ja mam 160cm i ważę 49/50kg a Martynka ma 76cm i 8400g waży. Poza tym ja się urodziłam z wagą 2560g a Młoda 2860g:) Mój J przy urodzeniu miał 4kg:p

Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domach:-p My też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)

Trzeba korzystać w weekend,jak faceci w domach:-p My też jutro robimy sobie dzień lenia, pewnie będziemy paradować w piżamach cały dzień i oglądać filmy;-)
oo w piżamkach:-) może kiedyś doczekam takiej chwili:-) jak na swoje pójdziemy:-)
muszę Małża obudzic bo mu się zasnęło a ma po szwagra jechac:-p

reklama
Czasem nam się tak udaje, tylko trzeba teściów uprzedzić,żeby nam nie zrobili nalotu :-D:-p
my jutro jak co tydzień, popołudniu, pojedziemy w 3kę do teściowej. Pewnie też będzie tam nasza Chrześniaczka;) 2w1 - odwiedzimy teściową, rozpieścimy Maję:D

Do góry