reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja was nadrobiłam w miarę możliwości :)

ViKamcia no biedna mała Vi :( ...
Jak byłam mała sama miałam problemy jak byłam mała ale z drogami moczowymi i trzymały się mnie jakieś 7 lat :( jakieś 2-3 lata łącznie spędziłam w szpitalach...

paula3 imprezki na pewno będą udane :)

patrycja9009 przyjemnej sobotki - na pewno będzie spokojniej jak wczoraj =*

kama100 no to odważna jesteś jak zdecydowana na wkładkę... ja słyszałam jedną opowieść o tym i jak dla mnie tabletki anty osobiście są wystarczające... Ale przecież każdy robi jak chce :)

A u mnie mężuś w kuchni przygotowuje kolację pełną parą ^^ A ja zadowolona siedzę i po necie sobie krążę :)

reklama
paula udanych imprezek :tak:;-)

Zuzia dzisiaj się zbuntowała i nie poszła spać w dzień, to teraz mam! Prawie mi zasypia na siedząco :sorry: siedzi, ogląda bajkę i powieki jej co chwilę opadają :baffled: oby mi do tej 19:30 wytrzymała. Na dworze już byliśmy, kąpała się, nie wiem co jeszcze robić, żeby ją czymś zająć, klocków za bardzo nie chce teraz budować, tylko na te bajki się uparła :baffled:

anetka Hmm może masz jakieś farbki i kartki to zrób jej zabawę i malujcie razem :> Ale w sumie nie wiem co 9 miesięczne dziecko może robić z mamą ;D

anetki córka ma rok i dziewiec miesiecy ;-) kiniorek :-p i jak trzyma sie jeszcze ?

No ja sie wykompalam (oporzadzilam :-D) Mikusia wykompałam, a maz mi kolacje robi :-p hehe nom, relaksik:-)

patrycja zdrówka dla Kubusia i powodzenia z wyjazdem i tam już na miejscu :-)

fikusek pewnie się zaziębiłaś i dlatego Cię boli

ViKamcia trzymam kciuki,żeby obyło się bez zabiegu na samej maści :*

kaamaa ech te chłopy....

Eliza no to miałaś niespodziankę z tą ciążą :szok:

paula udanych imprez:-)

anetka to dzisiaj twardzielka z Twojej córci;-)

ale drukujecie ;-) ja po pracy,dzisiaj ruch jak cholerka, ciągle ktoś przyłaził:szok: teraz jeszcze korzystam z obecności Michała, bo koło 20 jedzie do klubu na nockę i znowu będe się snuła po kątach, ale może jakiś film się obejrzy albo coś;-)

Kiniorek a jaką opowieść słyszałaś? i o jakiej wkładce dokładnie?

Moja mama ma już 4 lata i bardzo sobie chwali.

Paula to udanej zabawy ;-)

Anetka
i jak? Zuzia śpi już?

My jutro jedziemy do brata, mam nadzieję że "księżniczka" będzie uprzejma i w miarę miło nas przyjmie :dry:
Strasznie nie chcę mi się jechać.

Hej Kobitki:)

Eliza wow, 22tc:O szok!! ale bym była wnerwiona, że tyle tygodni ominęłam!
Kiniorek witaj:) to już 36tc matko, ale zleciałooo:D pamiętam jak byłaś na początku ciąży:D
Umi ja też czuję ruchy, ale okresuję normalnie, więc wiadomo co to;D Ja bym na 1 dziecku nie chciała zakończyc, ale kolejne planujemy jak będziemy na swoim. Więc nie wiadomo kiedy, ale może za 3 lata max;D
ViKamcia kurcze, ale się porobiło. Mam nadzieję, że na maści się to piekiełko zakończy. Trzymam kciuki:**

a u nas jak co sobotę od rana sprzątanko, czas z córą, mąż do popołudnia odsypiał nocki. Potem jechał zawieźc swojego brata z jego Lachonem na imprezę i tak teraz ja netuję a Małż tv ogląda. Po północy jakoś jedzie po tę dwójkę.

reklama
Do góry