reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

aneta chyba jeszcze nie tak szybko....ja naprawde jestem psychicznie wykonczona ,bnynajmniej dzis o bardzo juz odczuwam.

A nalesniczki byly pysze:-) zem pojadla:-)

reklama
nono widze nowy nick patisia:D

co do zabkow ja tez sie doczekac nie moge... jeszcze 4 zabki i spokoj na dluzszy czas... niby kolo 5 roku spodzewac sie mozna trzeciego zęba trzonowegoo:)

fikusek nie dziwię się, że masz dość, ja też mam jak Zuza mi wydziwia :dry:

Daffi piękny avatarek :tak: jeszcze tylko 4 ząbki? Z tego co widzę to Julka ma ich 12 czyli chyba jeszcze 6? :-p

fikusek nie dziwię się, że masz dość, ja też mam jak Zuza mi wydziwia :dry:

Daffi piękny avatarek :tak: jeszcze tylko 4 ząbki? Z tego co widzę to Julka ma ich 12 czyli chyba jeszcze 6? :-p

wyczytalam w necie ze wychodza dzieciom zabki do 5.. a 6 i 7 juz jak sa starsze.. ale reki nie dam sobie uciac czy tak jest.....
wracam do was po prosto w serce:D

Ostatnia edycja:
Naprawde?? Kacperek od umi już ma:-p Nince od femme chyba też wychodzą :-p nie wiem czy Zuzi też przypadkiem nie wychodzą, taka maruda sie zrobiła :dry:

edit:
Właśnie wyczytałam, że piąteczki wychodzą między 21. a 31. miesiącem życia :tak:

Ostatnia edycja:
Hej:)

Boże, ale żeście mi smaka na pizzę zrobiły a my zamawiac nie zamierzamy bo szkoda kasy, możnaby samemu zrobic, ale ciekawe kto byłby taki chętny do tego:p
Robiłam dziś porządki i miałam pełno tych żółtych pieniążków po 1gr, 2gr i 5gr, doliczyłam się z tego 7zł a w sklepie mimo, że babki mnie znają od zawsze prawie i nieraz brały ode mnie takie złotka to dziś nie wzięły bo mają ich od zatrzęsienia. Szkoda, pełno ich mam, jakby zamienic na grubsze szło by coś kupic a tak to nikt w innym sklepie mi nie zamieni.

Młoda broi jak to przed pójściem spac:) Wzięła sobie śpiworek, zakłada na głowę i nas straszy:p hehe:)

Hej:)

Boże, ale żeście mi smaka na pizzę zrobiły a my zamawiac nie zamierzamy bo szkoda kasy, możnaby samemu zrobic, ale ciekawe kto byłby taki chętny do tego:p
Robiłam dziś porządki i miałam pełno tych żółtych pieniążków po 1gr, 2gr i 5gr, doliczyłam się z tego 7zł a w sklepie mimo, że babki mnie znają od zawsze prawie i nieraz brały ode mnie takie złotka to dziś nie wzięły bo mają ich od zatrzęsienia. Szkoda, pełno ich mam, jakby zamienic na grubsze szło by coś kupic a tak to nikt w innym sklepie mi nie zamieni.
to idz do baku:-) tam napewno zamniea:-)

Naprawde?? Kacperek od umi już ma:-p Nince od femme chyba też wychodzą :-p nie wiem czy Zuzi też przypadkiem nie wychodzą, taka maruda sie zrobiła :dry:

edit:
Właśnie wyczytałam, że piąteczki wychodzą między 21. a 31. miesiącem życia :tak:

ja mowie o 6 i 7... julka ma komplet 1,2,4 brakuje jej 3 i 5... haha no i pomylka moja... bo mi sie pokrecilo i policzylam tylko dwa zabki z 3 i dwa zabki z 5:D
jedynki - 4
dwojki - 4
trojki - 4
czworki - 4
piatki - 4
to daje 20 zabkow i na tym jest koniec do 5 roku:D czyli julce pzoostalo 8 zabkow:)

reklama
hehe Fikusek dobra myśl:p ale z takimi drobniakami to aż śmiesznie z jednej strony;D z drugiej str pieniądz jak pieniądz;) ma wartości

Do góry