reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja zdrówka dla kubusia :-)

Trinaa fajnie,że Twój ma nową pracę

Paula tez nie nawidzę rodzynek (zwłaszcza w ciastach :-D) i nie przepadam za joguratami z dużymi kawałkami owoców, ale do mielonych nic nie mam ;-) Z gołąbków to wyjadam tylko nadzienie,nie uznaje kapuchy ;-)

reklama
Dołączam do mam utrapionych ząbkowaniem. Wyszła wkońcu ta 2-ka. Idą trójki na dole i jedna 5-tka też wygląda,ze wychodzi. Adaś maruda okropna. Ostatnio tak marudził jak mu szły 3 naraz w październiku. Teraz dwie trójki bez boleśnie wyszły. Na szczęście u nas tez niedługo koniec.Mam nadzieje,ze te 5-tki wyjdą później i będzie trochę spokoju.
Dziś młody mnie nawet w nos ugryzł. Męczy się i nawet biedak smoka nie ma by się wyżyć-więc mu wybaczam.

A mi idzie kolejny ząb mądrości:( boli

Patrycja duzo zdrowka. Martwie sie o was. mma nadzieje ze goraczka malemu zejdzie po lekach a jak nie to jedz syzbko do lekarza. 40 stopni to juz nie przelewki!
sciskam was mocno!!!!!!!!!

Młody poszedł spac ale co 5 min jojczy zgłupieje z nim:/...
pati ty do Anglii sie wybierasz?
patisia16 o widze ze lifting nicka:-p
Daffi nie wiem czy cie pociesze czy nie ale ja miałam 6 w wieku 2 lat.. ewfekt był taki ze w wieku 9 już latałam do dentysty:/
lolkak nie ma to jak ząbkowanie:tak::-D
anetka kacper nie ma 6 tylko piątki za to czwórek brak:/
trinaa gratuluje nowej pracy:-) super:-) mieliście świeto pracy i miesiecznice w jednym, a co do marchewki fuuu barszcz czerwony tez fu:-p
fikusek 50zł:szok: ja raz dałam 3 zł w takich głównie 5 gorszówka to juz mi sie babka krzywiła, ale w sumie bank to bank
paula kotletów mielonych też nie tknę... nie podoba mi sie mieso po rozkrojeniu:/
lenka kurcze to wy oboje ząbkujecie!!:-D

noo nadrobiłam jakoś....

lolkak pociesze cie około 6 miesiaca zycia dzieci normalnieją... przynajmniej mój Kacper zaczął być znosny bo wczesniej to non stop jadł wył robił kupe i tak na okrągło z małymi przerwami na sen... nawet na pole bałam sie z nim wychodzića jak wychodziłam to z 3 butelkami jedna mleka drugąz herbatą a trzecią z woda przegotowaną bo lubił taką zwykła czasem było tak że uszłam z 500 m 3 butelki wypił i dalej wył a nic nie pomagało dochodzilismy do domu zrobiłam mu jeszcze troche mleka i sie uspokajał:/

Adaś też zrobił się fajniutki jak miał około półroczku. Zaczał raczkować i siedzieć i można było już z nim coś robić.

Ok ja się zbieram do spania,bo musze o 7 wstać na zajęcia. To dobranoc:)

reklama
Do góry