reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Umi to powodzenia, żeby tak się chciało jak się nie che co? :-D

Pati obserwuj bacznie Kubusia, to że gorączka spadła to nic nie znaczy, Julka jak chorowała w ogóle gorączki nie miała,a mało do zapalenia oskrzeli brakowało.

Julka tak samo jak Kubuś nie da Nam zjeść jak swojej miski pod nosem nie ma :-D

reklama
patrycja mam nadzieję,że nic się nie wykluje. Jak będziesz juz w Uk to poszukaj czegoś dla mnie ;-):rofl2:

Fikusek powodzenia ;-) mnie mała też dziś doprowadza do szału.

Kaamaa uuuu to nie fajnie. A co jej było? Pewnie się bidulka nacierpiała.

Ja właśnie pałaszuje naleśniki z jabłkami :-) U nas obiad z reguły po 16 jak M z pracy wraca,ale zupę jadamy po 12 ;-) Wróciłam ze spaceru. Maja zaliczyła aż 20 minut snu i póki co w pokoju cisza to może nadal chrapie ;-)

Lolkak..... jak już bede w Uk to zobacze jak to tam bedzie :):)
Paula.. mmmmm gołabki.... dawno nie robiłam... musze zrobic :D:D

a my juz po obiedzie czekamy na tatusia :D:D:D

Oj iszecie piszecie.
U mniew od rana pada ten śnieg. i w niedzieklę znów do mojej mamy nie pojedziemy, S to ma szczęście. tylko sie cieszy a mnie to już denerwuje bo ja potrzebuję z kims normalnie pogadac a nie przez telefon.
ELiza DZiwne. U nas jak kurioer coś przywozi to jak nie umie trafic to dzwoni na podany numer do S. i srpawa prosta. Wspóczuję bólu zęba. mnie na szczescie czeka teraz tylko zaleczanie zębów. bo to co kanałowe mialo być zrobione to jest zrobioe.

u mnie na obiad pizza była.

Ewi narobiłaś mi smaka :-)

Patrycja tylko masz się na tej emigracji odzywać do nas :-)

Paula -my miałyśmy mieć szczepienie we wtorek,ale wolnych godzin już nie było:dry: więc dopiero wybierzemy się w przyszłym tygodniu. Za to udało mi się zapisać do ortopedy na 8marca :-D I proszę jak szybko tylko 2 tyg czekania :-)

smacznego :-p

fikusku mój też marudny :dry: przytulam :*

a my.... czekamy na pizze, a co se będziemy żałować :-p

edit.

pati zdrówka dla Kubusia:*

ewi to pyszny miałaś obiadek :-p

reklama
Eliza to nieźle sobie pewnie odpoczniesz ;-)

fikusek jeszcze troszkę i skończy się problem ząbkowy, już niedługo Alanek wszystkie ząbki będzie miał ;-)

EWI a u nas pizza będzie na kolacje :-)

patisia oo widzę, że nick już zmieniony :-) super :tak:

Do góry