reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej Laseczki:)

Nasza nocka ok, jedna pobudka, więc nie było tragedii, ale ostatnio coś mi się Młoda przestawiła i zamiast jak zawsze wstawac o 8.30 to mi już o 7 nie śpi. Ale byc może przez to, że przed 7 J przyjeżdża z pracy i na kompa włazi a kompa mamy w sypialni, w której ja śpię z Aniołkiem i może ją to dobudza choc J zachowuje się cicho. Zobaczymy jak J skończy nocki.

Trinaa
o niespodzianka, ale Ci fajnie:) my miesięcznic nie świętujemy bo i po co;) ale ja zawsze pamiętam i trąbię J od rana, że dziś jest tyle a tyle po ślubie:D

anetka ja tez w pracy mam viste porażka:/
Ewi legendy PRLu to i ja lubie:-p u mnie T. jak ma swój serial to TV jego:-D
kaamaa o widzisz bo my matki na dzieciach sie widac nie znamy:-D
pati a ja tez nie mam wanny i strasznie mi tego brakuje:/

A co do nicków to mnie sie nie myla do jednej pisze pati z przyzwyczajenia, do drugiej parycja 214:-p
trinaa ja jak bylam nowa to tez takie coś na kartkach pisałam:-D teraz robie jak anetka bo nie lubie multi cytatów
Elizka a co oni łaske ronia że maja dostarczyć... pozal sie Boże firma kurierska której sie adresu szukac nie chce
lolkak to usisz ie wybrać do innego dentysty... współczuje

Ehhh na szczescie mniej ten zab boli, ale w nocy to apapa brałam :dry:
Nie no poprostu kasy a dentyste nie mam jak narazie:dry: M od poniedzialku idzie dorobic to dobiero bedzie sie zbierało....

A dzis jedziemy po poludniu do tesciów starszaki zawieziemy... kilka dni bede miala ciszy i odpoczne troszke..... ehhhhh
narazie czekamy na kuriera... ciekawe..... ;]]

ja Julkę też chętnie dam :-D

Przerwa obiadowa to u mnie ok 18-19 jest :dry:

Teraz miałam przerwę sprzątaniową całą łazienkę wypucowałam, zadowolona z siebie że szyściutko, wchodzę do salonu a tam wszystko swoim życiem żyje, Julka porządku w szafkach robiła, więc muszę iść teraz to ogarniać :dry:

kamaa u mnie przerwa obiadowa to tak koło 17:-p ja tez musze łazienke wypucować i w ogóle cały dom:/

Kamma no mala psotnica hahaha
Kuba poszedł spać... goraczka spadła i zasnoł spokojnie, Seba je obiad a ja kolejne pranie wstawiłam... powoli zaczyna miejsca brakowac ;/ na wieszanie....

Umi my przewaznie mamy obiad ok. 16 chyba że robimy tak że my jemy wczesniej a R je sam jak wróci z pracy.. ( choć ostatnio rzadko kiedy je sam bo zawsze ma rocznego towarzysza przy talerzu który woła "ammmm!!!" ) :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
no kurde ale mnie Alan wkurza tym jeczeniam...jestem doslownie na granicy wytrzymalosci....Dobrze ze rodzice z pracy wrocili...te zeby!!

Do góry