reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

no właśnie anetka tez jestem w szoku:szok: ugotowałam już barszcz czerwony jeszcze tylko ziemniaczki i ju:-) a mój gdzieś pojechał, stwierdził,że ma jakąś niespodzinkę....:dry:nie lubie go:-D

Eliza i bardzo dobrze,że się upomniałaś:-) a co do nadrabiania,to ja znalazłam sposób - zapisuje sobie na kartce, bo u mnie z pamięcią słabo i już nie raz pomyliłam tutaj co do kogo miałam napisać:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Eliza to dobrze, że napisałaś i przywieźli :tak:

trina cieszyć się powinnaś, skoro jakaś niespodzianka na Ciebie czeka a nie jeszcze narzekasz :-p:-p
Na kartce? :szok: dobra jestes :-p Ja mam włączone te co pisałyscie a na drugiej stronie otwieram okienko z odpisywaniem i czytam i odpisuję :-):-p

anetka no tak też robiłam,ale zawsze mi coś umknęło i tak:-D no ciesze się,ciesze, ale tak sobie lubie popsioczyć czasem:-p

A ja cytuje sobie... albo zapamietuje :D:D:D

ale mam prania :/:/ jedno sie wyprało trzeba drugie nastawić i trzecie poskladać..... i jeszcze ok 4 pralki mi wychodzą do wyprania eh.... zapuściłam sie :(

Ja albo zapamiętuję, albo robię muliposta i później kasuje w z.edycji.

Trinaa ależ Ci zazdroszczę, mój nie robi niespodzianek :dry:

Ale u Nas to już dawno takie ciepłe kluchy.
Jak nie mieszkaliśmy razem to było zupełnie inaczej.

Patrycja jeszcze 4 :szok: o kurczaki to faktycznie nazbierałaś.

Ja też muszę wstawić pranie, a mam takiego lenia że tylko z grubsza ogranęłam.
Przydałoby się już porządnie na weekend ogranąć :dry:

Eliza dobrze że sie upomnialaś....
kamma no kilka dni nie pralam nazbierało sie białego jeansów poscieli no i musze kurtki wyprac od chłopaków... kolory już wyprane.. :):)

No wiesz kaamaa my mieszkamy niecały rok,także nie wiadomo jak to się dalej potoczy wszystko:-p

Łooo matko...teraz tak spojrzałam na suwak i mi się zapaliła lampka,że przecież dzisiaj równo 5 miesięcy po ślubie,więc pewnie o to idzie z tą niespodzianką:-D

Ale dzis mam denny dzien....
Ja zazwyczaj zapamietuje lub cytuje....
Ale dzis to jestem wykonczona bo zab mnie boli a od zeba głowa...:/ kurcze a dopiero za tydzien bede mogla isc do dentysty... pewnie wyrwanie mnie czeka... wrrrr....

reklama
Trinaa my też przez pierwszy rok, obchodziliśmy miesięcznicę, a teraz to już nawet człowiek nie myśli, chociaż może i by chciał.

Eliza to nie dobrze, a dlaczego dopiero za tydzień idziesz? wcześniej wolnych terminów nie ma?

Do góry