reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Patrycja214 Mozesz nawet ustawic sobie Mama kubusia, Czarnulka, nie wie cos w tym stylu moze????

dobra już wiem Daffi gdzie pisać o zmiane nicku? :-p

edit.

Pati nieeeeeee :-D

wezmę swoje przezwisko jak mnie moje psiapsióly nazywają :-p

Ostatnia edycja:
Umi biednaś Ty... wiesz coś jest w tym ojcach, wczoraj usypiałam Julkę półgodziny i nic, J wlazł 10 minut i spała :dry:

Lolkak Tobie też współczuję.

Ja mam koleżankę Patrycję ma ksywkę Paputek :-p

U Nas w łazience jest bezpiecznie, kuweta kota zabudowana, wanna też, pralka jest ładowana od góry, więc może sobie łazić do woli.

Ogólnie staram się zrobić tak żeby żandych niebezpiecznych przedmiotów nie było pod ręką, na razie się udaje kuku nie było.

Zombi się usypia, ja też dumam czy by się nie legnąć, jeszcze za wczoraj nie odespałam :-D

Kamaaa to też odpada:-p Mała przyjemność być paputkiem :-p a super masz przystosowany dom do dzicka ja nie mogę sobie pozwolić bo na wynajmowanym jesteśmy mam nadzieje że to się wkrótce zmieni ;-)

Umi biednaś Ty... wiesz coś jest w tym ojcach, wczoraj usypiałam Julkę półgodziny i nic, J wlazł 10 minut i spała :dry:

Lolkak Tobie też współczuję.

Ja mam koleżankę Patrycję ma ksywkę Paputek :-p

U Nas w łazience jest bezpiecznie, kuweta kota zabudowana, wanna też, pralka jest ładowana od góry, więc może sobie łazić do woli.

Ogólnie staram się zrobić tak żeby żandych niebezpiecznych przedmiotów nie było pod ręką, na razie się udaje kuku nie było.

Zombi się usypia, ja też dumam czy by się nie legnąć, jeszcze za wczoraj nie odespałam :-D
Paputek :-D :-D
dobra już wiem Daffi gdzie pisać o zmiane nicku? :-p

edit.

Pati nieeeeeee :-D

wezmę swoje przezwisko jak mnie moje psiapsióly nazywają :-p

heheh jakie to przezwisko???

Kurde nadrobilam 5 przez 10... :dry:

nie odpisuje bo nie pamietam co pisalyscie ;-)

Powiem Wam ze Miki mnie zadziwil w nocy.... Jak zasnol przed 20, tak przebudzil sie na chwilke kolo 22:30, potem o 2 zjadl cycka bo sie przebudzil i spał do 7! a ja juz o 6:45 nie spalam i czekalam kiedy wstanie bo cycek juz mnie bolal bo byl pełny
Teraz zasypia u siebie w pokoju w łżóeczku, mam nadzieje ze usnie( no juz spi) ale starszaki od rana dzis cos psocą.... wrrrrrrr

No i mialam tą paczke pampków dostac S&P, mialam numer wysyki i sprawdzam siódemką gdzie ta paczka jest, a tam pisze ze paczka dostarczona.... ja paczki nie mam, pisze do streetcom ze paczka nie doszla i wyslalam im rzut ekranu ze u siódemki paczka dostarczona, jak dostalam potwierdzenie ze przeczytali meila tak 15min i kurier do mnie zadzwonil ze dzis kolo 15 bedzie z paczka :-D hehe jakbym sie nie upomniala bym paczki nie miala,bo mojej wsi w spisie nie mieli tylko bylo napisane "inne" ale kod mieli i adres tylko im sie szukac chyba nie chcialo ... ehhhh

reklama
Eliza ale hauturnicy :szok: łaski nie robią musieliby dostarczyć!

Julka w końcu zasnęła myslałam że się nie doczekam :dry:

No zaraz w NW będzie akcja z Martą idę oglądać!

Do góry