reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mi tez podobaja się takie botki,
A ja uzalezniona od allegro, zaraz bede licytowała hehe

Zuzia jeszcze broi , a ja kawkę i czytam

paula to niezle macie z tymi kurami"_

reklama
Kama współczuje tych psów.... ale jak paula radzi zakup wiatrówke :-D
Lolkak Twoja córa to podbija wszystkich, pierwsze dziecko który tak malo spi :tak: skubana ;-)
Paula no skubaniec nauczyl sie tak kaslac i juz spory czas umie;-)

Poszlam do niego, dałam cycka, chcialam go ululac na rekach to sie wyrywal.... wiec sie wkurzylam, polozylam w łóżeczku, pojeczal 2min i cisza nastała.... wiec chyba spi:-D <jupiiiiii> :-) zaraz zajrze i sie okaze;-)

edit. Paula co do organizacji to ja rano wsio robie, bo potem mi sie nie chce :-D teraz zupa gulaszowa mi sie konczy robic;-) i zostalo odkurzyc ale to pozniej;-)

Paula mamy właśnie, strzelanie to nasze hobby, ja sumienia nie mam, próbowałam J namówić żeby jakoś go otruć ale też nie chce, pozostaje czekać aż zdechnie, myślałam że zamarźnie jak będzie duży mróz a tu jesień zamiast zimy.

Jezuu ja nienawidzę srajdy jedne, tylko gdaczą i srajdolą, kiedyś wlazłam w ich goowno bosą nogą :dry:

E:

Ja robię tak samo jak Eliza sprzątam z rana, tylko obiad robię później bo nie lubię odgrzewanwgo żarcia.

Ostatnia edycja:
patrycja214 super są ale ja wole na szerszym obcasie, mam takie sportowe na cienkim i przy naszych debickich chodnikach fleki wytrzymują mi hm... jedno przejście od pracy do domu bo te małe fleki szybko mi sie scierają ale ogolnie bardzo mi sie podobaja chce cos podobnego:D
lolkak ale ci ta Maja daje do wiwatu:/ szok dosłownie przypomina mi sie mój Kacper który jadł o 10:00 a o 10:10 juz był znowu głodny
paula ja sobie kupiłam nowe płyny do czyszczenia to mnie zmobilizowało do szpratania+ 3 nowe doniczki:-D
kaamaa kiedy masz urodziny? musisz mezowi powiedzieć żeby ci stopery zafundował

IXIDIXI - :szok: no to nieźle ... mimo wszystko gratuluje ;-)

VEGAS - na żywo trochę bardziej go niestety widać :dry: i niestety nie schodzi a wręcz ostatnio chyba się powiększa więc duże prawdopodobieństwo że będzie trzeba operacyjnie usuwać :dry: ale na wizytę nie mogę się dostać :angry: już od sierpnia tamtego roku czekam :no: najpierw kazali mi dzwonić na początku 2011 to jak zadzwoniłam powtórka z rozrywki że już do lipca jest rezerwacja i póki co nie rejestrują :no: no szlag myślałam że mnie trafi ... :sorry:

UMI - ale wam szybko fajnie poszło odstawienie smoczka :-)

PAULA - pewnie że potrzebne :-) każda babka plotkować lubi :-D :-p ...jak znajdziesz sposób na zmobilizowanie się do sprzątania daj mi przepis :-D też by mi się przydało :-p

ANETKA - mi Nina nic nie marudzi jedynie co to właśnie pcha co się da do buzi :dry: ...hoho ja już nie pamiętam kiedy się tak wcześnie spać położyłam :-D :-p

KAAMAA - ojoj zabiła bym te psy :-p ale w głowie :-p bo tak naprawdę nic się nie da zrobić to tylko zwierzęta :dry: chociaż ja nienawidzę takich szczekających kundli :no: nic mnie tak nie drażni jak takie głupie psy szczekające bez powodu :sorry:

No nadrobiłam :-p :-) my dzisiaj pewnie znowu nudzić się w domu będziemy nic mi się nie chce :sorry: :-p Nina się bawi ładnie na szczęście teraz jakiś domek dla lalek wygrzebała z pokoju z zabawkami i gada sama do siebie :-D:-D rozbraja mnie to :-p

kama Ty tak na poważnie z tym otruciem psa? :szok: no co Ty :szok: a te psy to na łańcuchach są?

paula ja też jak zasnę później to jestem bardziej wyspana niż jak położę się wcześniej i śpię te 10 godzin :-p

Anetka coś Ty żebym na poważnie to by dawno ich już nie było, już od 1,5 roku mnie do szału doprowadzają :dry:
Tak są na łańcuchu.

Femme nie no nasz fundusz zdrowia to mnie rozwala, od sierpnia czekasz :szok: a nie lepiej Ci iść prywatnie? i mieć z głowy.

Umi urodziny mam dopiero 17 października :dry: stoperów już próbowałam nie dam rady z nimi spać.

Ja tez tak mam ze jak chodze spac kolo 22-23 to rano wstaje wyspana... a im wczesniej sie poloze to potem sie krece na łóżku, a jak trzeba wstac to tak mi sie nie chceeeeeeeeee.... :dry:

Byłam chwilke na dworze,ale zimno :szok: brrrrrrr

edit. odebralam email i paczka z pampkami juz wyslana, sprawdzilam w necie gdzie jest to kurier dzis mi ja przywiezie :-) ciekawe

Ostatnia edycja:
kama to nie ma się co dziwić, że szczekają. Jakby mnie ktoś przypiął i musiałabym dzień w dzień siedzieć w jednym miejscu to też bym ryja darła :dry::dry:

reklama
KAAMAA - myślisz że o tym nie pomyślałam ? :sorry: takie same kolejki :no: do lipca wszystko zajęte i też nie rejestrują póki co :no: koszmar jakiś :dry:

:-D:-D patrzcie na to :-D:-D
[video=youtube;HaAVZ2yXDBo]http://www.youtube.com/watch?v=HaAVZ2yXDBo&feature=player_embedded[/video]

Do góry