reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi mężowi też na pewno będzie smakować:-p

femme już się boję jak te piątki będą wychodzić.. :sorry: pewnie bedzie marudzenie na całego.

ViKamcia super, że wszystko ok:tak:

ixi gratuluję, nie przejmuj się, poradzicie sobie. Na pewno dacie sobie radę :tak: puki Oliwier jest mały, wychowają się razem i później będzie już z górki ;-)

umi gratulacje dla bezsmoczkowego Kacperka ;-)

Ja już wczoraj się nie odzywałam, bo zasnęłam jak usypiałam Zuzię :sorry: czyli przed 20 :baffled::-D W nocy Zuzka ładnie spała, nie wiem nawet czy się budziła, ale chyba nie ;-)

reklama
Umi super że smok idzie won ;-)

Anetka tak właśnie się zastanawiałam gdzie się wczoraj podziałaś, myślałam że brat kompa okupuje.

Dobra koniec siedzenia idę kimać bo kijowo dzisiaj w nocy spałam.

kama brat siedział :-p ale normalnie weszłabym albo na naszego (chociaz to groziłoby obudzeniem Zuzi) albo od taty bym wziela laptopa :tak::-p
Dobranoc :-p:-p Julka też śpi?

anetka gratuluje przespanej nocy:-p niezła jesteś:-p
pati witaj ponownie
paula3 A co ty myslałaś ze sie bawic bedziez bez dziecka:-p co do smoczków to raj dla mojego Kacpra:-p
malwina mój do 5 miesiaca tez nie chciał smoka ale zaczął ciamkać kciuk, wiec nie miałam wyboru tylko na siłe nauczyc go ciamkac smoka, bo kcika bym mu teraz nie schowała:-p
patrycja214 zarzuc linkiem do potków bo musze sobie jakies kupic a nie mam koncepcji

edit kaamaa nie tak do końca jeszcze, muszę tesciowa odzwyczaić:-D

Ostatnia edycja:
Hej
Ixi gratulacje! Dasz rade, zobaczysz:-) z tego wynika ze bedziesz miala taka sama różnice miedzy dzieciaczkami jak i u mnie jest miedzy Hania i Danielem:tak:
Powiedz swojemu mezowi o tym i daj znac jak przyjol, ale napewno bedzie dobrze i dacie rade :* jak cos to pisz to zawsze pomoge ;-)

Kurcze, polozylam młodego do lóżeczka zeby zasnoł sam, troche skrzeczy, nie wchodze do niego wogóle bo poplacze i przestaje... a jak mnie zobaczy to bedzie darł sie mocniej.... juz to przerabiałam.... mam nadzieje ze zasnie, bo w wózku to teraz boje sie go zostawic bo juz moze sie podniesc i wkoncu wypasc z niego... :dry: ehhhhh
Teraz udawał ze kaszle :-D te moje dzieci są niemozliwe :rofl2:

Zatłukę kiedyś te psy sąsiada :wściekła/y: znowu się drą, nie ma spania :dry:

Eliza Julka to też taki kombinator, często udaje że kaszle, a najlepszy jej trik to branie smoka w rękę wyrzucanie poza teren łóżeczka.

reklama
Elizka twój mały dobry jest :-D Mam nadzieję,że Ci zaśnie, bo Maja mi dopiero o 8 zasnęła przy cycku,-a tak standardowo od 5 nie śpi:dry: Nie wiem co to mam być ale budzi mi się tak wcześnie jęczy,chwilę poje,znowu jęczy,później niby też chce jeść i tak w kółko. Co ją jakoś uśpię to po 5 minutach oczy otwarte.

ixi super,że jesteś z powrotem :-) No i jaką extra wiadomość na zaserwowałaś :-) Na pewno się wszystko ułoży :-)Trzymam kciuki. I tak jak pisały dziewczyny ta ciąża może być zupełnie inna niż poprzednia więc głowa do góry :-) A jaki ten Twój synek śliczny :-)

Umi nie ma to jak majster w domu :-D No i powodzenia w oduczaniu teściowej od smoków ;-):-D

Vikamcia a wiesz to to jest w takim razie jak nie cholestaza?

Pati no pewnie,że Cie pamiętam :-D

Do góry