reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

test.jpg :confused2:

reklama
ixi no to gratuluje ixi, wiem że niespodziewałaś się tego, ale teraz nic nie zrobisz, dbaj o siebie i fasolinkę i jak emocje opadną porozmawiaj z D. :sorry: zawsze możesz na nas liczyć pamiętaj :*

Ixi choc dla Ciebie to teraz malo wazne to jajednak starsznie Ci zazdroszcze i chcialabym byc na twoim miejscu.
musi sie wa to poukladac a z d pogadaj jak uznasz ze to ten moment by wlasnie mu o tym powiedziec.
bedzie zaskoczony no ale wiedzial skaddzieci sie biora.

edit

a julka zaliczyla powazny upadek ze stolu.
tak hasała ze wyhasala.... bylam w wc slsyze tylko bum i przerazliwy placz. polecialam szybko patrze a mloda lezy na podlodze wyje i czolo powieksza sie w oczach! taka wielka gula sie jej zrobila i od razu sina! siniak momentalnie wyszedl... jak ja w koncu uspokoilam co latwe nie bylo zjadla i poszla spac i spi do teraz.
mam nadzieje ze nic powazniejszego procz guz sie nei stalo.

Ostatnia edycja:
No i wróciłam od okulisty...... w sumie niczego sie nie dowiedziałam porzadne badania beda mieli robione po zastosowaniu atropiny .... wizyte mamy na 21 marca.....

Ixi gratuluje :*:* dbaj o siebie teraz...... i o dzieciątko :*
kamma współczuje z tymi psami.... :/

ixi jeszcze raz gratulacje:-) dasz rade, dbaj o was ;-)
Ja tam bym nie czekala z powiedzeniem o ciazy, bo wkoncu to Wasze dziecko i on powinien o tym wiedziec:tak: pewnie bedzie w szoku (mój byl jak sie dowiedzialo ciazy, ale zaraz szybko powiedzial ze damy rade, choc sie poplakalam i przytulil:tak:, fajnie jest poczuc to ze ma sie wsparcie w drugiej osobie, ze nie jest sie samym z tym) wiec moze warto teraz mu powiedziec....
Pati a czemu atropina? jakas wade maja oboje? i jak to wykryliscie??
Daff kurcze wspolczuje upadku małej:/ ehhh te dzieci....

U mnie własnie trwa druga tura usypiania Mikiego w łóżeczku, lezy w nim juz od 14:15 i tak co jakis czas zamarudzi:dry:

Eliza mój R ma wade wrodzoną wzroku tekże po ojcu. Dlatego od poczatku pilnujemy tego. Seba mial po atropinie robione badanie komputerowe oczu i ma wade + 2 na obudwóch oczach... Kuba dopiero to badanie bedzie miał 21 marca to sie dowiemy no i sprawdzimy tez Sebusia bo on na bilansie 4 latka rozpoznal wszystkie obrazki nawet te najmniejsze. możliwe że nie bedzie musiał juz nosić okularów.

Aha:-)
No to trzymam kciuki by bylo juz oki;-)
U mnie Hania na bilansie 4 latka tez rozpoznala 3 figurki i panie pielegniarki byly zachwycone bo malo dzieci zna juz figury geometryczne do tego jeszcze wstydza sie i nie chce mowic:p

A Miki ciagle marudzi.... :dry:

reklama
Do góry