reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dziękuję dziewczyny , o takm jestem spokojniejsza juz , i się cieszę że wszystko ok,.... uffff
Tym bardziej, że DZISIAJ podczas zwykłego badania UGS pierwszego po porodzie dowiedziałam się że jestem w 6tc:confused2: Boże, załamana jestem.
Nie powiedziałam jeszcze mojemu.. nie wiem jak on to przyjmie.. :confused2:
A zabezpieczaliśmy się.. żadnego "wypadku" nie zaliczyliśmy.. więc nie wiem:baffled:
Dopiero co na świat przyszedł Olinek.. a tu znowu wszystko od nowa.. :( Jak my sobie damy rade?:eek:
Mam wszystkiego dosyć..
oj moje gratulacje,,, ja bym skakała z radości tym bardziej ze się staraliśmy o 2 dziecko od razu jak to było możliwe a trzeba było sporo poczekać;-)

ułoży sie wszystko , i teraz musisz odpoczywac i koniecznie powiedz mężowi:tak:

reklama
Daffi hahaha :-D powiedz czy dobre bo i ja zamierzam kupic i zrobic ;-)

U mnie dzieciaki juz spia od 20min:-) wieczór dla mnie ;-)

toz to jeszcze nie koniec bo czwarta 4 jeszcze lada dzien wyjdzie bo gule ma. Dalam mu panadol na noc,teraz jak wiem ze to zabki to niech go nie boli.

wlasnie daj znac:-D bo na reklamie wyglada smakowicie:-D

i ja czekam na opinie :-p tylko że tyłek rośnie :dry: Boże czemu to co pyszne to tuczy? :-p

ja moge polecic z reka na sercu. pyszotka:D
zostawilam na dzisiaj.
wczoraj tylko sprobowalam z ciekawosci:D

Ixi slonce znasz moje zdanie. z fasolinki juz trzeba sie cieszyc..czasu nie cofniesz...
choc z poczatku to jest szok i niepalnowane malenstwo.. no ale przeciez sama sobie nie zrobilas go.
mimo uwazania jak widzisz zdarzaja sie wpadki.
teraz musisz koniecznie powiedziec D o wszytskim... im szybciej tym lepiej....
i zaczac po malu wszytsko planowac i starac sie by bylo dobrze. Rodzina w szoku tez bedzie ale pomoga. nie zostawia was na pewno w potrzebie.
Mam nadzieje ze ta ciaza nie bedzie miala tyle komplikacji i ze malenstwo po porodzie nie bedzie tak sie po szpitalach krzatac jak ty z Olisiem.
odpoczywaj, odzywiaj sie kochana.
a Oliwer jest naprawde cudowny chlopiec:D
slicznie wyglada... a ty jaka chudinka... moglabys przyjac moje zbedne kg:)

Hejo.
Przepraszam Was, że tak żadko zaglądam. Ale co mam poradzić na męża który non stop by okupował komputer, a jak go nie ma to ja akurat mam zajęcie.
Daffi Masz ty sie kobiet. a jak dzisiejsza noc? o jakich smakowitościach piszecie?
Patrycja Gratuluje decyzji. nęde trzymac kciuki za staranka.
Ixi Jakoś spbie poradzicie, zopbaczysz. poprostu powiedz facetowi o dzidziusiu nie zwlekaj z ta informacją. A z Oliwierka super chłopczyk rośnie. niech by teraz miał siostrzyczkę :-D którą moglby się opiekować.

Ixi gratulację kochana :* już dziewczyny Ci wszystko napisały, więc nie będę powtarzać ich słów. dodam tylko że jeszcze będziesz śmiać się do łez jak dzieciaki będą razem szaleć. Zapytaj Elizy jak dzieciaki podrosły trochę to już mama nie była potrzebna, jedno drugie nańczy.
Olek jest bardzo śliczny, myślę że ucieszy się z rodzeństwa ;-)

Daff to jak mówisz że dobry, to też muszę wypróbować, w weekend zrobię.

Dzisiaj chyba w końcu uda się wyjść na podwórko, już mam dość gnicia w domu :dry:
Ależ mi się ten tydzień dłuzy, a dzisiaj dopiero czwartek :cool:

Witajcie
My przeżyliśmy kolejna bezsmoczkowa noc tym razem juz całkowicie bez smyczkową:-) jeszcze tylko w dzień o spania mu wyeliminuje przez weekend i wywalę smoczka teściowej to będzie git:-)
ixi rozumiem cię, ale zawsze z takich przypadków wysuwałam jeden wioek tak po prostu miało być:-) poradzicie sobie na pewno
Kamcia super ze to nie cholestaza:-)
lenka wspólczuje ząbkowania my z utęsknieniem czekamy na piatki:/

Nie nadrobie wszystkiego:/ bo sporo tego poza tym wczoraj klawiatura w lapku domowym nam całkowicie zastrajkowała i nie miałam jak wam pisać. T. rozebrał laptopa przeczyscił i teraz niby chodzi nie liczac kilka klawiszy:/ no ale jak skrecił to sie okazało ze kilka śrubek mu zostało:-D:p

ixi nie martw się:sorry: Stało się, czasu już nie cofniesz :sorry: teraz musisz dbać o siebie podwójnie:sorry: Ważne żebyście się razem z D. wspierali :tak: a wszystko się ułoży :tak: i oby ciąża był spokojna i bezproblemowa :* Olinek śliczny :*

Daffi mówisz że dobre :-D moze się pokusze jak skończę dietę :-p

Ewi dzięki :-)

umi gratuluje kolejnej bezsmoczkowej nocy :tak:

czekam na kuriera ciekawe keidy zechce przyjechać :dry: zamówiłam sobie kolejne botki, bo przecena była :-D

Ostatnia edycja:
Hejo.
Przepraszam Was, że tak żadko zaglądam. Ale co mam poradzić na męża który non stop by okupował komputer, a jak go nie ma to ja akurat mam zajęcie.
Daffi Masz ty sie kobiet. a jak dzisiejsza noc? o jakich smakowitościach piszecie?
Patrycja Gratuluje decyzji. nęde trzymac kciuki za staranka.
Ixi Jakoś spbie poradzicie, zopbaczysz. poprostu powiedz facetowi o dzidziusiu nie zwlekaj z ta informacją. A z Oliwierka super chłopczyk rośnie. niech by teraz miał siostrzyczkę :-D którą moglby się opiekować.

o dzisiejszej nocy to ja nie wpsominam chyba lepij w ogole... juz jak tylko julka psozla spac krecila sie niesamowicie... o 2 z placzem przyszla do nas i co chwile budzila sie i plakala.. nie wiem o co jej chodzilo... rozwlaila sie tak ze elzalam na jednym boku i az scierplam.. budzilam M w nocy i kazalam mu zabarc julke blizej siebie bo ja zdretwiala bylam. i tak do rana nie spokojnie spala.

Witam.... Może mnie jeszcze ktos tu pamieta choc widze dużo nowych mamus :):):)
dłłłługo mnie nie było ale juz jestem.... i postaram sie byc na bierząco....
zaraz uciekam z dziećmi do okulisty....

Ixi kochana.... wiem że to dla Ciebie szok ale trzymaj sie cieplutko. Dasz rade na pewno jestes silną kobietą. daj znac jak D zareagował....

Witam.... Może mnie jeszcze ktos tu pamieta choc widze dużo nowych mamus :):):)
dłłłługo mnie nie było ale juz jestem.... i postaram sie byc na bierząco....
zaraz uciekam z dziećmi do okulisty....

Ixi kochana.... wiem że to dla Ciebie szok ale trzymaj sie cieplutko. Dasz rade na pewno jestes silną kobietą. daj znac jak D zareagował....

no i kolejna przywolana do porzadku:D:D:D:D
widze ze forum ozywa:d powraca calkowicie do normalnosci:D

reklama
Witam

U nas nocka spokojna, Z nawet ładnie spała.
Kataru ciąg dalszy,

umi gratki za bezsmokową noc , ja to nie wiem co jest smoczek Bo Z pluła smokiem i nigdy go nie chciała.
ixi trzymaj się , wszystko bedzie dobrze:)

Do góry