reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hahahhhhhaha :-D!!!! sory,wiem,że to przykre,że cie wkurzają,ale jak napisałas o otruciu i zamarznięciu to mnie normalnie powaliłaś na łopatki :-D hahah.. uwielbiam cie Kama :-D

Może i gadam głupoty :sorry: ale czasami na prawdę wymiękam.... Julkę kładę spać wtedy kiedy akurat nie szczekają :dry:
a to jest na prawdę uciążliwe.

reklama
Może i gadam głupoty :sorry: ale czasami na prawdę wymiękam.... Julkę kładę spać wtedy kiedy akurat nie szczekają :dry:
a to jest na prawdę uciążliwe.

wiem o czym mówisz :dry: dziecko zaśnie a tu sie wszystkie psy rozszczekają na całej ulicy i pod oknem, akurrat przy pokoju w którym spi dziecko:dry: wole koty :-p

femme jeszcze nie koniec jak juz pisałam w ciagu dnia mu teciwa daje i musze w weekend popracować nad tym a potem T. wysle zeby skonfiskował smoka u swojej mamy:-p Ten filmik wymiata!!:-p
Eliza ja tez tak mam nie moge isc spać wczesniej niz o 22
kaamaa to ja współczuje:/ ale tak jak pisze anetka takiemu pieskowi sie mocno nudzi a z drugiej strony sa tez krytyczne przypadki teskonoty za właścicielem

No Elizka dobre :-D:-D Nazwa powala :-D

Moje dziecko mnie doprowadzi do nerwicy jakiejś. Teraz już nawet przy cycku nie zasypia:dry: Umi ona też co chwilę,by jadła;-)

A co do psów. To w lecie nasz siedział pod drzewem i szczekał na jakiegoś ptaka przez dobre 2 godziny i zadzwoniła sąsiadka czy on przypadkiem nie zdycha z pragnienia i mu wody nie przynieść ;-):-D

Lolkak no bo juz starsza jest, mój tez tak kolo 4mies przestal przy cycu zasypiac.... teraz to jak jest naprawde zameczony zasnie tak, ale to baaardzo zadko:-) musi sie powiercic, pokerecic... :-p
troskliwa macie sasiadke :-D

Miki wstał :-)

lolkak niby wiem niby nie..
cholestaza to nie jest , ale lekarz nic nie powiedział poa tym że mam się duzo kremować i smarować:confused2:
ale koleżanka zerknęła mi na wyniczki bo zrobiłam zdjęcie w karcie(bo u nas się wyników nie dostaje tylko wklejają je w kartę ciąży) no i powiedziała ze jestem trochę odwodnioona, ale nie za mocno..
więc może być i od tego... dużo piję , no i mam nadzieję że nic poważnego nie będzie z tego , no swędzenie się zmniejszyło , ale jeszcze nie minęło niestety

KAAMAA - myślisz że o tym nie pomyślałam ? :sorry: takie same kolejki :no: do lipca wszystko zajęte i też nie rejestrują póki co :no: koszmar jakiś :dry:

:-D:-D patrzcie na to :-D:-D

hahahah no nie mogę:-D:-D:-D
superaśnmy filmik.. hihih

kama współczuję z tyymi psami:eek: nie dziwię się że masz ich dość... yhhhh
ja na szczęście mam kotka ale jak ma ruję to miałczy niemiłosiernie i też czasem budzi małą swoim gruchaniem:-D
no a już nie ma co myśleć jak psy zaczynają szczekać:baffled:
a masz do nich siatkę?? czy tylko są uwiązane?? moze lepiej założyć siatkę taka dużą i puścić je w siatce to się uspokoją bo będą miały trochę luzu??:tak:

reklama
Do góry