reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ooo kaamaa tak chodzilo mi o chłopski garnek ;-)

My w tym roku mamy wesele naszego swiadka ze slubu, w pazdzierniku, no i w 2012 e w lipcu swiadkowa nasza (moja psiapsiula) tez bierze slub :-) do tego zaczynaja sie komunie w rodzinie.... ehhhhhh

Witam się po długiej nieobecności..
Wiecznie ciągnąca sie sesja, egzaminy i totalny brak czasu ze względu na urządzanie mieszkania..:sorry:

Ale to się zmieni, obiecuję:tak:

Tym bardziej, że DZISIAJ podczas zwykłego badania UGS pierwszego po porodzie dowiedziałam się że jestem w 6tc:confused2: Boże, załamana jestem.
Nie powiedziałam jeszcze mojemu.. nie wiem jak on to przyjmie.. :confused2:
A zabezpieczaliśmy się.. żadnego "wypadku" nie zaliczyliśmy.. więc nie wiem:baffled:
Dopiero co na świat przyszedł Olinek.. a tu znowu wszystko od nowa.. :( Jak my sobie damy rade?:eek:
Mam wszystkiego dosyć..

łooo matko ixi kochana gratuluje:-) bedzie dobrze ,zobaczysz. Wstaw jakies fotki Olinka:) jej on juz taki duzy:-)

Fikusek ale ja nie chce "powtórki z rozrywki".. tyle problemów w ciąży miałam :( i kolejny poród. BOŻE!
jak się dowie moja mama, rodzina.. a D.? Jeszcze ostatnio mówił, że planuje drugie dziecko za ok 5-6 lat..

Olinek:
Zobacz załącznik 328320Zobacz załącznik 328321Zobacz załącznik 328322
jaki sliczny:*:* a try taka chidzinka ze moze teraz troszke przytyjez.
No pamie3tam o twoich problemach ale nie jets powiedziane ze teraz tez tak bedzie,trzymam kciuki by teraz bylo bez zadnych problemow.

Witam się.

Moja córa dziś też była raczej grzeczna, poza tym w nocy spała 12h, więc jestem szczęśliwa. Mam nadzieję, że dziś będzie tak samo:) Z mężem cacy:) Dzień był milutki.

Ixi gratuluję. Kochana wierzę, że będzie teraz wszystko ok;* Oszczędzaj się i powiedz mężowi o Fasolce. Nie planowaliście, ale Ono już jest, będzie dobrze, poukłada się:) A to nie miałaś żadnych objawów?

Femme
śliczna Ninka jest. Fajnie jej w takim stroju kąpielowym. A i wg mnie dobrze, że naczyniak wygląda jak obdarty trochę nosek bo nie wygląda w ogóle jak naczyniaczek.

Vegas nie miałam i nie mam żadnych objawów.. wg USG to 6 tydzień i 4 dzień.. :/
a okresu jeszcze jako tako nie miałam od porodu.. więc się nie spóźniał i też nie miałam podstaw do niepokoju.
A ja miałam teraz tyle stresu i z małym i ze studiami..
tyle roboty w mieszkaniu.. dźwigałam, nosiłam..
no tak, po porodzie długo okresu nie musi byc, więc też bym na Twoim miejscu niczego nie podejrzewała. Kurcze, ale najważniejsze, żebyś się nie stresowała teraz jak już wiesz, że Ono jest. I nie zwlekaj, powiedz mężowi o Fasolce, to Wasze dziecko a nie tylko Twoje, a poza tym jestem przekonana, że nie będzie tragedii:) Przecież to dzieciątko, niczemu winne. A mąż jest od tego by byc z Tobą kiedy Tobie jest źle, powinien wesprzec i tak zapewne będzie, trzymam kciuki za rozmowę;*

Dobry wieczór kochane ;)

co tam u was słychać ? :-)
Jak dzieciątka ?:)
U mnie dobrze a nawet bardzo dobrze :-)
ixidixi gratuluje fasolki ;* wszystko się ułoży zobaczysz;*

reklama
Ixi- napewno się wszystko ułoży, przynajmniej różnica nieduża wieku u dzieci. Ja bym chciała rodzeństwo dla Adasia,niestety sami się nie zdecydujemy-bo cieżko z finansami-no chyba,ze nieplanowane będzie. Zdrówka dla Ciebie,synka i fasolki:)

ViKamcia- dobrze,ze to nie cholesteaza. Teraz będziesz już spokojna:)

U nas też idą zęby 2-ka i dwie 3-ki -już prawie są na wierzchu. Mały nawet nie taki straszny,choć chodzi taki niezdecydowany i marudny. Ale już bliżej do końca ząbkowania niż dalej. Mam nadzieje,ze jak wyjdą te to będzie trochę spokoju do 5-tek

Ostatnia edycja:
Do góry