reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My wczoraj w Aqua parku byliśmy sobie :biggrin2: fajnie było mała zachwycona najlepiej cała sina już trzęsie się ale jak się pytałam czy jej zimno to oczywiście nie ciepło :-D i dalej chciała :-p później oczywiście o maka zahaczyliśmy :-p objedliśmy się i na chatę :biggrin2: więc mieliśmy walentynki dzień później :-p

Nie nadrobię za dużo tego a ostatnio miałam lenia i nie wchodziłam :-p

VEGAS -na nk pytałaś co się Ninie w nosek stało ... ona ma naczyniaka od urodzenia :dry:

reklama
Daffi fajny ten schowek:) ja mam podobne łóżko podwójne tyle ze tą czesc co sie siedzi tez sie wyciąga, a pod spodem jest schowek na posciel. a te oparcia to sa dwie czesci takie i sie uklada je, mozna jedną ulozyc, to jest dla dziecka dobre łóżko, krótsze i mozna też obie (tak jak na drugim zdj) i jest zwykle łóżko dla dwóch osób:-)

edit. własnie ja tez nie zauwazylam tego naczyniaka u Ninki ;] ale to dobrze ze sie nie rzuca w oczy;-)

Ostatnia edycja:
paula heheh fajnie masz rozplanowany juz obiad az na 3 dni zazdroszcze:D

co do Ninki to faktycznie trzeba mocno sie przyjrzec. ale to zejdzie pewnie za jakis czas.

Ostatnia edycja:
hej mam chwile wiec sie melduje,
u nas tez wlazenie na krzesla ,lozka i stoly opanowane...
cos mi niedobrze jest po sniadaniu:/

Kasiuch a co takiego jadłaś na śniadanie, że Ci po nim niedobrze?

Zuzia właśnie zasnęła, więc mogę sobie spokojnie posiedzieć :tak::-)

femme e tam, jednak lepiej spedzić czas z dzieckiem niż wyszaleć się na zjeżdżalniach :-p
Nina słodko wygląda w tym stroju :tak:

reklama
Do góry