reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daffi ja dzisiaj pierwszy raz robiłam, bo Przemek zobaczył reklame i stwierdził, że musi spróbować :-p ale muszę przyznać, że dobre :tak:
A no niedaleko do siebie mamy ;-)

reklama
kama mi smakuje i poza tym jaka oszczędność naczyń, wszystko w jednym garnku, nie trzeba dużo później myć :-D

Umi a wiec foty lozka dla Ciebie:D

To jest pierwsza czesc jak wyjedzie:D i jest tu ta szuflada...

tutaj trzeba pociagnac jeszcze dalej i cale wyjedzie:)

Tak wyglada w srodku szyflada:D

A tak cale łozko rozlozone:D

Daff fajne te łózko, dobrze że są te boczki to przynajmniej bobas nie spadnie.

a Julka świetnie się gramoli na łoże :-D

Dziewczyny a kiedy wyjęłyście te trzy szczebelki z łóżeczka?

Ja na razie na sekundke bo ostro pracuje potem wamzdam relacje z nocy bez smoka:-) ogólnie jestem zadowolona ale nie jest idealnie ale to potem.

Daff ja sobie wyobrazałam ze to na tej ostatniej czesci ten schowek i nie potrafiłam sobie wyobrazić jak t wyglada, fajne to ci powiem podoba mi sie

Daff fajne te łózko, dobrze że są te boczki to przynajmniej bobas nie spadnie.

a Julka świetnie się gramoli na łoże :-D

Dziewczyny a kiedy wyjęłyście te trzy szczebelki z łóżeczka?

ona opanowala do perfekcji wchodzneie na lozko i z lozka od razu wchodzi na stol. juz lacznie 3 glebyzaliczyla. a wczoraj za rozgrzana kuchenke mi chwycila... tzn na kuchence jest ta taka kratka czy co to i za to chwyicla.. uparzyla sie i pwoiedzialam jej ze to ccccyyyy i nie wolno dotykac.. spojrzala na mnie nie pewnie i chwycila drugi raz mocniej i sie bardziej uparzyla... no co za czort.

Ja na razie na sekundke bo ostro pracuje potem wamzdam relacje z nocy bez smoka:-) ogólnie jestem zadowolona ale nie jest idealnie ale to potem.

Daff ja sobie wyobrazałam ze to na tej ostatniej czesci ten schowek i nie potrafiłam sobie wyobrazić jak t wyglada, fajne to ci powiem podoba mi sie

hehe po rozlozeniu schowek jest srodkowa czescia lozka:D

reklama
daff mi tez podobają się takie łózka

Zuzia jeszcze spi, a ja nadraniam :-D

Pranie zrobione, posprzatane a teraz bede się nudziła hehe

kumus w prasowaniu może pomóc????

Do góry