reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DAFFI -DOKŁADNIE te dwa kanały :no: :-D na okrągło by mogła przy tym siedzieć na mini mini u mamy to tylko niektóre oglądała a tutaj to zawsze jej się coś przypodoba :dry:

MALWINA - trochę sporo ale jak za cały dzień i tyle atrakcji chyba warto :-)

PAULA - dzięki ;-) ... ale mi ochotki na rybkę zrobiłaś :-p

Ja przygotowałam właśnie mięsko i ziemniaczki na obiad jak mała wstanie to tylko wstawię :-) a teraz idę sobie Gotowe obejrzeć :-p

skad ja to znam???? hehe baby tv to juz w ogole muzyczne wesole itp...
julka ma juz ogranczenia wprowadzone... 5 razy dziennie po 10 minut.
to i tak duzo.. bede to tez ograniczac tylko musze ja pzrestawic najpeirw na ten grafik.
bo mi sie dziecko wkrecilo w zycie telewizora i zyc bez niego nie umie...:/

reklama
hejka:-)

łoo matko nawet sobie nie wyobrazaniec jak dzis alan daje mi popalic,ja nie wiem co w to dziecko wstapilo...:-D

Dzisiaj jakiś zbiorowy wysyp zębów, czy pełnia :dry:

Julka też łazi i marudzi cały czas, ale to przez to że nie spała po południu, a teraz nie mam zamiaru jej kłaść.

Miki ma tak opuchniete górne dziasła ze nie daje sie dotknac tam prawie://// a spal juz dwa razy, teraz kolo 17 przydaloby sie go polozyc ale kurcze potem zasnie mi niewiem o której... chyba go uspie zaraz, na chwilke...:dry:

reklama
Do góry