reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patrycja trzymam kciuki, żeby poszło po waszej myśli z drugą dzidzią:-)

lolkak twarda ta Twoja córa:szok: ale może jej to minie;-)

kaamaa u mnie tylko -3:-) wybrałabym się na jakiś spacer,ale niestety gnije w robocie za biurkiem,a oczywiście rano nic się nie dzieje:sorry: wyszłam tylko do sklepu po słodkie,bo miałam chęć:-D a taką pobudkę,to każda z nas by chciała:-p mnie tylko Michał ucałował jak wychodził rano i o ! :-D

paula dobrze,że masz męża w domu:-) powodzenia w pisaniu prac i smacznego obiadku:-)

daffi współczuje nocy, biedactwo:*

coś w tej mojej robocie ostatnio mało ludzi,ale rano tak jest, za to popołudniu i wieczorem to jest kocioł:szok: ale może znowu mnie nawiedzi jakiś emerytowany przystojniak,który będzie chciał zadbać o swoją tężyznę :-p:-D

Paula no właśnie Patrycja mądrze napisała "lepsze to niż ee z łóżeczka" :-D a z resztą już było po 7, więc i tak wyspana byłam ;-)

Powodzenia w pisaniu prac :tak:

Daff
współczuję :*

Mi też się marzy drugi bobas, nie wiem co robić, teraz z tą firmą M otwierają się nam duże perspektywy, i tak właśnie się zastanawiam czy wykorzystać to że będziemy mieć przypływ gotówki, i "poszaleć" z remontem, czy 2 bobo machnąć.

Dziś M pojechał spotkać się z babką od tych dotacji aż się boje co powie.

A u mnie dziś na obiad pizza, robię sama taką mega wypasioną, aż mi już ślinka cieknie :-)

Bry
Patrycja214 gratki i powodzenia przy starankach;-)
anetka no widzisz, wiecej czasu na neta masz itd;-) ja mam dzis na obiad jeszcze wczorajsza pomidorowa.
Daffi wspolczuje nocki, u nas tez byla tragedia :no: malu sie budzil, plakal:-(

u nas kolejny dzien z maruda zabkujacym.... wiem na 100% ze to zeby bo gryzie mnie :dry:

kama oby wszystko poszlo po Waszej myśli :tak:
Podziel się pizzą :-p

Eliza no pewnie, że więcej, poza tym nie chciałoby mi się później na szybko przed 14 robić. Ja mam dzisiaj boloński garnek :-p bo Przemek marudził, że to chce ;-)
Współczuję tych wychodzących ząbków.

Ostatnia edycja:
trinaa ja chocbym chciala isc na spacer to nie moge bo od 12 mam kacpra a julce kurtki wypralam czapeczki i szaliki bo juz wsyztsko takie zapaskudzone bylo!!!

Kamaa daj tej pizzy troche sprobowac. mniam ale zes mi smaka zrobila!

Eliza... a malego zabki mecza?

Daffi nom, ząbki... pewnie górne mu beda wychodzic, bo strasnie marudzi i w dodatku jak daje mu cycka to gryzie mnie:-( co tez nie jest przyjemne ehhhh... smaruje mu dziasła dentinoxem ale to na krótko pomaga.
Poszedl spac o 9:35 i juz wstal po 10.... :/ znów pochrzanil sobie dzien ze spaniem:dry:

Anetka ja chcę boloński garnek! :-D ależ mam ochotę :szok: zatłukę Cię :-D

Chyba że zrobimy tak, ja Tobie pizze a Ty mi garnuszek, tylko dla Daff po drodze kawałek rzuć :-D

Eliza biedny Mikuś, i tyś też biedna.

U Nas na raz idzie 3 i 4 wczoraj w dzień strasznie marudziła,w nocy w miarę dzisiaj spokój a dalej się nie przebiły :dry:

kama no właśnie, oddaj pizze to ja Ci oddam garnek :-D Do Daffi mam niecałe 100 km to jej kawałek pizzy podrzucę :-p

reklama
no kurcze nastepna z tym bolonskim garnkiem.
chyba musze to wyprobowac:D
nawet nie wiem do konca co to jest;p

Anetka ale to my mamy blisko do sibei calkiem:)

Do góry