reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme śliczną masz córeczkę. Ale fajny dzien spędziliście.

My chcemy sie wybrać do tropikalnej wyspy. Ale czeakmy na jakiś dłuższy weekend, moze się uda...

reklama
MALWINA - ooo tropikalna wyspa to już w ogóle wypas my zamierzaliśmy oszczędzić i jechać no ale kasy póki co brak :dry: ale na pewno w końcu nam się uda wyrwać znajomi byli i zachwyceni :-)

femme my zahaczyliśmy tropikalna wyspe w drodze do paryza w tygodniu poslubnym. Było super, ale trzeba jechac albo z dziecmi albo ze znajomymi.

Femme super zdjecia:-) mała jest słodka :tak:

U mnie Miki spi juz drugi raz.... ehhh a M pojechal do pracy... wczesniej zrobiwszy mi malinke na szyji... :dry: niewyzyte to to :confused2::sorry:
No i słoneczko juz za churkami.... chyba snieg wczesniej zacznie padac...
Tropikalna wyspa, słyszalam o tym :-) tez bym chciala tam kieeedyś pojechac.... :-)

MALWINA - no no tak paczką się wybrać super sprawa :-p rodzinnie też fajnie :-) a ile płaciliście ?

ELIZA - dzięki ;-)

Ja Ninę położyłam :-) teraz mam się z tymi bajkami :no: nie chce mi od tv odejść :dry: muszę jakiś grafik zrobić :no: :-p

Płaciliśmy coś koło 25 euro od osoby ale to było 1,5 roku temu, teraz widze ze jest 28,5 euro. Ale wtedy mozesz siedziec ile chcesz.

Paula zwariowałaś?! :-D zrób, przywieź i może jeszcze pokrój na kawałeczki :-D o noł łej :-D bierz Zuzę pod pachę i zasuwajcie do Nas, może jeszcze się załapiecie na kawałek :-p

Femme świetne zdjęcia :-) fajnie że wypad się udał.

O tropikalna wyspa, bardzo mi się podoba, za 28 e to od rana do 4 nad ranem możesz siedzieć, tylko bez noclegu, ale kto by tam myślał o spaniu.

Kiedyś może zaliczymy najpierw Chorwacja i Grecja, a później wyspa, bo za długo jechać samochodem :-p

femme zazdroszcze wypadu na basen. ja u nas jeszcze nigdy nie bylam odkad jest. moze kiedys mi sie uda... julka mialaby wielka frajde.
czyzby nina baby tv opanowala i bbc cbeebies ????

Paula poczekajcie na Nas my chcemy za rok jechać do Cro :-p dawjcie w tym roku z Nami na Mazury :-D a za rok prujemy do Cro, oprowadzę Was to moje klimaty :-p

A tak na serio to czym chcecie jechać samochodem czy samolotem?

reklama
DAFFI -DOKŁADNIE te dwa kanały :no: :-D na okrągło by mogła przy tym siedzieć na mini mini u mamy to tylko niektóre oglądała a tutaj to zawsze jej się coś przypodoba :dry:

MALWINA - trochę sporo ale jak za cały dzień i tyle atrakcji chyba warto :-)

PAULA - dzięki ;-) ... ale mi ochotki na rybkę zrobiłaś :-p

Ja przygotowałam właśnie mięsko i ziemniaczki na obiad jak mała wstanie to tylko wstawię :-) a teraz idę sobie Gotowe obejrzeć :-p

Do góry