reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

anetka no to koniec laby ;-)

Ehhh ide do małego, juz zaczyna jeczec, zaraz cyc i pewnie po 19 zasnie:tak: zajrze jak juz bede wolniejsza:-p

reklama
Daffi ok, jak Ci się chce to możesz poszukać ;-) tylko tak jak pisałam, nie może być dłuższe niż 150 cm.. no i też żeby nie kosztowało zbyt dużo :-p myślę, że tak do 400 zł.

no ba:D ale tak przygladam sie temu lozeczku co ty znalazlas i sama sie w nim zako****e:D
dobrze ze szuflada na posciel jest... z tym ze ja kocham z ciemnego drewna.. no ale zaczyna do mnie przemawiac to lozko:D

edit:

a wiec jak dla mnie to ladne jest to pierwsze na ktore najpierw grymasilam i to ostatnie:D

Daffi te pierwsze z obrazkami Ci się podoba? A który obrazek? :-p Mi się podoba tygrysek i jednorożec.
Ale chyba zdecyduję się na te ostatnie, z szufladą :tak: ale jeszcze muszę z Przemkiem pogadać, zresztą do maja jeszcze 3 miesiące :-p

Daffi te pierwsze z obrazkami Ci się podoba? A który obrazek? :-p Mi się podoba tygrysek i jednorożec.
Ale chyba zdecyduję się na te ostatnie, z szufladą :tak: ale jeszcze muszę z Przemkiem pogadać, zresztą do maja jeszcze 3 miesiące :-p

hahha dobra zakrecilam cie. te pierwsze jest z obrazkami a ja spojrzalam a inne i pomylilam sie. zaraz wysle ci linki twoje ktore mi sie podobaja.. bo juz cie na maxa zmaieszalam.

Anetko o to mi sie podoba najbardziej.... jest w wersji z szuflada

ŁÓŻECZKA - ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE 70X140 SOSNA !!! (1448582594) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a to na drugim miejscu

ŁÓŻECZKO DLA JUNIORA + BARIERKI + SZUFLADA (1450536021) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Zakrecona jestem bo jak wczensiej wspomnialam Walentynki mielay byc i ich nie ma bo M w delegacje do Belgii jedzie i dopiero w srode wroci.
Ale z kwiatkiem i kartka walentynkowa przyjechal:D

paula te z obrazkami ładne, ale nie mam pewności, że po jakimś czasie nie zaczną mi się te obrazki ścierać, tym bardziej, że mam psa :-p A chciałabym, żeby takie łóżeczko posłużyło chociaż do ok. 6 roku życia Zuzki ;-)

Daffi aa te Ci się podobają:-) moim zdaniem oba są fajne, ale z szufladą jednak lepsze :tak:
Współczuję, że mąż wyjechał, ale dobrze, że chociaż nie zapomniał o Walentynkach ;-)

Nam się udało rozwiązać sprawę tej nieszczęsnej kołyski - pogadałam z teściami i załatwili

w sklepie zamianę na normalne łóżeczko + materac:-) no i dobrze,kłopot z głowy;-)

reklama
Anetka bierz te z szufladą, fajne i praktyczne ;-)

Paula tu nie chodzi o Nią tylko o mojego brata baaardzo go kocham :tak: a poza tym gadałam z mamuśką, złożymy się na nie po połowie, będzie wspólny prezent, więc 100 zł to nie tak strasznie.

Julka już śpi.
Zrobiłam bezę właśnie dochodzi w piekarniku, idę pałaszować :-D
I trochę M podręczę.

Do góry