reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej :-)

dziś Walentynki :-) każdej z Was życzę miło spędzonego dnia w towarzystwie bliskiej osoby :-)

widzę że temat jedzenia:-)

Kubuś zjada na kolacje około 150-180 ml kaszki zależy jaki ma dzień + kanapeczka z serkiem białym bądź masełkiem i wędlinką:-) i starcza mu na całą noc, choć jak się obudzi w nocy to wiadomo, że na pewno jest głodny kwestia przyzwyczaić dziecko do rytmu jedzenia, że w dzień się je, a w nocy spanie, ewentualnie tylko troszke wody dostanie i nauczył się że nic dobrego nie dostanie poza wodą i śpi mi bezproblemowo calutką noc od 20 do 8 z pobudką na wodę o 23:-) choć od paru dni budzi się z płaczem, potworne dolne czwórki dwie na raz mu wyszły i wciąż się wyżynają :no: masakra :no: ale i tak nie jest źle bo zalicza max 3 pobudki, dostaje letniej wody i śpi :-)

edit.

eliza super że Twój M. dostał umowe, tylko na miesiąc ale dobre i to :-)

Ostatnia edycja:
reklama
patrycja dzieki ale mojego to juz nie ma w pracy na 14 pojechal i u nas juz po walentykach, Miki spi a ja ide przygotowac ziemniaki i se frytki zrobie kolo 16 a co... ;] dawno nie jadlam a i dzieciaki z checią pewnie zjedza:-)

Laski zaniedbuje was ale czuje sie fatalnie:/ ratuje sie stoperanem bo o ile w piatek było super to od soboty wieczorem mam biegunke, a w sumie to juz nie biegunka tylko po protu lece do wc a nie mam czym za przeproszeniem kupy zrobić:no: do tego strasznie mnie żołądek boli i jestem okropnie opuchnięta. Wczoraj rano wchodziłam normalnie w spódnice a wieczorem juz nie mogłam jej dopiąć brakowało ponad 5 cm:zawstydzona/y:, dzis jest lepiej bo powrotem ja dopinam ale masakra dosłownie:-(

cześć dziewczyny:-)

umi wracaj do zdrówka szybko :*

Eliza super,że M dostał umowę i trzymam kciuki,żeby była na dłużej jeszcze :-)

Patrycja dzięki za życzenia, Tobie również miłego dnia :-)

Vegas gratuluje wczorajszego udanego wieczoru i poprawy samopoczucia:-)

paula dzięki za radę;-)

byłam rano w mieście i kupiłam już te buty, czarne botki z zamszu, za kostkę, fajne są

bo luźne,lekko się zakładają:-)

Wchodzę dzisiaj do mojej siostry, a jej synek przyleciał do mnie, szarpie mnie za rękę i mówi
-ciocia Julita, wiesz kim będę w przyszłości?
-no kim będziesz?
-aparatarzem

ja w ciężkim szoku,pytam się sis o co chodzi, a ona mi mówi że aparatarz=fotograf :-D:-D:-D

Nooo jestem,
małz dostał umowe na szczescie.... szkoda ze tylko na miesiac no ale teraz jest takie prawo ze daja na tyle ile im sie podoba:dry:

Daff :szok: nie za duzo dajesz jej tej kaszki? mi sie wydaje ze tylko jej brzuszek rozciagasz taka iloscią.... wolałabym dac raz 180 i potem w nocy kolo 150 na spiocha.....

ale julka nie ma robionej kaszki tak jak powinno ze wzgledu na kupki.... do 330 ml ma 3 plaski lyzeczki gdzie na 150ml powinno dawac sie 4-5 lyzeczek.
a po drugie nie cvhce uczyc dziecka jesc w nocy... aprzy jedzeniu niesty wybudzi sie.

umi kobieto zdrowia duzo Ci zycze! niech ta jelitowka idzie precz!!!!

Eliza ja tez ogladalam rozmowy w toku ale musialam zrezygnowac idac do banku.
dzis mi nic nie idzie.
poszlam do banku wplacic kase za kartke walentynkowa dla M i okazalo sie ze prowizji mialo nie byc a byla. do tego chcialam zmienic od razu lilimt na przelewy internetowe i okazuje sie ze mojego dowodu osobistego nie ma.... i nie zalatwilam....
do tego mialam zrobic zakupy i sie okazuje ze poza 15 zl nie wsadzilam nic do portfela... wiec poszlam do domu zla:/
M ma wyjazd do belgii wiec nici z Walentynek wroci dopiero w srode.

Anetko mi si einne lozka podobaja;p

Ostatnia edycja:
No dziewczyny myślicie,że nie próbowałam. nawet mu przekręciłam kurek na łóżko ;-) :-D
My dziś po 2 łyżeczkach kaszki mannej jesteśmy ;-)

Elizka fajnie,że ma umowę. Lepiej na miesiąc niż w ogóle;-)

Umi zdrowiej :-)
Daff nie ma to jak "udane" zakupy:dry:

reklama
Do góry